Poolpaus

Efter denna morgon ridit Troj och santa så ligger jag nu i poolen och tar en paus! Ridningen går bra, santa är fin men jag har mycket kvar att lära. Men man får inte ge upp. Stålmannen filmade idag och filmerna ser ändå ok ut. Hon bar sin rosa outfit så varför skulle det se dåligt ut:) troj är underbar, vill ha honom. fantastiskt trevlig gentleman som hör det jag försöker fråga honom om:) 
Liten hest gå på fest! Äta kaka dricka läsk!
 
i lördags var det tävling med Karin och cleo. Karin i nya ponnyputan red som en gudinna och de placerade sig på en tredjeplats. Självklar vinnare för oss men domarna dömmer så det är bara att gilla läget. Det var tre timmar lastbilsresa dit och tre timmar hem. 
Här är manager och mentaltstöd samt the groom! 
Rio rio rio!!!
Finaste klimpen! 
 
I söndags var det tävling igen med Urranken. inga toppresultat men så är livet. senare på kvällen anlände Stålmannen! Nu har vi turistat massor. igår cyklade vi tur och retur zutphen,ca 40km. Det känns idag i min arma ovältrände cykelkropp!
 
Puss och hej!

Hett i Holland

Extrem värmevåg låg över oss idag! Trodde jag skulle dö av värmeslag efter häst tre! Japp idag har jag fått öva på tre hästar! Santa skötte sig fint. Imorgon börjar träning med henne för Karin! Har fått öva själv nu några dagar så jag inte drabbas av panikdåligheten igen! Efter ridit fint så låg jag vid poolen en stund, sedan cykel utflykt med barnen till hengelo där vi spenderade alla våra pengar i hästbutiken:))))
 
På lördag är det tävling för cleo och på söndag stonie och brouwer! Det ska väldigt kul!!!
 
 
Ny hjälm inköpt! I kväll ska den glittras! Mer glitter åt folket!
Santa i nytt flugtäcke, var kanske i tightaste laget så fröken karin får kolla!
Är det varmt så får man pausa på golvet!!
Åh vill man inte gå in från stallet så kan man gömma sig på ett smart ställe:) 
 
puss

Hett i Holland

Extrem värmevåg låg över oss idag! Trodde jag skulle dö av värmeslag efter häst tre! Japp idag har jag fått öva på tre hästar! Santa skötte sig fint. Imorgon börjar träning med henne för Karin! Har fått öva själv nu några dagar så jag inte drabbas av panikdåligheten igen! Efter ridit fint så låg jag vid poolen en stund, sedan cykel utflykt med barnen till hengelo där vi spenderade alla våra pengar i hästbutiken:))))
 
På lördag är det tävling för cleo och på söndag stonie och brouwer! Det ska väldigt kul!!!
 
 
Ny hjälm inköpt! I kväll ska den glittras! Mer glitter åt folket!
Santa i nytt flugtäcke, var kanske i tightaste laget så fröken karin får kolla!
Är det varmt så får man pausa på golvet!!
Åh vill man inte gå in från stallet så kan man gömma sig på ett smart ställe:) 
 
puss

På besök i Brabant

hos Madelen! Ikväll var det lektionsdags i Brabant! Lång färd dit i genomstekheta Grodan utan ac och nedrullnibgsbara fönster! Sedan dressyrlektioner av Karin och samtidigt ambitiösa ryttare på egen hand samt en lektionsryttare till för annan träning, så lite lätt kaos! Jag tyckte efter ha sett dessa friridande ekipage att det är lite trist att min häst inte fått lite mer arbetsmoral! Här kunde jag inte skilja på om hästen gick dressyr eller western men ändå knatade den på som ingenting...  
Karins tre ryttarinnor var väldigt duktiga och riktigt kul att se de träna. flrst ut var Irene som är holländsk dm drottning, sen madelen och sen Petra. Petra hade rosa skydd på sin häst! Åh man kunde ju bara älska henne!
 
nu ska jag sova! Jag är trött på kvinnor son luktar svett! Jag satt inte och klöktes i ridhuset idag!!!! Mer deo åt Holland!!!!! 
 
Sexy pose från Mads!
Ridhus där ena sidan är öppningsbar är den nya IT grejen 
 
puss och godnatt

Framme

igår kväll nådde jag mitt andra hem!! Efter en lång resa som kantades av långa köer och låååång väntan på båt över till Tyskland. Första anhalt blev i Bremen där hästarna lastades ut i ett super fint nytt stall med touch skärmar som lysknappar mm. På stallet pausade även minnas Santana så jag passade på att snacka lite med honom:) 
ILOs häst som gör sin första Europa turne reste väl men var nöjd att få paus och vila en stund.
DiDi och Ilona 
I Bremen blev det vila till klockan fem på morgonen sen fortsatte en sju timmars resa mot Aachen. det bästa resesällskapet så det kändes inte så långt. 
 
Väl framme i Aachen blev det kändis tätt! Jag hälsade på Hans-Peter och Mattias Alexander rath. Fattade först inte att det var han utan undrade vad för creapyguy som stod och stirrade på oss medan vi lastade ur lastbilen. 
 
Anton och hans söta hästskötare Angelica
 
Även didi fick stå på Aachen mark!;) 
 
näst sista delen av resan gick mot Edward gal och Nicole och hans-Peters ställe där ilona och DiDi nu inkvarteras för en tid framöver. Vi önskar de lycka till! Väl på plats fick vi en rundtur och jag hälsade på bla baby totlilas, nadine och nya stjärnskottet Voice! 
 
Edwards hästskötare Vanessa och Voice.
 
sedan kom min älskade karin och Henny och hämtade upp mig och mitt andra hem var nått och som vanligt möttes jag av den sötaste fleshi och sedan santalanta! 
 
Idag har har jag ridit min fina häst och hon skötte sig med bravur! Att en häst kan va så fin!!! 
 

Truckdrivers!

Här är vi!!!! 
 

På väg

Nu lämnar jag Sveriges gränser och är på väg mot Tyskland! instuvad i lövstas lastbil med tre ljuvliga Grand prix flickor! 
Fick imorse fick jag se ilona trimma sitt sto DiDi som hon sedan ska vidare med till Edward! Jag har varit stallflicka och hjälpt till och fixa lite!
 
 
On the roooad!!! Uppdaterar under färden! Puss

Vi har firat Mårten!

Födelsedagskalas och namngivning och 38 barn! Jag åkre en sväng till stallet mitt i för att pausa! Haha! Varit en trevlig men högljud kväll! 
Imorgon bär det av mot nya äventyr. Packningwn ligger halvklar på golvet, men ska nog få ihop det. Snart väntas VM bronsmatch! Love it!!! Puss och hej 
Nya kompisar

Snart dags för semster

Oj nu är det bara några timmar kvar till årets semester. Ska bli så himla skönt.
Imorgon är det namngivning för Lille Mårten, ser verkligen fram emot att ha 34 ungar hängandes i mina ben... yack...
 
Igår var jag på badutflykt med Sten, Ssten är badrädd men igår var han för varm för att vara tönt. Så han badade för glatta livet. Efteråt var han s glad så han hoppade och dansade i kopplet :=)

Senare på kvällen var jag och hängde med Bellan och hennes nya fina springare. Han har en ny parabolhatt för att undvika flugorna! Så himla bra, även jag kunde ha den på mig! Efteråt åkte vi och kollade på Bellans "Blomma" som var på bete med massa andra damer. En riktigt snygg unghäst är det. Ska bli kul att följa henne.
 
 
Min väg till jobbet, känns väldigt lyxigt, men skönt att slippa gå den några dagar!
 
Underbara Irene ska rita en tavla på mig, igår valde hon bild. Det kommer att bli så fint. Man kan väl konstatera att den redan är såld :)
Bruden med barret! :) Det är frisörskan Perra som satt upp mitt hår så fint!
 
Puss och hej leverpastej!
 
 
 
 

Good morning people


Bästa kvällshänget

Med cubybuby, bellofello och jag!
god natt mina kära!

Bimo-date!

Idag var det lunchdate vid sjön med Bells och Sten! Sten åt ben och jag och Bello körde på sallad! Ikväll ska Sunny få nya väninnor, hoppas att det går bra. Efter ihop släpp ska jag åka till Bells och klappa på de två C:na! hihihi.
 
PUSS
 
 
 
 

3 gånger per dag

Har jag nu lovat Bellolicius att uppdatera! Puh!
Falsterbo 2014 är i full gång och många i stallet har varit där och sett på vackra hästar och bränt deras hela semesterbudget!
Mini-Roffe har köpt nya bruna ridstövlar, jag är absolut inte avundsjuk...
Bellan-bus har köpt halva Falsterbo och lite till!
Den något äldre tanten är också i Falsterbo men sitter mest på en varm veranda och dricker kyld rosé.
 
Jag ska inte närvara vid årets Falsterbo festival utan ska till Aachen istället och se vacker dressyr!
Nästa helg ska jag med Karin på tävling, lördag är det Cleoptara i Grand Prix och söndag Stonie-malonie i I2 och Karins första start med Brouwer, zz2, tror jag han ska gå. Santa-pluring väntar ingen start! Hon måste bli bättre på att utöva dressyr först!!
 
Idag packar Lill-Frida in Calle i släpet och åker mot Skåne där Calle under några veckor ska på tränings-kollo för Lill-Fridas tränare. Aalltid spännande att skicka sin häst på träning.
 
 
Puss och kram
 
 
 
Bellan i nytt mjukt Rambo täcke. Bara det bästa för de bästa
Hästen som kommer ta Karin till EM i Göteborg
Jessy, Karin och Hennys beridare har målat hinder till min ära! Tom med jag kommer hoppa detta!!!!
Mer rosa åt folket!!!!
 
 

Sista veckan

innan semestern! Känns ändå ganska gott att jobba en vecka till. Sen drar jag på en gång till Holland med min älskade Ilona, en vecka senare joinar stålmannen, Kakan är så glad för att få fin besök!
 
Igår debuterade Karin med Stonie-Malonie i Intermediär 2. Med goda procent och lovord från domarna så åkte en nöjd Karin hem. I lördags red hon Grand Prix med prinsessan Cleo och även d skrällde det till i procentkorgen så Karin var nöjd.
Karin har inte valt att starta Santa än, men vi får se längre fram hur hon går och så.
Snart är det ju dags för Santa att packa resväskorna och åka hem till Sverige. Spännande det ska bli. Längtar efter min fina häst.
 
Santis-flantis
Karin fottar hejvilt från ryggen :)
Rymmaren Sunshine:) Har man inget gräs i hagen så ser man till att fixa det på egen hand... smart häst
I torsdags firade vi Mårtens 1 årsdag, och här knäpper han sin första selfie. Mårten ska få en egen ponny av mor-tuta till föräldrarnas förtjusning :)
 
 
 
 

RSS 2.0