Den vältränade överarmen är idag den största statussymbolen

Då refererar jag till sveriges radios artikel om Michel Obamas vältränade överarmar. Det enda som är vältränat på mig är ju mina överarmar så äntligen är man rätt på det. wuhuhuuu!

Ja jag vet att jag inte skrivit på länge, men ibland blir det bara så! Det har mest varit fest för min del! Mycket vin med diverse väninnor, student kalas för älskade Oliven och utgång med hulken Fiffi som hette duga! Nu ska jag ta det lugnt till midsommar och bara träna med hästarna!

Igår var det dogdressage! Det var fab! Fick tom lite beröm! Sten är jätteduktig under träning! dont ask me why!

I lördags var jag på kobojsarträning (WE-träning) med Santi-lurv och Molle! I know så underbart att hänga med Molle igen!
Träningen hölls i Lenhovda, jag valde att köra till Lessebo.
När jag äntligen nått fram, var det bara att bära fram massa saker, (blääää) det resulterade i 13 hinder. Det var så mycket roliga saker att jag är helt fast! Santa var det mest fantastiska häst ever. Inget skrämde denna ståtliga dam! Hon gjorde allt, nästan.. (hon var lite rädd för en grind man skulle öppna och stänga) jag ser verkligen fram emot nästa träning!

Puss!
puss från sten!
Det finaste som finns
U rock girl!
 

Bad hairday och den galna hästen!

Kan lätt konstatera att det inte bara är människor som kan drabbas av en bad hairday. Santis frissa gick inte av för hackor imorse..
Hahahaha, kommer alla ihåg när jag snaggade santa.Stackars häst! Det tog ju ett år innan manen var tillbaka! I morse var den bara lite på svaj!
Då till den galna hästen, hon är inte klok! Den 21 åriga sunshine, skrek först hela morgonen efter santa medan vi var i skogen på en trevlig tur, sen när det var hästbyte, skrek hon hela vägen förbi ridhuset och in i skogen... sen utan förvarning drog hon en hel bockserie. Jag bara vad gör du? Sen var hon såg taggad att hon fick gå på tvären hela rundan för att vara kontroleringsbar! Hon ser fridfull ut, men hon är galen! Galen-pannan-sunshine!
här är hon snäll!

Kåbbi koboj!

Dra mig baklänges i en för liten skottkärra!!! Jag kan inte vara ridfri i 6 månader! Jag ska köpa en damsadel till min sadel kollektion och rida i den. Att köpa en kåbbi-Koboj-sadel kanske får vänta lite då! Jag som hittat en äkta cowbojsare som kunde sy en sådan sadel till mig! I love google!

Igår var det dressyrträning för tränar Fritjoff. Med tanke på att jag pendlade mellan hysteriskt skrattande till en bitter själ så var santa fin. Fritjoff var nöjd!

Imorse blev det otta-ridning! Men bara för att jag vet att saker är av (spyr av bara tanken) så är det läskigt att rida! Men vill inte förlänga rytteriförbudet så rider för kung och fosterland to the bitter end!

Santa Lanta finaste som finns!

ledsen...

svaret på sunshines llilla incident har nu kommit... det visade sig att korsbandet är helt av, ligamentet på insidan av knäet är av och en stor spricka i miniskern... så kommer bli opperation och en tråkig höst.

Kan säga att jag varit mer sugen att dressyrträna idag.. men tydligen kunde de inte gå av mer nu...


ny kobojsar kollega!

och en truckdriver!
Alexi har visat ett överväldigande intresse för kobojsar stilen. Vi kommer verligen att bli bäst. Vi ska åka på roping-doping, rida tuffa knep och valla fåren på andra sidan gatan och öva lite andra grejer. Alexi hade också hatt, men i dagarna ska i åka och kolla sadlar. Alexis man skulle först bara glömma att det kostade att ha häst :)

Sedan igår kom nästa underbara överaskning, Tina-mummi som kanske varit lite anonym här vid denna plattform, informerade igår att hon ville bli långtradarchaffis och köra 25 metare med trucker-keps. Detta passar perfekt in, för då kan hon köra de djur som jag och Alexi lyckas samla in under våra turer!

I love the cowboy world!

RSS 2.0