Jag lever

åh nu äntligen är det över. Ligger hemma i soffan och rör mig inte! Tusen tack för alla fina sms!!! jag är snart på benen igen!!! Massa kramar
Ja det är lite svullet idag :S
 

sista dagen på ett tag

här på kontoret.. 07,20 måndag så sker det äntligen! Håll tummarna!!
 
Nu måste jag fixa klart massa saker... brrr
 
 

Saknar min häst

Ibland kommer den här påträngande längtan efter min häst... Idag var det två veckor sedan hon åkte.. Får dagliga rapporter hur det går, och det känns bra. Vet att det är stora krav på henne nu men även om hon jobbar hårdare än hon gjort sammanlagt i hela sitt liv så har hon det bra och Karin är gullig och tar väl hand om henne. Längtar tills jag kan åka dit igen och hälsa på. Och ännu mer tills att hon kommer hem. Tror den gamla vilda hästen saknar henne också, fast att hon inte vill medge det :)
 
Skillnaden nu att bara ha en häst att husera så får man massa tid över! Igår spenderade jag därför en lång stund på läktaren och tittade på när min eminenta hästkollegor hopptränade. Man blir ju imponerad av hur dessa unga tjejer lätt som en plätt styr över hinder höga som hus!
 
idag kom första nervkänningen inför måndag! men den gick över lika snabbt!
 
:)
 
Santa i ny pyjamas i sin nya box!
godingar
Dressyr på nytt sätt!
 
 
 

Första filmen på Santa


Woffi

is taking my bed! Den lilla lilla hunden, som inte är så liten, har verkligen tagit över min säng. Började med att han låg på sängen när jag dammsög, sen blev det mer och mer...sen när stålmannen var på körkurs så fick sten ta hans sida för säkerhetsskull... Detta har nu blivit en självklarhet för Sten! Fräck är han också! Han har börjat gå och lägga sig först! Så att han kan välja den bästa platsen! Och han vet att både jag och Stålis står där sen som fån och säger, ååå men han sover så djupt han får ligga kvar! Bildbevis på hur det ser ut! Ja vart jag får plats det vet jag inte! Kanske längst ner vid fötterna!
 
Fick första filmen på Santi från Holland igår! Ska ladda upp den här! Man kan inte tro att det är samma häst! Fick rapporten att Santa haft några bra bitar men att hon förvandlas till en eldsprutande drake emellan åt. Humm glömde kanske nämna den detaljen för Karin!!!!
 
På måndag kommer det nya knäet i ett paket! Inga nerver på fel håll än!!!!
 
 
 
 

Yelloooow

Fått in önskelista av sten! Överst på listan fanns en bild med texten, en sådan tack. Vet inte om stens husse är inblandad eller om Sten hittat julklappen själv. Vet inte vad Stens kompisar kommer att säga dock om Sten kommer iklädd den här på stan...
 
Uppdatering 100 mil söder ifrån...
Santa mår bra, går i hage med sin pojkvän och det verkar vara sol varje dag! Karin har konstaterat att Santa inte gillar att bli svettig, men vem f*n gör det? Inte jag heller så förstår Santa mycket väl! Fick dock den glädjande nyheten att hon tar småååååååå steg framåt i utbildningen. Vet dock inte om tränaren syftar på småkorta steg bokstavligt talat eller att hon faktiskt utvecklas. Ska bli spännande att få första filmen...
 
I lördags fick jag den stora ärenden att visa smink från Mary Kay, håruppsättning från Salongen på Söder, smycken från kavatglas och naglar från nagelsalonen. mycket förberedelser innan men resultatet var häftigt. Idag ska jag till Perra frisör och tvätta håret!
 
Lite bilder frånspektaklet
Först las håret i den här formen! Stålmannen fick en chock när ja kom hem och undrade om jag alltid skulle se ut så..
Sedan tuperades håret upp så här...
resultat
Ganska coolt!
 
Puss !
 
 
 
 
 

RSS 2.0