Berlin!

Vilken otrolig stad! Jag är kär! Jag vill flytta till Berlin och vara arkitekt där! Vilken arkitektur.
Jag hade en underbar trip med mitt goa jobb till Berlin. Vi bodde på ett tjusigt hotell, jag fick dela rum med syster yster och hade Daddy cool och Mor.-tuta i rummet bredvid! Så att det verkligen skulle kännas som en familjeresa! Fniss!
På bussen ner!!! 10 timmars buss gick lätt och smidigt när man precis inhandlat alla delarna av "50 shades of grey" Bakom mig satt andra hälften av UB85!
 
Stadshuset i Berlin
Varför har vi inte massa häststatyer i Växjö! Kanske vi i alla fall skulle kunna ha en i stallet....
Häst och vagn! Jag kollade noga igenom dessa hästar och kan försäkra er om att vill man åka häst och vagn i Berlin är det helt ok! Fina skor, täcken, skydd, bra vikt..
Häpnadsväckande stilig legogiraff!
Konst! Det här preciserar hur det känns när jag rider Santa!
Berlins vackraste hus enligt mig! När jag ritar mitt eget hus ska det exakt se ut så här!!! inuti var det svart marmor, det var vackert!
 
Åh! Kan vi ha detta som sarg hemma???? Hekt FAB! onda hästar! Me like!
Maskin som mätte av ålder kön och humör....
Jag gillar att jag är en glad tonåring! Syteryster fick adult! Skrattar fortfarande åt det!!!!
 
Helt från ingenstans dök dessa grabbar upp och ställde massa konstiga frågor, på tyska!
Kul hade jag iaf!
Var och besökte svenska ambassaden! Alla nordiska ambassader ligger samlade i Berlin och det var väldigt spännande att se dessa, eftersom jag är svensk medborgare så fick jag bara gå in i svenska ambassaden. Det var ett mycket snyggt hus med massor av roliga inredningsdetaljer. Fasaden till svenska ambassaden är klädd med granitplattor från Emmaboda. Det kändes mycket bra!
 
 
Mänskligt julpynt ala Bemme! (Bemme betyder smörgås på tyska!!!)
 
En julgran helt i min stil.
 
Ja, ett besök i Berlin då blir det mycket historia... En hel dag spenderades med att följa Berlinmuren som delade Berlin i öst och väst. Mådde faktiskt riktigt dåligt efter denna dagen...
 
Me and the Girls!!! Vi åt sådanna lass med mat!!!!
 
Avslutar Berlin resan med den här bilden... Om man säger så, så hör den ihop med bilden ovan och den jag delade rum med.... Smelly belly!
 
PUSS

Golden Miami Boys

Den titeln kommer jag att förklara en annan dag!!! Fniss :)
 
Åh ibland blir man bara så himla glad. Just nu är jag så glad! Fick ett underbart sms där jag vet att de två tjejer som för tillfället är ute och kör på vägarna är på väg hem med ett glädjande besked:)
That made my monday! <3
 
usch det var så länge sedan jag skrev, har inte hunnit, orkat, ja ni vet.
 
Igår hade jag dressyrträning för fröken Maria på min fina Santa. Santa var urduktig och gjorde massor med svåra saker. Så stolt över henne.
Träningen för Maria är extremt bra. Maria är väldigt konkret och enkel att förstå, samt duktig på att analysera hela ekipaget, dels vad vi som ekipage har lätt för men också vilka svårigheter vi har och varför. Så ofta finner man en förklaring till problem som man inte riktigt analyserat på det sättet innan och det gör att man lättare kommer vidare.  Som igår övade vi p fattningar från skritt samt tillbaka till skritt från galopp. Detta är en styrkeövning som heter duga.
Nu så väntas det en veckas vila, då jag beger mig av mot Berlin med hela kontoret. En liten välbehövlig paus efter flera veckor månaders arbete. Ser verkligen fram emot det.
 
 
Min ädla springare!
I fredags var jag och Frida på skräckbio. Jag var skitskraj! Frida var inte alls skraj utan skrattade mer åt mina små upphopp och skrik :) Ingen mer skräckis för  mig på ett tag!!
 
Karin har debuterat Grand Prix med sin Stonie-Malnonie! STORT GRATTIS! Tyvärr var det lite spänt och missar så de nådde ej 60% (men nästan) så officiellt än är de ej ett GP ekipage. men för mig är dom det!!
 
Åh jag har ju inte berättat något om Team Risinges pay and jump som gick av stapeln den 8 november! Allting var total FAB! Så glad att tillhöra detta fina gäng som vi är!
Jag och Santa debuterade i vår första hopptävling ever!!! Vi klarade oss runt utan att peta ner ett ända hinder! För säkerhets skull tog vi alla hinderna i trav, Santa tyckte att jag var urtöntig, hon ville galoppera, men jag vet ju av erfarenhet att då glömmer en viss miss-Santa att lyfta på benen, så vi tog en lugn kontrollerad tur i trav. Mamma Pytte gick banan med mig innan och visade noga och exakt hur jag skulle ta hinderna! Jag följde alla råd och fick beröm sedan för mina fina vägar!!! När jag ser filmen så ser allt så pluttigt ut, men när jag red mot hinderna så kändes de så himla höga. På filmen ser man till och med att Santa försöker ta i lite extra för att hon ska få hoppa över huvudtaget....
In action
den vackra rosetten som Marley designat är nu på hylla hemma så att alla kan se den :)
Ser fram emot vårt nästa event!
 
 
 
 

Pay and Jump

Igår hade vi tävlingsmöte. Tycker att vi är en mycket sammansatt välkoordinerad grupp! Alla tog på sig lite olika saker. Jag och Bellan ska vara på framridningen! Kan bli lite kaosartat men vi ska göra vårt bästa! Banskissen var inte klar. Jag hade önskning på en bana med bara vänstersvängar, Fia-Frida tyckte att det var en toppenidé också. Jag tom ritade upp en skiss! Dock suddades den ut lika snabbt!!
 
Sunshine hade tydligen lite rodeo med Calle-Frida vid insläpp idag, det tyckte jag var kul. Hon hade visat upp alla konster hon kunde till Fridas glädje. När den gamla tanten dansar tango så är det oftast kul. Utom när man landar i diket! Red båda damerna igår en sväng i skogen. Tyvärr spökar det överallt just nu, så när jag var på väg mot långa sandrundan och skulle rida på den smala vägen där det blir ganska mörkt, hörde jag svagt svagt viskande vissling. Jag blev skiträdd och styrde Santalanta snabbt hemåt. Sen red jag Sunnibunni, då tyckte jag att jag såg svepande rörelser i skogen. Då ringde jag FAB Alex, eftersom det är hon som skrämt upp mig med alla spökhistorier och otäcka spökbilder.
 
Idag sitter jag och surar för jag har ont i mitt knä :( så ska inte rida två stycken mer denna veckan. Såååå trist!!! Kan det bli bra snart!!!!
 
Puss och hej från BB! (Bitter-Bemme)

Äntligen måndag

Förra veckan var det extremt långa dagar på kontoret. Känns som att kommande vecka nu kan jag jobba lite mindre. Har dock varit väldigt kul och ett bra underlag har tagits fram, så jag är mycket nöjd, men ganska sliten :)
Så här trött är man klockan 02,00 på kontoret :) hahaha!
Sten har varit med på kontoret under kvällstid då jag inte haft tid att få besök av Mr spöket som kommer och hälsar på när jag sitter här själv. Då skönt med en sovande, snarkande vakthund. Inget komtorssspöke har träffats på, mer än att han tänder och släcker på ena toaletten, men där kan han ju få vara. Bara han inte fibblar mer med mitt skrivbord!
 
På lördag vankas Risinges Pay and Jump! Vi är ett tiotal anmälda! Jag är skitnervös! Var på hoppträning med Bellan och Elin i torsdags och känner mig väldigt osäker efter den hoppträningen, så måste nog backa några steg. Hoppas ha super Ann vid min sida på onsdags hoppningen!!!
The jumping gang!!!!
Vi måste gratuelera Carla och Elin som igår på sin sista starta för året var nollade :) Stort grattis!!!!!
 
Igår red jag sent, FAB Alex och Iggy kom och snackade lite innan det var dags att gå ner till ridhuset och berättade då att hon och Marley träffat ett spöke i skogen. FAB Alex fick följa mig ner till ridhuset, sen satt jag där och var vettskrämd, det hjälpte inte heller att Santa var svinskum och hela tiden sneglade bakåt och skyggade. Har jag tagit med kontorsspöket till stallet?
 
Nu ska jag boka en resa!
Haderajjan!
Den finaste av dom alla!

RSS 2.0