Ny tantliga!!!

Fortfarande har inte den något yngre tanten hämtat sig efter att blivit lämnad av sin älskade något äldre tant!!! Föräns nu då prinsessan Anna och Tant-Martina gick med på att ingå i den något yngre tantens nya klubb, tant ligan. Tant ligan gör dagliga ritter, men inte alltid ihop!Idag hoppas något yngre tant på samritt. och även en hoppkurs är inplanerad. Dock är datumbestämningen svår!!!
Bilder på ligan kommer inom kort!!!

Igår var två riktiga tanter på loppis, i Gnistan i Ronneby. Trafiken där var värre än vid de mest knökade dagarna i Falsterbo! Den något yngre tanten var något skakig och efter att ha gått ett varv runt loppis själv ville hon inte lämna tant Lindas sida. Första köpet var svårt. Sedan fanns det ingen hejd. Den något yngre tant är jättenöjd med sina inköp. Stålmannen var mindre nöjd men klappade sin fru på huvudet och frågade om hon haft kul!!!
Stålmannen fick en ful fisk. Alla hem ska inneha en ful fisk!

Ååååå jag behöver massa pengar för jag har hittat en stol jag vill ha! määä!
Till stålmannen!!!

cia önskar sig en film

vissa gnäll har kommit från tant cia som önskar sig en egen film, då hon anser att det är ojämn fördelning mellan filmerna till henne respektive lisa. en rolig film önskas av den krävande tanten, självklart din önskan är min lag. film inspelning påbörjas!!!

ojojoj

http://mettesfoto.blogg.se/2012/july/suddenly-in-the-forest.html

kolla in bilden.. syster yster och cowbojsar robban

Hej Lisa


Hej Lisa


glad gubbe och hungrig tant

Igår fick Hampe-Kalle provgå på ett av de stora fälten. dock endast 20 min då han är lite gräsintolerant! Som sällskaps dam fick han låna Tant sunny. Lycka! Hampe-Kalle var galen och slog kullibyttor och åt om vartannat! Tappra försök gjorde att få den gamla tanten att springa men hon gav honom fingret!!!
Inne i stallet stod den stackars eleganta-santa-lanta och skrek av förfäran.. stackars stackars santa att hon inte fick stå i rampljuset i fem minuter....
men men sedan fick hon joina fältet och hamlet fick gå ett motionspass under den något yngre tanten. Hampe kändes bra och idag blir det skogsritt då tanthästarna har semester!!!
Den något yngre tanten njuter av att bara rida en häst!
 

Något yngre tant och agneta på utflykt!

Vi har varit och hälsat på micha och Linda i Flyinge!! Lilla tussan såg ut att må bra och agnez provred micha och det gick bra :)

Hör bröllopsklockorna ringa

Då har de sagt ja och tagit efternamnet Harju. Något yngre tants högt älskade syster är nu bortgift och hennes man är ingen mindre än cowbojsar-Robban!!
Det var så vakcert, den något yngre tanten grät från början till slut. Det var så fint och syster-yster strålade likt en gudinna...

sista kvällen med gänget...
frisören Ellinor anländer i bil och uppsättning påbörjas...
4 timmar senare... hår och klänning på!!! (tårar)
mor-tuta och daddy-cool och det strålande paret
något yngre tant med brorsbarn
något yngres tant hår gick inte heller av för hackor... är med Tant frida i prestigefyllt rispåse-utdelnings-uppdrag
Bästa tanten Henrietta!!!!
Tant Frida och den något yngre tanten innan tårarna började rinna!!!!!
 
 

iväg igen

Nu är den något yngre tanten i sockholm och jobbar.. klockan 06,00 stod hon och fidde-fjärt och knackade på sfs portar. 6 timmar senare var det färdigmätt och nu ritas det för fullt.
Ikväll ska vi fira genom att gå på bio. Hahaha.

Den något yngre tanten och henne ädla springar var igår på tävling, men vi kunde lika gärna ha sprungit hem.. total kaos. Men överdommaren kom och överöste santa med beröm för hennes fantastiska gångarter (vilka hon fick 7a på, men allt annat 3 typ). Men annars visade santi upp sin värsta sida, så tror aldrig vi ska tävla mer.
Haha!!!!!

Mjau

RSS 2.0