Dags för Karin träning!

Karin-träning fredag 28/9 och måndag 1/10
45min / 525kr inkl. ridhus (kort) 600kr (utan kort)
Anmälan är bindande.

Fredag 28/9
16,00-16,45
16,45-17,30
17,30-18,15
Paus 15 min
18,30-19,15
19,15-20,00
20,00-20,45

Måndag 1/10
7,30-8,15
8,15-9,00
9,00-9,45
9,45-10,30
10,30-11,15
11,15-12,00
Anmäl er till lilla Bemme!!!!
mobil eller mail!

3 dagar 3 renoveringar

Först ut var det den något yngre tanten. Som kanske inte är så ung och skadefri som innan! Efter ett år av brutala behandlingar av diverse doktorer uppsökte NYT en ny healer som skulle kunna fixa till hennes stackars arm! Den elaka Fiffi berättade hemska historier om närgångna naprapater hon varit hos, så NYT sov inte på hela natten och nervöst stapplade hon in till hennes nya naprapat.. först uppläxning om hur man ska jobba med en dator ( bla bla bla skit ner er, sitter ni 8 timmar minst framför dator så kvittar det hur man sitter..) sedan att om man rider mycket måste man träna lika mycket något annat.. mmm NYT får sluta sova!!!! Dags för behandling! Stackars Stackars NYT. NYT grät 3 gånger naprapaten höll på att skratta ihjäl men knådade igenom den stackars armen och ryggen..sig men nu tre dagar senare känns allt så bra! UNG!

Dag två! santi-love och Kalle-balle en servis av Ellionor, inget speciellt lite små fix. Santi ska jobba mer med sina bogar och de ska biolightas var 10 dag!Santi blev trött efter behandlingen.
mmm renovering tre.. när stressad NYT kom till princess... så står hon bara på tre ben!! Hennes ena ben hade punka! pooor thing! Bara att ringa mekkar-Per. mekkar-Per hmatde älskade princess igår nu imorse kom hon tillbaka med nya däck, fina ögon (ett hade pajjat) och en genomkoll!!

nu är alla pengar slut!
SKÅL!

En hälsning från helgen

Celle-Boll var på reande fort och något yngre tanten aggerade karamell tant och myste med den vackra hästen
Santi fick pröva hur det var att bära svårklass träns. Hon tyckte det var kul!
Babbi från Lövsta skickade en vacker hälsning från Svarre!!!!
Fiffi och Olli visade hur en hoppbana skulle manövreras!!!
Vilande katt!!!!

Idag ska jag träffa vår gamla tant ! Jippi!

ibland räcker det

bläääääääää!!!!!
så. ingen fattar det gör inget! haha!

nu är man tillbaka i vardagsrytmen, det var skönt att tillsammans fiffi , tant och olli att träna tillsammans igen i ridhuset.
Den äldre hästen var lösgjord och fin efter yngre tant spanat in en ny video på tuben,väldigt bra övning. Olli visade att Jinni lärt sig galoppsluta och Fiffis Fia gick kanon.
Sedan blev det en tur i skogen med Kalle och Conny..
GOA GUBBAR!


mina fina fina hästar


ny kask, nytt hår, ny jacka

Den nya kasken står Fiffi för, äntligen från Frankrike kom den inslagen i ett rött paket. Kasken satt som en smäck och Fiffi var strålande vacker! Tyvärr var det fotografi förbud men idag lovades det att bild på den skulle få tas!

Oliven står för det nya vackra glänsande håret. Avundsjukan från samtliga andra stalltillhållare är påtaglig. Kanske mest från den yngre tanten! och lite från Fiffi! Men fiffi fick iaf en hund. Den något yngre tanten drömmer om långt vacker hår...

Den något yngre tanten har iallafall fått sig en ny jacka av Celle-Boll.
Den passar perfekt, bara lite kort i armen. Det löstes genom att den virades upp vid armbågen!





duktig ponny

Ibland kan man som försökande dressyrryttare bli väldigt glad över sina och hästen prestationer.
Igår var det träning med Santi, (som åter igen fick nytt namn av tränar Frida till "ålen") hemma hos Frida. Det var varmt och framridningen gick verkligen på shettistrav nivå... men efter lite uppvärmning hit och dit la Santi i en extra växel och blommade ut och blev en helt annan häst. Dock bara ågra få steg tills åleriet användes som undanflykt.
Men vi fick igenom bra öppnor i trav och påbörjade även de i galopp! Och ett steg i höger varv lyckades vi med! Haderajjan!
Så en duktig Santa som kämpade på! Nu blir det några dagar lungt för henne.
Efter tränign gick mor-tuta och yngre tant på skogspromenad med Kalle och den något äldre hästen. Tanter letade svamp, men fanns inga. Kalle passade på att käka lite av varje och den äldre hästen angrep allt ätbart hon kunde finna!!!

ååå äntligen fått tillbaka min hoppsadel för några dagar!!! Jublar av lycka!!!
Imorgon passar tant Mr P, då Celle-Boll ska på utflykt i några dagar!

På tisdag ska det vara yngre och äldre tant träff. yngre tant ska hälsa på i äldre tants stall. kan va kuuul!

här jobbar cia

http://www.wally.com/ace/

På denna vackra båt skulle även något yngre tant kunna tänka sig att spendera sina dagar, trots avföringstorkning och andra små karameller som ingår som ingår i arbetet.


första start med Kalle avklarad

och det gick mycket bra! Kalle var så snäll och en riktigt gentleman. Nu ska den något yngre tanten bara lära sig att rida program!! Börjar idag!! Världens bästa Fiffi var med som hjälp och det var toppen :)
Igår hämtade Fiffi hem en ny familjemedlem tillsammans med äggklubbens betydande personer. Men vad får Fiffi avslöja själv!


Kalle i kropsstrumpa!
Nu nalkas en ny vecka! Wuuuhu!!! Ska bli träning och annat kul! Jag funderar på att dra ihop en tysk oktoberfest!
Snart kommer Lilla-Lisa hem! Bara sex veckor kvar! nedräkning börjat!
 

störtkrukans intrång

Störtkrukor i rosa alternativt blå frigolit, bärandes av barn, ungdomar och den del vuxna, verkar vara ett minne blått.
Nu pryds diverse cyklisters, rullskridskoåkare, skatebord åkare medflera hjälmbärande personers huvuden av otroliga konstverk.
Igår påträffades en tant, observera i riktig tantålder, bärande en prickig störtkruka, annorlunda kontrast till annars normal tantklädsel.
Samma sak gäller för ryttarinnornas huvudbonader.
Samtidigt som intåget av friggo-hjälmarna kom jofa-hjälmen. En svart plast hjälm med asmycket stoppning och skyddsplats för öronen. En säker jättehjälm. Ryttare såg ut som svampar när det skuttade runt på sina pooonysar.
Nu i dags läget är vilken hjälm som bärs en statuts symbol. Det är ett måste att ha en snygg ball hjälm. De finns alla möjliga balla hjälmar. Min och Fiffis favvo är BOT hjälmen, men den är ganska ful. Fiffi har just beställt en ny kask från Frankrike, och Olli inväntade super hjälmen i flera månader.
Den något yngre tanten bär även en egen designad kask med massor av glitter!
Den något äldre tanten bär fortfarande JOFA hjälm!
Mor-tuta kör en sportig variant, tränar frida har en med glittriga blommor. tant-Linda köpte en sportkask från catago som är skitsnygg... säger det hjälmintåget är galet :)


ett fel närmare rätt, ett sätt att se på saken

klingar fint i mina högtalare, en ny dag, en ny kopp kaffe! Solen strålar! Vad har hänt? efter att tillbringat fyra veckors ledighet i ett väder som gav upphov till p-smäll och andra åkommor så ska det nu när alla kontorsråttor samlats vid sitt skrivbord vädergudarna spelar ut sitt bästa register!
*räcker fingret åt vädret genom fönstret*

Igår var det första träningen på några veckor. Santi som jag hade låga förhoppningar om visade en relativt positiv sida! Kalle-balle var som sitt namn en prins!!!!

åh en av medlemmarna i äggklubben funderar på att införskaffa världens sötaste hund. Tänk er en sibirenhusky som man krympt till fickformat men all päls kvar. På söndag ska Fiffi och Mor-Fiffi kolla på underverket. femtusen biljoner på att de tar med den hem!!

Efter träningen igår var det movie inspelning! Stjärnan var den nya svarta drottningen.. jag väntar med spänning hur filmen blev, har en susning om innehållet men man vet aldrig!

mjau!



PMS alt ADHD?

Japp då har draken santi-lanti varit i farten igen, ett hormonstimmat monster med enda fokus att göra livet så svårt om möjligt för NYT... uuu träning ikväll känner fasa... får bli lite tango då hon inte är fullt igång.. kan ju bli spännande, funderar på att ta lite valium eller något innan för att vara så lugn som möjligt!
Jag har faktiskt läst en intressant artikel att hästar kan ha ADHD, vilket jag seriöst länge misstänkt med santi! Tydligen kan man få meducin mot detta!

Michi och mini agneta var på deras första jumpingclass igår. Även michi hade visat upp en mindre trevlig sida, dessas ton. men agneta var nöjd ändå..

Jumping queen Louise fivk igår äran att hoppa Cooki på träning och ingen uppdatering om hur det gått än..

Kepp your fingers crossed ikväll när santi helst ska springa vackert!


en vacker sång

Från början hette han Prince Hamlet, sedan blev det, Hamlet, som i sin tur ledde till Humlan, ett kort tag blev tysken, men sakta blev Hampe. För att skojja till det blev det Hampe-Kalle... och nu bara Kalle.. enda tills i går då det blev Kalle-Balle... och den något yngre tant sjöng för full hals under iordninggörelse... "Kalle-Balle Kallle-Balle Har en jätte snopp!!!" Kalle var nöjd!
Kalle har fått en ny kompis. Han heter Göran och de delar två rum med kök! Kalle är nöjd med sin nya friend!!!

Imorgon är det dressage för risinge gänget. Hoppas Frida tränare är astaggad! Det är vi!!!

Åh om någon vill köpa häst eller ponny hör av er! Jag vet massor för tillfället!

under dagen eller imorgon kommer Holland, the true story!

mjau!

skrämmande känsla..

mmm bitterhetens ljuva arm kramar mig hårt... Jobbdatorn är under sakta men säker uppstartning.. den hostar och kvider lite... inte bara jag som inte ä på topp... 8 timmar skall nu spenderas framför den. Köpte ett klistermärke i form av en smiley, ska sätta den på skärmen så ser det ut som att putern ler och tycker att livet är kittlande skoj...
suck...
kaffebryggaren pep nu.
något yngre tant känner obehag.

Nu kör vi igen!

Något yngre tant har åter igen intagit positon bakom dator och imorgon börjar det hårda livet efter den underbara ledigheten. HYur fort kan fyra veckor gå??

Idag kommer fiffi på besök och ska kolla in mitt hus som just nu är mer kaosartat än någonsin. Skulle tro att familjen taikon bodde här! så nu skall det städas!!

Den något yngre tanten har lixom hennes gamla katt ökat på midgemåttet x antal cm! så nu börjar hårdräning. Farligaste fettbomben var en vecka i holland. Mer om detta senare.
 
mjau
 
 

RSS 2.0