telefon i spillror

Igår gjordes det fatala misstaget att med bil backa över ömtålig telefon... Kvar av NYTs fån är glasspillror... men den fungerar, med nöd och näppe.... Idag förväntas en ny kostym komma!!!
Princess har även gått och fått navelbråck! Men mekaniker Per borde fixa henne i denna veckan!!!
Hästarna vilas för tillfället då livet är en aning stressigt, men det börjar bli fruktansvärt tråkigt att inte rida... de har stått i fem resp fyra dagar så tänkte börja idag igen!Haderajjan!

Ett stort grattis till tränar Kakan som debuterat I1, med henne manliga häst Stonie, det blev en andra placering på dryga 63%! Grattis!!!


Hej mitt vinterland!

nuuuuu ärr jag häääääär! sjunger nya bff Mindy som just flyttat in hos Celle-Boll!!!
Mindy-bindy-bonde är NYT´s  BFF sedan i somars!
Vi ska i dagarna dela ett bff hjärtan så att alla ser att vi hör ihop!! Vi ser likadana ut konstaterade tränar Kakan! Mindy-Bindy-Bonde har en häst som heter Camera, men NYT kallar henne för Kamelen. Men igår avslöjade Mindy att hon kallade henne smulan, då blev hon utskrattad! Smulan har fått ett yntt smeknamn av NYT, Knappen! Mindy ogillar namnförslag.
 
Nu har tränar Kakan de sista lektionerna i kylan. Helgen har flytit på kanon och alla hästar och ryttare har varit kanon! Ekipage som briljerade under träingarna var
Fia  och Fiffi
NYT och Santi och Sunshine
Alex och Loppan
Lisa och Micha och Hamlet
Mindy och Knappen
Emma och Benji
Anja och en vacker häst
Jenny och mimmi
Marlene och Lopan.
 

Nästa träning blir i mitten av januari!!!
 
 

RSS 2.0