Ont i hjärtat

Älskade Kakan
Alldeles för tidigt har en underbar individ lämnat oss. Saknade och tomheten är fruktansvärd och tårarna kan inte sluta rinna. Efter en allvarlig skada och lång vila så gick inte skadan att läka ut så idag har finaste Kakan galopperat vidare till de evigt gröna ängarna. Mina tankar går till Prinsessan Anna som idag måste uppleva en av sina värsta dagar någonsin.
 
RIP. Vi saknar dig redan <3
 
 
 
 
 

Dressyrturné med häst och man

Igår hade jag den äran att stålmannen erbjöd sig att åka med på dressyrträningen med Santi hos tränar Frida!
det var så mysigt att ha en stor, stark, orädd man vid sin sida! Santi njöt av fulla muggar av den manliga uppmärksamheten och skötte sig topnoch under hela dressyrpasset, vilket nog aldrig har hänt! Stålmannen tyckte att Santi var väldigt fin! Det tyckte jag med! Frida med för den delen :) 
 
Imorse var det stalltjänst tiiidigt, så tiiidigt att jag var först in på kontoret. Men så är det ibland! Längtar tills ikväll då alla horseladys samlas!!!
 
:)
 
 

Examen med Sten!

Äntligen har vi tagit examen i lydnad! Så nu kommer Sten aldrig att hoppa på någon, alltid komma när jag ropar, alltid sätta sig vid sitt, inte göra utfall mot några hundar, absolut inte dra i kopplet.. etc. Känns så skönt att få ett papper på detta så slipper man tänka mer på det :)
Hihi! På söndag den 3 november kör vi igång med tävlingslydnad!!!
 
Här är en bild på mitt härliga tränings gäng. Tyvärr saknades tre stycken.
 

På lööördag

ska FAB models på nytt jobb! Lite osäker på vad det är för sorts jobb, fått en inspirations bild, och kan säga att MQs klädval var lite mer klädsamt! Men det ska nog gå bra, hade tänkt sola bara äta hälsosamt och se sund och vacker ut, men gjort allt utom det så hoppas på en kraftfull makeup och korsett så jag ej är igenkännbar!

Igår kom det en ny häst till stallet! Har inte sett den men det ska bli spännande! Det är Elin-Pelin som är dess nya ägarinna! Välkomna!

På fredag är det häng med the pony-ladies på min favvo resturang Lilla Mexico. Har ätit där redan 2 ggr denna veckan så på fredag bölir 3dje gången denna veckan! muhahaha!
det kommer bli tight om plats då vi är 20 stycken och ett annat gäng på 10 stycken var inbokade. UUUPPS!

Ikväll ska jag och sten på träning! Idag är det hundmöten enligt schemat! Det kan bli spännande,då min lilla underbara valp förvandlas till en hormonsprutande ilsken hulk så fort en annan av samma släkte närmar sig! ooops!
Anmält oss till tävlingslydnad i november.. börjar man träna med sitt djur så är det svårt att inte fortsätta!

Puss
Sten i hatt!
 

Inte alls trött!

Gäääsp! Tar en break från dagens ritande och ska snart gå och äta.. hade inget att äta så tog med stens grillkorvar till lunch! Gott!
Var och red tidigt idag innan tanterna skulle få nya lyxpjux! Santa var på strålande humör (måste varit för att hon fått nypon proviva) och jobbade på som om jag hade en ny häst. Fler av dessa dagar önskas!!! Förhoppningsvis är hon lika grym på träningen på torsdag! Hoppas. Tyvärr kommer tiden inte att räcka till för att rida imorgon, typiskt. Har träning med Steneman mellan fem och åtta.. Då kommer jag tidigast vara uppe på hästen runt nio... vill säga klar tidigast tio hemma elva.. nää ibland får man säga nej.

dags att koka grillkorv!!! tror inte vi har någon stekpanna!

Puss till Marley!!!


Operationstid!

ääääntligen har jag fått veta när jag ska få ett nytt knä! Lyckan är total! Så nu har nedräkningen börjat!!!! Blir i början av december!!!!

Wuhuhuhuhuhu!!!!

Krans, skall och dressyrträning

Ikväll är det dressyrträning för mig och Lantic! Vi hoppas på samma succé som förra torsdagen, men man vet ju aldrig. Vi har övat på vår läxa och både jag och Santa har tagit det på allvar! Igår blev det dock ingen ridning, hatar att jobba sent!!! Den något äldre hästen fick gå ett stilla pass i ridhuset i sällskap med Alex, Elin och Fiffi.
Förra torsdagen tävlade jag och den något äldre tanten om vem som hade mest glitter på sig under dressyrpasset! Första veckan vann NÅT men förra veckan vann jag! NÅT hade enbart glitter på sin hjälm! Jag hade på handskar, armband som glittrade, sporrband med glitter, gitter på schabrak och glitter skärp! Sitter och planerar outfit för ikväll!!!!!


I lördags var det kranspyssel med Celle-Boll, den något äldre tanten, Irene och Jo! Steneman var med och han och Jo lekte medans vi damer band kransar och sjöng ballader. Min krans ser störd ut! De andra gjorde fina men tantiga kransar!

I söndags var det skola med Steneman! Det var en fruktansvärt tråkig skoldag och steneman spenderade ungefär 95 % av passet i bilen medan jag fick stå på träningsplan och frysa och lyssna. Jag hatar två saker, 1 att stå och lyssna 2 att frysa! hoppas på mer intressant skola på söndag! Vi fick i läxa att lära hundarna ett nytt trick per dag! jag tycker detta var mäkta överkurs så jag kör ett nytt trick till nästa vecka! Vi övar på skall! Den fabulösa hunden jag har nappade detta på 2 röda! Så jag känner mig ganska stolt över han!
 
Oh Bello Sten tackar så för fleecetäcket! Passar perfekt dessa dagar när vädret räcker fingret åt en!

Imorgon kommer min bästa vän från Cannnes hit, Cia-Pia och på lördag ska jag få nytt hår!
Håll tummarna för vacker pardans ikväll!

Min krans
Steneman och Stålmannen!
 

Karin är på intåg

8-11 november kommer gårdagens silvermedaljör i GP och tränar oss! Grattis Kakan!!!
 
Träningarna hålls i Risinge.
Pris 500kr + ridhushyra (25 kr / 100kr)
 
 
Välkomna!!!
 

Fredag 8/11

19,00-19,45 Celle

19,45-20,30 Bello

20,30-21,15 Bemme

21,15-22,00 Jade

 

 

Lördag 9/11 15-21,15

15,00 Jennie

15,45 Anja

16,45 Bemme

17,30 Bello

18,30

19,15

20,00

21,00 Jade

 

Söndag 10/11

9,00 (Jennie)

9,45 Bemme

10,45 Celle

11,30 Ida

12,15 Lotta

 

Måndag 11/11

 

8,00 Bemme

8,45 Frida O

9,45

10,30

11,15

12,15


Santa Santa Santa Lanta!

uuuuh, igår var det dressyrträning.. eller enligt min uppfattning vet jag inte om man kan kalla det dressyr, i alla fall, inte till en början... Dressyr ska ju vara vackert enkelt och glamoröst. Träningen igår var nog raka motsatsen till det! Haha!
Var hos tränar-Frida ( Vita lindor och vitt schabrak på). Allt var frid och fröjd. Super snäll häst att lasta, göra iordning och ni vet allt det där andra som måste fungera när man är ute på egen hand (mortuta är i USA så jag är utlämnad till ensamträning) men santa skötte sig som alltid exemlasrisk. Tålmodigt står hon och väntar medan sadel och diverse pyntning åker på.

Sen dags för den själva delen som hon borde vara bäst på, springa fint med sitt vackra steg och elegans, men nääää. Helo I´m missis devil! Japp!!!! Det var nästan bud på att hoppa av hästen, tacka för sig och lämna henne i ridhuset. Hade dock varit oschysst mot tränar-Frida och de andra som använder ridhuset...
ja vi börjar väl från början..

Lektionen före mig red Celle med Mr P. Fint fint fint! Santi sneglade och sa att oooh vad han kan. Jag sa men det kan du också, då sa Santa ja det kan jag väl men inte idag. Sen var det som att sitta på kryptonit. Jag frågade 14 gånger vad det var för fel, men tydligen bara vaknat på fel sida.. Celle avslutade sitt pass och mitt och Santas började. Tränar-Frida undrade hur det gått i veckan och det har ju gått bra. Men denna kväll var Santa överladdad, kvittade vad jag gjorde och inte gjorde. Tänk er en hal ål som gick åt sidan men även upp och ner. Det var här jag tänkte att jag skulle hoppa av och aldrig mer titta åt en häst. Men tränar-Frida var bestämd och sa, nej nu accepterar vi inte detta. Nu får hon skärpa sig. Japp, genom att göra öppna, och hela tiden peta in hennes ytter bak som hon vill slänga ut åt sidan och forma henne för den inner skänkeln, ruskade Santa på huvudet och sa jaha är det bara det här ni vill, säg det då!!! Så efter nära döden upplevelse i fem min (satt och tänkte att hoppas jag får operationstid lite snabbare denna gången) blev hon som att vända på en femöring jämn och fin i handen, taktmässig och rak under mig. Santa du kan ju! Jag blev så glad att jag tackade de högre makterna, tränar-Frida jublade och gjorde baklänges volter. Santa tyckte vi var töntiga men tuffade på. Kunde inte låta bli att snegla i speglarna och från att sett en hysterisk ko, till att se en fin dressyrhäst, gav en motivationen tillbaka att fortsätta med dressyr.
Santa du är bäst!!!!!


MQ models

I helgen stoltserade jag och Bells som modeller för MQ. Vi agerade levande skyltdockor. Var väldigt kul. Håret fixades av super Pernilla på Salongen på Söder, och sminket av en brutta från Make Up Store.
Snygg-Alex butikschefen var det som bokade oss. Stålmannen stod för musiken och lirade från tio till fyra.
Tackar alla goa tjejer på MQ för en fantastiskt kul dag och till vår manliga modell kollega Axel!!!
 
Axel, Bello, jag
Panter-tanten och SnyggBello
Casual wear
Tyfft!
Håret under bearbetning av bästa Pernilla
MQs lördags styrka
 
 
 
 

RSS 2.0