Tusen tack alla fina ekipage!

 
Ännu än fullsmockad dressyrhelg är avklarad. Kan vara en förklaring till svarta ringar under ögonen igår och ett trött humör :)
 
Träningarna har gått super bra för alla! Bello och jag tog oss båda till final i söndags, där jag fick avstå från min finalplats då Santa hade pajjat sin doja. Missis Bello red dressyrfinal och vann!!! Så nästa gång är alla hennes pass gratis! haha!!
 
Nästa träning är 24-27 oktober.
 
På lördag väntar breeders och söndag dressyrtävling för Lill-Frida och Mr Calle! Vi hoppas på vinst!! Santa sa få en ny sko imorgon sen hoppas jag att hon är fit for fight igen.
 
Puss!
 
 
 
Vinnare av dressyrhelgen September. Cube och Miss Bello!
Pajjad doja satte stop för finalen, men vi är redo att slåss om final platsen i oktober!
Kvaldress 1!
Vill ha!!!
 
Sötnosarna Lime och Jade!!!
 
 
 
 
 

Queen of dressage har anlänt!

Då sparkar vi igång träningarna för Karin Pettersson. Klockan 22,44 igår hämtades hon i raketen på Växjö station! Efter att hon rest sedan klockan 14.00 hängde Karin i käken lika mycket som jag. Men vi åt egenlagad pizza och drack te. Sen tvingade jag Karin att gå o nanna så att hon skulle orka helgens lektioner. Det är extremt många som är med. Vilket är jätte kul :)
 
Santa ser strakt fram emot lektionerna, eller så är hon helt glatt ovetande om vad för styrkeprov hon denna helgen kommer att utsättas för. Fniss. DagensS outfit blir den rosa med kronor. Fint som snus ska det vara! Min uppladdning inför träningarna har gått på halvfart! Alla mina idéer och planer om hur Santa ska tränas, varierande etc etc har gått helt i stöpet! Har mer varit glad om det funnits kraft att sadla hästen och eventuellt skritta på halvlånga tyglar. Så vi har en del att jobba med i helgen! Därför har jag bett Karin rida alla pass!!!
 
Sten är fet! Eller rund. Han ska nu äta mindre och motionera mer! Både Karin och Lisa har påpekat hans begynnande bula! jaja!
 
Puss!
Från gårdagens early-birdy ride
pyllijamas flickan!
Min lilla flicka som fyllde två år igår. Tiden går så fort. Saknar min USA-familj! Flytta hem!!!
 

Dressyr dressyr dressyr

Igår körde jag och Lill-Frida till Braås i samlad kolonge med hästar på släp. Dags att provträna för Frida tränare. Hästarna skötte sig och jobbade på fint! 
Santa bar sina nya glittriga boots och var tuff! 
Santa i Micklem bridel!
 
idag var det dags för dressyrtävling på araby ridklubb, lill-frida startade med Calle och gjorde en fin runda. mycket stolta över henne! Frida hade stor hejarklack och nya tränar Maria var där och coachade! På plats var Lill Runosson med snygg Doris! 2:à placering i LB:3 och första plats i LA:3!!!!!! Grattis grattis grattis! Sporrad efter tittat på fina hästar hade jag och Santis egen dressyrshow hemma, i ett ridhus med dagsfärskt nytt Underlag! Underbart! Nu längtar jag till min älsklings Karin kommer! Hon ska rida santa under helgen för att korrigera det jag har gjort fel! Hoppas på lite ompalompa från mitt håll med:)
 
om om någon letar dressyrhäst, valack msv klass så har jag en på lager! Snäll, snygg bra gångarter, hör av er om ni är sugna! 
carla och elin har idag nollat 90cm klassen! Tyvärr ingen uppdatering i 1 meter., men jag hoppas dom vann!
 
puss

Duktiga dressyr väninnor!

I söndags slog det till! I Braås startade tre av våra ryttarväninnor! Frida på Fia som gjorde en fin fin runda! Lill-Frida på Mr Calle som debuterade efter nästan ett års uppehåll, vilken debut! Poängen flög in! Första rundan på över 66% och andra rundan LB:3 på nästan 70%! Då var det två rejäla missar med en 2p och en 3p! Hade programmet varit utan dessa misstag hade de hamnat närmare 73%!! Jag var så stolt över mina två stallkollegor! jag agerade hästskötare och coach och vi hade en mycket trevlig dag ihop! På plats var även Agneta och hennes Taleja, 76% om inte mer vann de överlägsetnklassen. Det var många duktiga ekipage! Braås ryttaretablissemanget tog hem segern i denna division 2 omgång. 
Några mil längre bort, närmare bestämt Sävsjö, startade Alice och cinzano och även här storslam Och vinst! grattis!
Alice och hennes Doris var i Värnamo och tävlade och på över 72% vann även de!!! HIPP HIPP HUUUUURRA!
Nu får det vara nog tänker ni!men icke Ellen-propellern och hermi-bus vann LA:P1 och tog sitt andra kval och är nu redo för FEI! Grattis!
 
Frida i fabulös håruppsättning ala Bemme!!
 
Sötnosarna Alice och cinzan
 
Trailerhäng med dressyr prinsen!
Hejjarklack
Hejjarklack 2
Vackra Doris och Alice

Here he is the next GP horse

Låt mig presentera Stonie-malonie the one and only!
Karins up coming star! Så söt! Rör sig som en albatross!!! Love that horse!!!!
 
 
Igår tränade jag och santis för en ny tjej, träningen gick riktigt bra och jag gillade verkligen henne och hennes sätt att träna på. Hon var konkret, enkel att förstå och positiv och väldigt säker att läsa av hästen. Så jag kände mig väldigt nöjd. Santa var super nöjd även om hon började dagen med att vara lite trött och mysig.
morgon stretching
Igår fick jag även ny färg på håret, eller den vanliga färgen men helt plötsligt med rosa slingor i. Jag tycker att det är tufft och nu matchar jag mina rosa outfits ännu bättre!
 
 
Nästa r på konstrundan ska jag vara med, min konst heter postit-horsi! Jag har ritat två tavlor som jag tejpat fast i min rosa almenacka! Man kan få en på beställning!!!
"Calle in knops"
"Santa in tiara"
 
PÖSS
 

God morgon mina vänner

Stort grattis till tränar Karin som hade vunnit gårdagens I2 om hon inte hade satt 9 byten i varje..(ska vara 7) men underbart bra gjort. Häst var Stonie-malonie och jag är så stolt över henne!  Snart är han redo att ta ett steg upp och börja konkurera med Cleo i Grand Prix! Ska bli kul att flyga ner till Holland och träffa min extra familj och alla hästarna. Dock har jag inte hunnit boka en resa men det ska jag göra :)

Karin träningen är nu full förutom ett pass fredag 16,15 och ett söndag 7,30. Så är du sugen välkommen med din anmälan. Skulle inte tiden passa så kan jag säkert ordna en annan tid.

Jag har nu lagt ner att jag ska tävla. Känner att jag orkar inte med den pressen på mig själv just nu. Jobbet är för tillfället väldigt inspirerade och tar mycket kraft, men så fort det har blivit lugnare så ska jag återta dessa tankar. Men på söndag är det dressyr competition för många av våra elitsatsande ryttarinnor. Braås division 2. Jag ska vara med Lill-Frida och vara hennes groom, knoppeliknoppa ska jag göra på GP vis! Jag hoppas att dagen bjuder på fint väder, annars ska jag sitta och sura i bilen.

Santa har jobbat på bra de sista dagarna, förutom ett smärre diskutabelt beteende i söndags, men jag kan lägga det på mig som ville för mycket, då säger hon stopp och blir sur. Men måndag tisdag var hon fin.Idag blir det vila och jag ska få magic behandling av Ann. Imorgon ska jag pröva en ny tränare, Maria, som Lill-Frida och Hanna tränar för. Ska bli spännande och se vad hon tycker om mig och santi-love.

 

Puss och hej!

 


Ompa lompa Ompa lompa

Så ser det ut när jag och Bells rider dressyr! Ompa lompa Ompa lompa! Igår tittade vi på filmer på oss själva från karin träningen och låg och tjöt av skratt! Hästarna var fina men vi var fula! Ut med bröstbenet, in med hakan, andas genom näsan och bär huvudet! Oooookej! Det gör vi inte, men vi ska! Jag och Bello är trippel anmälda inför nästa träning!! Ni som inte anmält er glöm inte görs det! Börjar bli knapp om platser!
 
uh tävlingar! Det är så mycket tävlingsgrejsimojs nu att jag blir helt nervös! Har halvt anmält Lill-fritjoff och santa på tävling i Braås! men hon vet inte om det! Muhahaha! Själv övade jag avancerad förvänd galopp igår, det gick bra! Har kikat runt på olika tävlingar,vi får se vad jag anmäls till:) 
 
idag kl 14,00-17,00 rider RGB vm final i hoppning! missa inte det! Fia-frida och Elin-Pelin tävlar också typ samma klass idag fast i Åseda ! Heja heja heja!
 
 
           Carla-sötnöt taggad inför grand prix!
 

Skenande häst!!!

I onsdags var vi ute jag och Santana (som hon heter när hon är ouppfostrad) på en trevlig förkvällsritt. Fin avslappnad skritt. Liver lekte, ända tills santa såg ett träd, eller ett halvt träd, eller mer en avkapad buske! Hästen fick panik, vände på klacken och sprang för full kraft hem mot ridhusets trygga miljö. Jag kände mig mindre nöjd med hennes reaktion och messade direkt till tränare som haft henne under utbildning i 9 månader..
"Kan man få tillbaka pengarna när ens häst skenar i skogen efter utbildning av GP ryttare"
Svar
"HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!"
Svar 2
"HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHA!!!"
Svar 3
"HAHAHAHAHAHAHAHA Nej! Skogsridning ingick ej i utbildning.
 
Summan av kardemumman är att from och med nu kommer vi bara befinna oss inom fyra väggar.
 
Avslutade mitt mindre trevlig pass i ridhuset där hoppning pågick, jättebra avladdning tänkte jag, men santa tyckte det var trevligt att se sina vänner flyga över hinderna. Det var Fia-Frida och Fia, Elin och Carla, Marley och Casco. Alla var jätteduktiga! På söndag är det start för Fia-Frida och Fia och Elin och Carla i Åseda. Spännande!
Kvällen avrundades med en tur med den något äldre hästen i skogen, hon var snäll men hade lite myror i brallan!
 
Igår befann jag mig på jobb i Karlstad så Lill-Frida agerade mig och red Santalaaana. Då var hon snäll (Ögontjänare) Ikväll blir det trimming, sedan träff med Bellan-propellan!
Puss och hej!
 
 

På väg hem

Lämnar Stockholm i solens glans! Mycket arbete avklarat idag! var och hälsade på Babilona igår och fick se hennes nya lägenhet i Hornstull!! Kvällen spenderade vi med att äta kinamat på mattan samtidigt som vi tittade på gamla youtube klipp på vackra Kürer!!! Sedan sov vi och imorse kvart över sex stack Ilona till Lövsta stuteri för att arbeta medan jag låg kvar och sov!!! 
 
Här kommer bilder på fina ekipage och hästar från helgen!
Pink panters 
Marley och hennes casco
En trött cuby💕
Tyvärr en suddig bild på Ann och Artur!!!!
 
 
puss

Tusen tack att du gjort min häst så fin...

med den meningen avslutar jag helgens dressyrträningar för Kakan. Den bästa tränaren!!! Min häst har gått från klarhet till klarhet och det har varit en helt fantastisk träningshelg. Vill tacka alla ekipage som varit med och tränat! Nästa träning blir sista helgen i september. Kändes tomt nu när Kakan vinkades av utanför kontoret, Kakan på väg med tåget söder ut medan jag snabbt gick in för att boka tåg och bege mig norrut. Längtar redan tills hon är tillbaka.
 
Nu håller vi tummarna för Karins start i I2 med Stonie-malonie!
 
Tusen tack igen alla goa vackra ekipage som förgyllde denna helg!
Älskade häst!!!!
 

RSS 2.0