Som en nyponros


Min vackra Karin!!! Den här bilden tog jag i lördags! Jag klippte bort mitt huvud för jag såg ut som en 50 årig tant brevid det här fotogeniska ansikte!!!! 

Det här är Bellan

När hon tittar på dressyr!

Det här är Santa i krullad man



Puss


Hälsning från idag!!!

Idag fick jag rida fram min häst själv!!!! 



Det var en ny sorts ridning!!!!! 
Hahahaha ❤️️🙌😍 

Bellan och cube lite mer seriösa!

Jag och karin har köpt lika dana ridbyxor!!! Att jag visar magen var ej med flit!!!jag är även lite trött på bilden..


Sten fick igår en present av Prins!!!
"Till Sten Från Prins". 

Idag var Santa knoppad! Sött!

Uh jag är så mätt och lycklig efter kvällens pizzeria häng med stallet!!! 
Puss godnatt!

Myran och maxi på träning



Hahaha!
10 minuter av min dressyrträning gick åt detta! Minnen för livet!!!! 



Lill-killen på besök

Fin besök i stallet igår, Lilla Mårten var och klappade på hästarna! Eller klappade var att ta i, han tittade försiktigt och skrek av skräckblandad förtjusning när jag "tvinagde" honom röra Sunshine på huvuet. Han var mest intresserad av bajset på stallbacken och en "mummy-hook" Anna hade med. Men det var iaf kul att ha honom på besök! 
 
Ikväll ska jag vara dressyrfröken, jag har planerat min lektion noga! Enligt bild så har min elev köpt en ny rosa hatt till sin häst! Samt ridit henne barbacka! Jag tror det är bra. Hahaha!
 
Vi var på promenad!!! Santa tyckte att det var spännande med en sådan liten person! 
 
 
 
 

Lugn skritt i skogen

Är så himla skönt ibland. Båda mina damer fick ut i skogen, Santis och jag själva, sedan jag och vilda Tilda i sällskap med Hanna och Brillen. Var hemma i någorlunda hyfsad tid så det var skönt. Satt och tittad på Storage Hunter men jag och Stålis konstaterade att nu för tiden måste detta programmet vara lite föreberett, för nu hittas det massor med riktiga fynd. Så nu ska jag inte titta på det mer! 
 
14 mah är det cliniq i Flyinge, Frihets dressyr. Jag ska nog dit, ska ändå till Lisa den helgen och träna så vore kul att se. Jag har aldrig sett frihets dressyr.14 maj 13-15 om någon mer är sugen! ;) 
 
På fredag kommer Kakan. Har ett ekipage som eventuellt är struket så är du intresserad av tid så kan ni höra av er till mig! Mer dressyr till folket! 
 
 

Imponerad av mig själv!

Gissa vem som varit påhittig och varit ute och tagit denna bilden i bokskogen!!! Som nu pryder inlastningen för något på kommunen! Me Me Me!!!!!!

Jag och Bellan på ridläger!

Är det någon som vet var två vuxna tanter kan åka på ridläger? Med häst? Vi vill på dressyr läger!!! I sommar! TIPSA MIG!!!!!!!! 
 
Vince i sin första knopp kostym! Titta inte för noga för det här är slarvknoppar, men ville visa hur bedårande denna lilla häst är. Eller han är inte så liten! Han har växt ombåde Sunny och Santa! <3
 
Grimman har jag sytt! Sött! Åh i mitt företag knopperian så ska jag även ha grimtillverkning! Välkommen med din beställning!!!!! 
 
Idag har jag tittat på resa till Hoallnd med Fjantis!!! Jag har inte informerat min man än men jag ska! 
 
Sten är en mega fegis! 
Det är tur jag är stark!
 
PUSS

Knopperian

Mitt nya företag ska heta knopperian!!! Idag har jag varit och rullat hår på Bellans treåring vince the prince, som om cirka en månad ska gå tre årstest! Inför treårstestet ska jag knoppa honom! Så idag provknoppade jag honom. Bara rullade upp för att se så han gillade det! Vince var som en lugn van tävlingshäst! jag blev nöjd! Inför treårstestet ska jag sy upp knopparna så att han får mer hals! Hihihi!!!
 
idag har jag tränat mitt brunstiga sto!!! Men trots skvätterikonster kändes det bra! 
 
 

Lilla Sunni

fick ont i magen i tisdags, fruktansvärt otäckt :( Nu verkar hon mår bra igen!!! Magen hoppade igång ganska snabbt, vilket var skönt. Tackar den duktiga veterinären jag var i kontakt med. Puh. Så läskigt när hästar blir dåliga. Bellan probellan mag expert har gett mig mash och linfrön så att magen håls intakt! Thanks darl! 
 
 
Igår var jag dressyrfröken, min elev heter Jade och hon rider sin nya häst Dessi. Det var gång nummer två vi tränande och om jag får säga det själv (som väldigt stolt fröken) satte vi en fullträff och en riktigt bra träning. Duktig tjej, häst och bobare! ("Bära och Betala") Ser fram emot nästa torsdag!
In action ;)
 
Karin träningen närmar sig och det är full-bokat på Risinge! Jättekul!!! 
 
Nej nu är min lunch slut! 
 
Puss hej 

Baksidan med nya ridstövlar

eller kanske insidan... är helt uppköttad av mina nya stövlar. Svider så jag blir galen! :( 
 
Vill man vara fin, får man lida pin!!!!!! 
 
 
snygg
 
AAAAAAAAJ! ful
Snyfft!!!!
 
 

Skåne levererar som alltid

Tack min älskade Lilla Lisa för en toppenhelg!
Bilder från Oxelro (namnet på Lisas gård)
Avfärd, ny outfit från Fia-Frida på Santis! Tack!!!!
Vår lilla micha som gjort väldigt fina framsteg i dressyr!
 Sten o Max tigger inte
här vaktar vi
Nöjd häst
 
Inte i samma hage, men nästan 
 
Hit åker vi snart igen:) 
 

Jag skäms ihjäl!

Denna helg besöker jag Lilla Lisa i skåne! Efter många om och men (efter att bilen krabbat med lyse på släpet... Tack Patrik!!!) kom jag iväg!!! Resan gick bra, men gud vad långt! Resan tog nästan tre och en halv timme och Lisa fick möta upp mig för att kunna hitta hennes gård!!!Jag älskar Lisas gård! Allt är så perfekt! Santa älskar det också! Sten överlycklig för att hänga med Max!
 
idag har vi varit iväg o tränat! Santa var som en explosiv bomb men riktigt rolig att rida! Jag har dock köttat upp mina ben! Vilket inte är en hit. Hoppas kunna träna imorgon:/ 
jaja... Vad rubriken ska leda fram till... Jag och Lisa sitter och tittar på egen infilmade filmer från Tyskland och usa! Skämskudde på alla håll! Jag hoppas innerligt att ingen ska se dessa filmer!!! gah!!! Jag vill aldrig vara 19 igen!
 
dagens coachning, var nöjd med åldern du har!!! 
 
 Jag vill gratulera Elin! bästa Elin som i fredags gjorde entré i 30klubben!!!!!! Grattis grattis grattis!!!
 
 
 

Nytändning

efter ett mycket låååång tråkigt vinter uppehåll är jag tillbaka! Kan också bero på att jag blivit hotad med spö (bokstavligt talat) om jag inte blev lite rolig igen. Så bring and bling it on!
just hemkommen från Laholm, där jag och Bellan har varit och beskådat vackra holsteiner hingstar!!! Jag har hittat en man till Santa, han heter Crunch (ska lägga upp filmklipp) men helt otrolig häst! Hopphäst dock, men med tanke på de enda resultatet jag och santa presterat under det sista sju åren är ju faktiskt vinsten i Risinges pay n ride, så jag ser inga fel att betäcka med en hopphingst. Totalt visades 11 hingstar och 2 avkommor. Rolf Roffe Göransson var speaker, så JA vi har träffat honom (wuuuup wuuuup). Det var många fina hingstar och vi har fört nogranna anteckningar om varje hingst. Seriöst!!!
 
 
sov gott och på återseende! 
Dagens coachning, det är helt ok att alltid bära Tiara! Oavsett ålder! Men undvik vin och glittertång! Resultatet blir inte alltid som man tänkt! 
 
 
RGB med mick
Crunch(Santis man)
 
 
 
puss 
 

RSS 2.0