Dressyr träning för Karin Pettersson

Då var det dags igen för träning för vår älskade Kakan! 20-23 september på Risinge i Växjö.
 
Pris 500kr för 45 min + ridhusavgift 25:- (100:- för de som ej har ridhus kort)
Sista anmälan 13 september. Anmälan är bindande.
Prellbokade ryttare står inom parantes.
Lediga tider är fetmarkerade :)
 
Fredag 20 / 9
18,00-18,45 Olivia
18,45-19,30  (Bello)
19,30-20,15  Frida J
20,15-21,00 Bemme
21,15-22,00 Jade
 
Lördag 21/9
15,00-15,45 Jennie
15,45-16,30 Bemme
16,45-17,30 (Bello)
17,30-18,15 Frida O
18,30-19,15 Ida
19,15-20,00 Lisa 
20,00-20,45 Jade
 
Söndag 22/9
9,00-9,45  Celle
9,45-10,30 Lisa
10,45-11,30 Alex
11,30-12,15 (Bemme)
12,15-13,00
13,00-13,45
 
Måndag 23/9 Förmiddag
Bemme
 (Frida O)

Jag har köpt en ny sadel!

Äntligen har Santi och jag fått en sadel som passar! Jag är så lycklig! Santa är lycklig! Santa är doc lite ledsen för hon har gått omull på semestern och slagit sig lite överallt.. som tur väl var Ellionor ute hos mig igår och löste upp lite knutar och besvär. Nu borde hon vara fit for fight, men vi får ta det lite piano några dagar.

Tant Sunshine är pigg och glad, även om hon låtsas vara jättetrött... så fort sadeln kommer på och något yngre tant är ensam i skogen... då är det kockokabana häst!!! Pigg och busig. Men numer används säerhetsbälte för att avtrillning ej ska ske...
beskedet om knäet har kommit och det blir operation så fort de har tid.. Hoppas i november december. Läkaren Ulf var dock optimistisk och trodde jag skulle vara skrittbar efter 6 veckor! Så det känns riktigt bra! Vi får se vart och hur hästarna kommer att delegeras ut. Hihihi.

Nu ska Sten anmäls på hunddressyr för han är helt vild!

 
sadeln
Terapi på huvudet
Santi äter päron
 
 
 

Resa bokad

till det blonda yrvädret några få flygtimmar bort. Ska sitta fint med fyra dagars rejäl träning. Hoppas på att bli asbra under den tiden! Synd att tant Santa inte kan följa med och lära sig lite också.
 
Igår var mortuta med i stallet, senast var innan hennes semester så det var underbart att ha henne med igen. Blev lite försiktig skogsridning med Santi, väntar med att dressyra tills IR-Ellionor släpp på sträckningen som Santi dragit på sig på betet... min vilda lilla häst varför kan du inte bara vara normal?
Stig-Sten som nu både kan leda hästar in och ut från hagen samt longera, slapp arbete under kvällen och lekte istället med Eos och Svante!
 
 
 
på återseende
 
 
 
 

Något äldre tant för Bo!

kunde gått som en ko men det gick bra! Vilken fin häst du köpt något äldre tant, men hon borde igentligen bli min. Alla vill ha Arianne!

Uh jag har hittat en sadel jag vill ha och santa tjatar också om den. Nu håller jag bara tummarna att den kommer, och att den passar. Lill-Frida är mer nervös än mig! hihihi!

Jag har fortfarande inte sålt min county, den kommer aldrig lämna min trygga famn. Nu skänker jag nästan bort den! Någon som vill ha?!

I lördags lirade stålmannen plattor på 1902 , jag och Mindy var där. Han spelade bra som alltid. Kommande helg är han på Club LL. Det är busylife att vara DJ fru.

Santi-love har sträckt hela sin vänstra sida och jag väntar på att IR-Ellionor ska komma! Om någon vill ha tid på torsdag så säg till mig för i så fall kommer hon. Santi mår psykiskt dåligt av detta, jag med!

På torsdag kommer domen om mitt knä. uuuuu nervöst!
Pöss

Thank goud it´s friday!

Igår var jag och Lill-Frida på shoppingtur! Vi köpte likadana ryttarbyxor för att kunna matcha varandra under träningar. Vi tycker att det är så viktigt! Men innan dessa vackra byxor skall användas så ska vi glittra de med kristaller, för det är det bästa jag vet!!!

Idag kommer den något äldre tanten med sin vackra prinsessa! Jag har lovat att linda benen, för att den något äldre tanten kan inte linda! Hahaha! Tur att hon är vän med ett pro! Något äldra tant hur hade du klarat dig utan mig!!!!! Jag hoppas verkligen att du tränar vackert! Så jag slipper skämmas!!!
Btw så konstaterade den något äldra tantens pappa att hon passerat medelålders tant för 10 år sedan. Åh när ens föräldrar påstår att man är asgammal då är man verkligen det!!!
 
vackra arianne. Var och klappade på henne igår efter att jag och Lill-Frida motionerat i bokskogen!!!
 
 
 

Nya tänder så nu kan du le!

Idag fick Santi-lanti en genomgående mun visitation av tandis! Hon var bättre än vanligt! Hon fick lugnande medel så hon märkte inte vad som hände! Jag frågade tandis om jag kunde få lite också för att jag kände mig lite stressad, men tanten verkade humorbefriad! Tandis tant ville ha genomgång av träns och bett. Hade allt rätt så tji fick hon!

Igår var första dressyr träningen efter sommaren! Det var först two-step up i luften! Efter en kvart gick santi normalt. Lite skruttigt efter semestern. Daddy-cool som aldrig närvarar vid hästevent men som var med undrade om vi skulle inhandla en ny häst! Haha! Jag sa att det var inget mot vad donnan-Santa kan göra! Tränar Frida tyckte att hon var bra! Jag måste köpa en ny sadel, annars får jag enbart rida barbacka!
 
Imorgon får vi fin besök i stallet då kommer landslagstränare och ska instruera våra fenomenala dressyrekipage! Men det var inte han jag benämnde som finbesök utan den något äldre tanten skall närvara med sin nya Arianne! Jag och IR-Ellionor och Lill-Frida ska sitta på läktaren och jubla!!!!

Jag har bytt bakgrundsbild på min tel! Snygg stålmannen!
 

Att fira jul

med Heide Klum, var den bästa upplevelsen i mitt liv! Åh vad skoj vi hade! Vi klädde granen i luxösa julkulor med glitter, vi rullade köttbullar, gjorde dopp i grytan, gullade med små vita puffiga valpar. Hela tiden under ett hysteriskt fnissande!
Heidi målade mina naglar i guld och jag hennes blå! Sedan tog vi massa bilder och la på instagram!
Heidi var ännu trevligare än på project rumway!!!

Det är kul att sedan vakna och inse att allt bara var en dröm, och att det är höst ute och att jag och heidi aldrig kommer att fira jul. suck....
 
hade vi firat jul hade det nog sett ut ungefär så!

Wake me up

med Avicci är min nya favvo låt. Stålmannen tokdissar den! Men vad spelar det för roll, han har noll koll!!! Hahaha!
På saturday spelar stålmannen på 1902, det ska bli kul att se han vända plattor och de om han är lika bra som djsen i Barca!
En snabb resume på club besöken i Barca.
Först ut var La Terrazza, leverade som vanligt spanska house och stämningen var på topp. La Terazza ligger uppe på ett berg i en gammal borg och det är den bästa klubben i heeeela världen!!!
Dag 2, Razzamatazz, en av Barcelonas största nattklubbar med 5dansgolv. Kvällen DJ var Fedde LeGrand. I´m in looove!
Dag 3, moonshine party med elddansare och bongotrummor på stranden i Barcelonetta. Häftigt att se månen vara uppe när solen gick upp!
Dag 4, var det diskodance på utestället Baja Beach club, djen var spansk gammal och helt fantastisk. Han körde en mix av allt i housetappning! Vi drack enbart moijto!
Dag 5 var det en enkel bar och tapas runda!
Dag 6 en fenomenal avslutning på CDLC

Så om någon vill åka på en fest resa i Barca kan jag medfölja som expertcoach.



Nu kör vi!!

Ett lååångt uppehåll från bloggelito men nu jäklar kör vi!
Första dagen på jobbet, eller första kvarten! Tar redan en powerpaus! Hahaha!!!!

Hästarna är tillbaka efter att ha spenderat 3 veckor hos en lady i Härlöv. De njöt av fulla drag av sin semester! Nu är de igång under sadel igen! en såklart opassande sadel så nu är det sadelletar dags igen. Haderajjan! Första träningen är på onsdag för Frida!
Har tyvärr inget nytt datum för Kakan än...

uh vad har hänt, jag har varit och haft skoj i sunny Barcelona!!!!!
Den något älre tanten har fått sin efterlängtade Arianne.
Bello-bus har träffat sin daddy-cool.
Lill-Frida är bäst.
Fiffi och Fia har tävlat.
Sten har blivit en den-det.
Mor-tuta har varit i sommarstugan.
Syster-yster har fött barn.
Marley har hängt påbeachen i Mellby.
Alex har åkt helikopter.
Olli-Bolli har jobbat.
Ellen-propellen har badat.
Karin har nästan vunnit GP i Tyskland.
Celle-belle-boll har stekt i Grekland.
Prinsessan Anna har fått ta hand om Kookie-love
Lousie-fis har flyttat hem...

Jaaa Det var uppdatering från nu!

xoxo

RSS 2.0