Hästfri = plugg

Igår var det mor-tutas tur att sköta om stjärnhästarna så att jag kunde fokusera på att plugga... pluggandet går vääääldigt sakta, dags att vrida up en växel så att jag blir klar innan 30 års ålder .. tur att det är minst 8 år kvar tills dess!
det blev en uppgift klar till 25%.. uppgifterna går denna gång ut på att frihandsteckna... humm är man enbart van att rita med hjälp av den moderna tekniken som finns i dagens samhälle så blir användning av hand och penna en bedrift i sig, resultatet bleven teckningar som såg ut som en 2 åring bajsat på pappret.. jaja bara att kämpa vidare!



Idag har jag fått ett påskägg! I love my job!


Nya brallor!

Igår var det fixar eftermiddag! Var runt över halva Växjö och lite till... men avslutade rundan med ett besök på Hööks, då Stene hade passat på att dra av sitt koppel och efter gått med han i en tråd (vilket var ej att rekomendera) så skulle han få ett nytt. På Hööks hängde en nyutkommen jeansridbyxa, i stark reducerat pris. Då det var fabrikatsfel och modellerna tiny-winy mot vad de ska vara. uuu lucky lucky me! Ett par är nu i min ägo och de satt som en smäck! Imorgon ska jag visa alla dessa nya dyrgriparna!!! Som va asbilliga! Haderajjan!!!

Snart är det påsk! Detta ska fira med lilla tant Lisa! Hon ska få ett påskägg, sen när hon är helt hög på socker ska jag stjäla tillbaka min häst som hon ff håller hårt i. Mer Prince Hamlet åt mig!!!!!!!

Hej Lilla Cia! I miss you!!!!


 

Dressyr-mys med Lill-Frida

I söndags blev det dressyr ala dressyr för dressyrdamerna som ägarinnan Tima så fint kallade oss.
Det var Lill-Frida med Calle och Santi och jag. Vi hade lite lätta krumelur övningar och njöt av att söndagsridning.
På kvällen var jag och tittade på den något äldre tanten som satt och övade dressyr. Hon hade en hård tränare på läktaren som tvingade fram den röd-sprängda looken som jag så länge längtat efter att se!
Om några helger åker vi två tanter på träning i Flyninge! :) Kommer kunna bli vilt!!

solen är här! jiho!

Dressyrträning Karin Pettersson

Hej och välkommen på dressyrträning för Karin Pettersson.
Fredag 12/4 Lördag 13/4 Söndag 15/4
45min/ lektion
Pris 500kr + ridhusavgift (25:-/100:-)
Anmälan är bindande.
Sista anmälan 5/4 2013
Varmt välkomna!

Fredag 12/4
 
18,00-18,45 Bello
18,45-19,30 Bemme
19,30-20,15 Annie
20,15-21,00 Jade
 
Lördag 13/4
17,30-18,15 Frida J
18,15-19,00 Bemme
19,00-19,45
19,45-20,30 Jade
 
Söndag 15/4
9,00-9,45 Olivia
9,45-10,30 Bello
10,30-11,15 Alex
11,15-12,00 Bemme
12,15-13,00 Frida O
13,00-13,45
 
 

Grattis babysister

Igår fyllde lilla Louise-luktar-fis 21 år gammal! Snart ligga gammal som något yngre tant!
Happy happy brthday to you! Lilla-Louise befinner sig i Barcelona och är saknad! Mest av NYT!

Igår var det träning med eleganta-santa-lanta för tränar-Frida. NYT gjorde en 4 timmars lunch paus, detta ångrades när småtimmarna närmade sig sedan på kontoret... men santi var duktig. Väldigt lydig, men inte samma bjudning som innan. Filmerna ser så där ut så ni kommer inte att få se! MUHAHAHAHA!
Santi-lanti är så snäll och fin!

Igår gjordes ett klipp och 6 st bruno mathsson stolar inhandlades. I love möbler! så nu ska hemmet stylas i helgen... någon som vet om man kan spraya tyg i någon färg?

Stålmannen har lovat att rolla väggarna! Haderjanna! Skål!
LAS BEMOS!

Super Olli!

Olli unt Conny högpresterade i söndags på competition! Nollade och nummer 1 på resultatlistan! Olli is da shit!!!!! Olli fyllde år i torsdag! Hipp Hipp Hurra lilla dockan!!!

Fick inbjudan till dressagetraining imorgon på lunchen, nu ska mod tas att fråga le boss ,som troligtvis kommer avfärda min önskan om lunch-dressyr, men ibland kan man ha tur!!

Sen har jag en vacker fråga till vädret! Vad håller du på med!!!! Trodde att trippelkläder skulle slippas! Nää då bestämmer du dig för att bli svinkall! Finger!!!
Värmefläkten på kontoret är på!
Sten grattade Olli med hatt på!




Bling it! Love it! Dressage for you!

Åh äntligen har jag fått en kommentator! Marley du är bäst!!!
Marley håller redan på att staka ut tävlingssässongen! Nervositeten infinner sig bara av blotta tanken! Kanske Marley kan rida Eleganta-Santa-Lanta på competition!
 
Eleganta-Santa-Lanta är friskförklarad efter sin sträckning, hon fick gå ett lättare pass igår va okej men ville inte ta ut henne för hårt.Idag fick hon gå morgon promenad i skogen!
Santi-lanti får åka på träningsutbildning till skåne-land för tant lilla-Lisa. Tror att hon kan behöva det, är så svårt att få inspiration nu när träningsplasterna för ordinarie tränare är så få.. och NYT behöver expertishjälp varenda vecka! Har dock luskat ut en tantiluring som skulle vara intressant att pröva dressyra för. Något äldre tant är invigd i planerna och ska hänga på när detta blir aktuellt.
 
Oj nu bombaderas sms inkorgen med förfrågningar om hoppning på söndag! Haha! Tackar men avböjer!
 
I helgen skall Fiffi unt Fia på hopptävling och Olli-the-star (som idag varit på kalmar visit och tränat) på tävling. Spännande!
Dressyr-satsarna stannar hemma, alternativt åker till hästaffär och köper blingiga saker som dressyrhästar passar i.
 
Bling it! Love it! Dressage for you!
 

Dressyr på lunchen

Idag har Elliot varit i stallet och känt igenom en av våra ossatsandes hästar så hon passade på att kolla santis sträckning, den var så gott som borta så kunde börja rida på lite mer nu...
Detta firades med lunch-dressyr. Blev mest skritt och sedan lite trav. Santi kändes luftig och fin! Lille-Sten var med och höll koll så att hon uppförde sig!

Dressyr-Marley inspirerar verkligen och hon rider på som bara den, igår hade hon lektion för sig själv och hade sedan smärtor i ljumskarna!

Skulle hälsa till alla Karins ekipage att hon gillade vår satsning mot os och att hon var lite rädd att vi skulle bli bättre än henne! Klart vi kommer!

Imorgon blir det dressyr på em, någon som vill joina???

Swish swish

Rosa faran är påställd och något yngre tant far fram längs gatorna i stan! Idag matchas den rosa klimpen med rosa bombarjacka. NYT är mycket glad!

Igår anslöts sig en hoppryttare i Risinges os-satsning för dressyr!! Vi hälsar Marley alias avelskon varmt välkommen! NYT är mycket glad över sitt nya tillskott!! Marley ska bli bäst, så håll i hatten alla tråkliga dressyrare! Igår hade NYT sin första lektion med Marley! Lektionen var att alltid rida i dressyrsadel. Marley valde hoppsadel! NYT måste bli en bättre tränare!!!!
I os-satsingen ingår nu
NYT
Marly
Lill-Frida
Alexus
Ellen-Proppellen
Celle-Boll alias Byggare Bob
Och sist men inte minst Mindy!
Den något äldre tanten har gett upp och är inte med i satsningen längre!

Lovande för framtida dressage!

Snart kommer en vacker presentation om samtliga ekipage!!!!

XOXO

Blodprov!

Blääää! Just besökt fröken undersköterska som en evil nål uttagit blod! Mår psykiskt instabilt men lever!!!

Santi-lanti love har gått och fläkt sig! AAAAJ! Bästa Elliot var där igår och rättade till henne! Hon har skadat sin bröstmuskel på vänster sida och sträckt ryggen på höger sida... så den lilla liten ska ta det piano i fem dagar! Självklart ska hon få en present för att det är synd om henne!!!
 
xoxo
 
santi-lil vill ha sommar!!!
 

RSS 2.0