kärleken till fleece!

Vägen till en mans hjärta går genom magen, medan vägen till en tants hjärta går genom fleece. Jag älskar Fleece. Fleece i alla dess former och färger! Kollar man runt så bär de flesta tanter varje dag någon form av fleece tyg. Jag har idag fått en ny fleece tröja. Den är svart och har en hel zipper där fram helt underbart! Så mjuk och oskyldig! Mer fleece åt folket!
Har sett att de har släppt ett par ridbyxor med fleece foder! Gissa vem som bara måste ha dom!

Den något äldre tanten brukar bära en lite tuffare turkos fleece. Ibland kontrar jag med en illrosa fleece, men oftast bär jag min grå herr fleece! Inte den mest smickrande för firguren men det gör inget!


ett streck sen vänta...

åh tacka den underbara datavärlden som gör allt så lätt ritat... dra ett streck, ändra, dra ihop.. INGA PROBLEM! försök göra detta sen med penna och papper... mardröm! en två tre linjker utan problem, sen tjingpling smög tuschen under linjalen och haderjannan bara att börja om... suck...
ni kanke fattar att jag sitter och pluggar... eller när jag pluggar ritar jag ju saker, vilket jag är mycket dålig på. idag är det en stjärna eller vad det nu är.



men men idag har jag ridit santi så inget kan förstöra mitt underbara humör :) Blev en 45 min powerwalk med Celle-Boll ( from 2 jan gym-partner) och hennes Mr P. Trodde att Santi skulle ha myror i brallan men hon var cool lugn och tyckte det var trevligt att vara under sadel igen!
När vi kom tillbaka efter vår trevliga tur hade Mor-Tuta med Nissarna anlänt! Det var mockning och andra stalltjänster under pågående arbete! Som belöning fikc nissarna rida på Sunni-den-snälla! Helst ville de rida på "Den stora Svarta" = Santi som igentligen är liten och brun... men de fick nöja sig med Sunni. De red och red och Sunni som efter ett tag började bli trött på att gå försiktigt blev starkare och starkare till slut fick vi avbryta för "hästen var trött" sanningen var att jag inte kunde hålla henne under kontroll längre.. Red ut på henne en sväng i skogen i mörkret istället och där fick jag känna på de kända sunni boksprången. Nu efter 14 år ihop är jag ganska van och kan sitta kvar, men många gången har hon satt mig i leran!

Nu blir det skritt med santi i en vecka, sen ska jag börja träna igen! skönt! Ska rida 4 ggr i veckan för Frida tills jag ligger före den något äldre tanten igen. Hihi.

Imorgon är det tant-middag på PM. eller vad det nu till slut blev. Jag drar ner medelåldertn med typ tio år:)


precis när foto skulle tas la santa en "hög med kärlek" därför uttrycket på det plågade barnet som tvingas stå kvar...

lilla nissen Agge!!!!


Katt i Låda!!!

chalalaaa!

Nu drar jag snart till stallet och ska ut och rida Med Tant Celle-Boll! Sen ska jag vara en snäll faster och låta nissarna rida på Sunni!

Den något äldre tanten hade haft en lyckad träning med mycket swung och beröm! Tränare Frida hade hoppat upp på tallen och visat vilken fin häst den något äldre tanten har! Så kul :)

Den något äldre tanten har nu lovat att hon ska köpa likadana ridbyxor som jag så ska jag pynta de som mina så ser vi lika dana ut! Jippi!!!

Host Host! Jag hostar! No very fun!


jag e tillbaka...

hej mitt vinterland nu är jag hääär! nej ingen snö! och solen skiner. Jippi! eller inte nu eftersom det är mörkt! Tillbaka i Växjö och imorgon börjar livet som vanligt igen. Eller halvvanligt! santa ska ställas på efter tre veckors vintervila. Kan hon behöva. Hon börjar bli lite lätt galen och stampar takten allt hon kan i boxen!
Damerna blev iaf glada idag när jag kom hem!Hade shoppat som en liten apa till dom så vi hade klädproving i stallet! Först så fick de varsiTt nytt täcke! Suni fick ett brunt snyggt tufft vintertäcke. Och Santa...tja.. det ser ut som en bävernylon overall från 1972. Men det går från svans till öra så lillflickan inte ska frysa. Både verkade ganska nöjda! Eller Sunni nöjd Santa såg lite nedstämd ut....

Sedan blev det ett nytt schabrak som jag ägnade 4 timmar med att dekorera med diverse grejer. Men det blev så coolt och  jag har redan fått bud på att sälja det. Ska nog ändra inriktning  här i livet och bli shabrak-tillverkerska! Istället för inredningsarkitekt! Btw suttit nu tre timmar och ritat en mur, med tusch! jaja prov 2 snart klart så det är gött!!!!
Mer grejer till damerna en klippmaskin, tack mummi o daddi! Nu behöver jag inte låna princessans racer-shaver mer. Fast den är lila och så söt. Sen har jag fått ett xxx men det är hemligt fram till 3dje januari för då fyller jag år. JIPPI! sen har jag köpt nya gympadojjor, svarta till sunni och vita till santa. o massa mer kommer inte ihåg. All sniffande på tuschet har förbrännt en del av mitt minne.

Sprang iaf på den något äldre tanten i stallet idag! Och det var lycka! Hon är bara så bäst! Mor-Tuta och de två tomtenissarna Ossi och Agge hade på förmiddagen mockat åt mig så det enda jag behövde göra var att prata strunt och göra iordning lite mat till barnen. Kan det inte vara så varje dag! Fiffi om jag lyssnar på ditt kasettband kan du mocka till mig en månad då som du sa?

Åh imorgon ska bli kul längtar efter att få rida på min häst igen!Den något äldre tanten har bokat in morogn möte för tränare Frida. Allt för att jag ska komma efter henne i utvecklingen! Mjn jag tar igen det snabbt nu när jag väl sätter igång!

Åhh fick precis ett mess av RosePedroh att vi ska åka till Holland i April och titta på världscup hoppning! kul jag är på, fast jag tycker att hoppning är tråkigt samt farligt att titta på så är det alltid kul med en mini semester!!


sunni


santi


ny design!!! Bemine design!

början till min mur!

GOD NATT!!!!!



Frukost på sängen

Åååå jag ligger kvar i sängen idag medan Luka fortfarande inte fått julledigt och fick tappert knata iväg till jobbet! Jag fick kaffe på sängen och har legat och läst en bok. Jag älskar att läsa. Men jag läser bara feel-good böcker! Aldrig något som är läskigt, djupt eller för dramatiskt. Utan bara underbar lättläst romantik. Just nu läser jag en bok som hetr "Den perfekta mannen" men den är faktiskt inte så jättebra. Ganska seg.
Efter Luka gått till jobbet i morse så höll kissarnna låda! Jag har köpt en ny mat till dom, Gourmet: smak havsfisk och spenat! De är helt galna i det. Så de låg och sjöng för fulla muggar tills jag släpade mig upp och gav de frukost. Ny kör de kitty-race. Kitty-race = galna upptåg runt runt runt i lägenheten. Empi har hittat en kartong hon hoppar upp och ner i.

Åh idag är det julafton! Eller iaf för mig! Jag älskar att få paket. Jag undrar vad jag får idag! UUUUUU. Klämt på Lukas paket och det är stort och mjukt! Jag tror jag vet vad det är! Annars har jag ingen aning. Inte ösnkat mig något!

Kl tio idag ska jag, Den något äldre tanten och Tant Olli rida ut! Mysigt. Jag är så glad när jag får rida med den något äldre tanten igen! hon är den ballaste strax över 35 jag känner! :) Vi har så mycket planer inför våren! Olika träningar och så vi ska på OCH TÄVLINGAR (om det blir av..)! hon ställer dock av sin Tall 7 jan till typ sista jan. Då sätter jag igång igen. Ska be henne rida santi ibland nu när hon har tid. Igentligen har jag fobi för folk som rider min häst. Utom Lisa. Lisa är världsbäst o får alltid rida Santi för hon gör det så bra. Men nu efter ett halvår har jag sett vilka goda ridegenskaper den något äldre tanten innehar så därför tänkte jag låta henne rida min ögonsten! Wooow!
Om hon vill!

Håll tummarna ikväll för att jag får fina klappar!Jag håller tummarna för en svart dressyrhäst ( Tima vet precis vad jag menar)

Kramiiis!

Lotta och Metallen för Frida 20111221


Celle o Phillip för Bo jenå


God Jul önskar Världens sötaste Jul-Tomte


det går bra nu


ibland säger en bild mer än tusen ord!
(Denna bilden tillägnas även till den något äldre tantens yngre dotter!)

Igår dressyrträning för vår alldeles egna toppentränare Frida! Alice-Brallis, Ellen-Tabellen och Den något äldre tanten var det som fick svettas.
Jag aggerade filmare under Den något äldre tantens pass och OJ vad det gick bra! Den något äldre tanten red och red. En och annan groda föll ur hennes mun och detta kommer att dyka upp i bloggen när ni minsta anar det. Den något äldre tanten talade under passets gång hur mycket hon svettas under ett ridpass! Minst vid tre olika tillfällen fick vi höra om hennes enorma svettningar. Jag och tränar Frida kände inte igen oss alls!
Scenario 1: Den något äldre tanten byter vantar mit tunder ridpasset. 
- Nu har jag så där mycket handsvett igen så jag kan inte få på mig vantarna
Scenario 2: Den något äldre tanten ska säga något positivt om sin häst
- Som vanligt är det bara jag som svettats under hela passet.
Scenario 3: I stallet efter avslutat pass, Den något äldre tanten
- Nej nu måste jag springa och byta tröja denna dryper av svett! Jag kan krama ur svetten.
Måste vara åldern som påverkar denna mycket dramatiska kropps-avsvalningsprocess!

Efter ridpasset hamnade vi även i en ordväxling om vem som har den snyggaste hästen. Den något äldre tanten hävdade att det var Tallen. Jag och Tant-Karin ( Den något äldre tantens väninna som numer är min väninna) tyckte att Santa var den som absolut var snyggast och att Tallen inte hade en chans. Den något äldre tanten insåg nog i smyg att vi hade rätt! Santi skulle kunna bli topp-model!

Efter avslutat ridpass hade vi fika i ateljén! Sen åkte hade vi tant-åkning hem i den något äldre tantens lilla lilla lilla bil!

I em ska vi ut och rida! Film från träningen kommer snarast!




jag träffa tanten!

Åh igår var det en underbar dag i stallet! på första gången på säkert tre veckor träffade jag den något äldre tanten! Hon såg så smal och snygg ut! Men det var tydligen en synvilla konstaterade vi senare på kvällen. Följande sms skickades (Nyt = något yngre tant NÄT = Något äldre tant)
NYT - Visst har du bantat! Du såg smal ut
NÄT - Ha ha ha förmodligen tvärtom, efter 15 liter glögg och vin och 3 kilo godis de senaste veckorna
NYT - Ah kroppen hade väl svällt då så anisktet såg minimalt ut
NÄT - Så måste det vara...

Tittade på när Celle tränade för Bosse igår. Hon och Philippe var duktiga! De såg vackert ut! Och Bo gav de mycket beröm! Jag filmade lite så ska lägga upp det snart!

Nu närmar sig julen med stormsteg! Igår fick jag en ny julfrisyr och en vacker färg. Frisören sa att jag missskötte mitt stackars hår och hon kunde inte fatta hur det kunde hålla sig så långt! Så hon ville klippa tio cm, men då surade jag tills det bara blev klippt en centimeter!
Ja julen ser ut som följande; julafton firas i växjö fredag, sen lördag julfrulle växjö sen vidare till GBG för julfirande. Där kommer jag vara till på onsdag! Förhoppningsvis om inte min man sätter stop så ska jag se Erik prydz på lördagen! Det är jag värd! Jag och Lisa var med i hans musikvideo Call on Me, 2004. Eller vi ljög ihop och sa det när vi bodde i Tyskland och denne svenska house-dj spelades ute. humm tankarna skenar iväg som vanligt...
Mor-tuta rycker in som julnisse och passar barnen hela julen! Sen är jag hemma över nyår :( Vill igentligen iväg, men jag vet inte var! Är så sugen att åka norrut och hänga med Babbi! Kanske gör det i smyyyyg!

Ikväll är det Frida träning men eftersom santi är avställd så får jag nöja mig med att frysa på läktaren! Ska filma den något äldre tanten! 

Nu ska jag på julbord! Gott!

*Kramis*


ost krok?

idag har jag krokar i håret! Det är inte speciellt snyggt! Det blir så om jag sover i blött hår! Är inte direkt något vackert lockigt hårsvall, utan håret ser skrynkligt ut. Men min underbara kollerga sa att jag såg ut som en ängel! Hon har också krokar i håret! Jag sa att hon var vacker men ärligt talat ser vi lika förjävliga ut...

Igår red jag med Celle-Belle-Boll! Hon kom på ett nyårslöfte! Vi ska börja gymma i hennes hemmagym from 1 jan! Alla Bridget Jones kilona måste raderas från oss! Varje måndag ska det motioneras! Ser verkligen fram emot detta! Jag gillar dock inte att svettas. Så kan träna lite lugnt! Lisa gymmar två gånger i veckan! Klockan sex på morgonen! Det heter cross fit eller något. Fattar inte hur man orkar utsätta sig för något sådant så tidigt på morgonen, men Lisa är inte som alla andra!

Börjar sakna att rida santi. Har funderat på att rida i smyg. Men det kan jag inte göra. eller kan jag :S
På onsdag ska jag filma den något äldre tanten när hon ska träna för Frida! Får skryt sms varje dag hur bra hon och tallen är! Upp till bevis något äldre tant! Hihi!Känner att jag är fylld med måndags hat! Ska nog ta lite kaffe så skriver jag något snällt sen! 

Imorgon är det Bosse träning! Vår stjärna rider kl två! Ska försöka hinna se!

Jag har nya mjukis skor!


sweet sunday...

intagit ryggläge i soffan och ligger och tittar på Bridget Jones dagbok med Empi. Lukas håller på att spela in en mix så han är helt inne i sin egna värld. Tur att Empi håller mig sällis! Jag bara älskar Bridget Jones! it´s faboulicious. mer som sälskap har jag en påse kina puffar en påse skumtomtar (båda dom är slut) och ett halt kilo lösgodis. typ 75% slut! snart kommer jag att se ut som bridget!!!





Vila

Nu har jag bestämt mig.. Santi ska få vila till efter jul, är för mkt annat som pågår just nu... O då är det svårt att hålla fokus på träning! Sunni får dock hålla igång! Annars har vi en julgris inom snar framtid! Idag har jag julstäda! det var skittråkigt! Men nu glittrar lägenheten! Jippi! Ses kanske i stallet snart! Ska åka nuuuuuu!!!!!

Bad Santa!

Är min favorit film! Har ni inte sett den! Måste ni se den! Handlar om en alkoholiserad jultomte! Ett tag tittade jag på den varje dag! Ska se den ikväll tror jag! (såg i tidningen nu att den visas på tv den 21 dec, missa inte!)

Igår var det lin-dans för Santa (varför tror ni hon heter Santa) Hon började passet med att se ut som en stelopperarad shetlandsponny! Men efter ett tag mjukande hon till och balanserade ut sig väl och rörde sig mycket trevligt. Mor-tuta tittade på! Ikväll tänkte inte komma till stallet så sent så om någon kanske vill rida med mig? Den något äldre tanten borde visa lite omsorg och planera om i sin kalender att hon kan avnjuta sällskapa med mig!

Haha efter mitt inlägg "gissa stjärten" steg mina läsarsiffror med typ 300%!

Igår sprang jag på en Arg Martina i stallet! Sören numerad kallad Stören hade bråkat hela täningspasset! Så han var till salu väldigt billigt! Känner igen känlsan den infinner sig ofta!

har ingen kul bild idag men det kasnke kommer en under daaaan!

Kramis från moi!

kunde inte låta bli

att rida igår! för det är det roligaste som finns! Blev en tur i den mörka skogen med Sunni-Bunni, Tant-olli och Jinni the jumper!

tant-Lisa har bivit hoppare! Hon med! :S igår hade hon hoppat en banan på 1 meter!!! i jockyläder! vet inte riktigt hur hon gjorde men det hade gått bra!

Santi nöjde sig med lite love igår och prövade att bära turban!


Puss till världens bästa Lisa!

Lisa är min bästaste kompis i hela världen!!!!  Man blir bara så glad av att ha dig!!!! You rock!
Nästa år kör vi Bemme-Lisa träning en gång i månaden! Då blir det tre dagars träning i Vellinge! För er som vill hänka på kan vi ordna det! I så fall kan jag boka in lite olika tränare i Skåne. Blir kul.

Dagens tävling! Giss stjärten!

Till vem tillhör denna välsvarvad fasta bakdel? Dagens vinnare får något fint av mig! Kasnke en pålimmad glittersten!!!

Jag har övat ansiktsuttryck med Santa!!!


Det här är oskyldig!!! det ser ut som hon har en mask i näsan! Men det är bara snor! hohoho

Kram!!!!!!

På tåget igen...

På väg tillbaka hem från uppsala :) är så mätt på alla nya intryck :) hoho! Verkar ha missat allt vad som har med lucia o göra, men men varit o krypit i en skitig salong i tio timmar! Not Posh! Men ganska kul! Hade en hysteriskt rolig kollega med mig som utan han visste gjorde roliga saker så jag låg dubbelvikt av skratt!!!! När jag ändå va i Uppsala passade jag på att kolla in deras nya konserthus! Det är häftig arkitektur! Ikväll när jag kommer hem ska jag först duscha i typ tre timmar sen ska jag mysa med min lilla empi ( katt) inte. Så mycket som ägnat fem min åt henne sista veckan :( empi-pempi plupp! Inget nytt att förtälja omstaller! Vet bara att Santi kommer vara jobbig att trassla ut imorgon och kommer säkert bjuda på det ena triumf kort efter det andra! Sunni kommer säkert gå som en Gud!!! Vet att Celle-boll var på lucia i domkyrkan!!! Jag undrar om det var världens finaste Ofelia som va lucia i år igen?! Två timmer kvar!!!! Tuuuuut tuuuut!!!

HÄST I HATT!!!

snart en lång jobbdag över. Jag är inne på min 16 arbetstimme. men jag är framme och uppdraget tills på onsdag inskickat precis. check :) Har checkat in på världens minsta hotellrum. Det kan vara 2,5*2m stort, eller nä inte ens så stort. Kan fatta varför en box ska ha speciella mått! Får lätt klaustrofobi här :S ( grannen verkar bråka med någon, jag är glad att min kollega finns i rummet brevid, bläää) jaja åker hem imorgon igen.

blev stressit i stallet idag! två timmar inkl. att ha insläppet. Höll på att missa tåget men som tur väl komma Martina till undsättning :) tack!!!!

santi hann springa tio min på linan... kunde lika väl gjort nått annat. Hon va inte på humör, inte jag heller för den delen!!! vi tar tag i detta på onsdag! Tog världens sötaste kort på santi men kan inte ladda fram det :(

vill att ellinor ska komma och ge santa spa behandling! men hon är i brazilien till den 9 jan! :) lucky bastard.

Hittade ett kul kort på suni istället!

Åh fått en till onsdags dejt! denna med celle-belle. Myyysigt!!!

sov gott alla kids. fått en ny spelar på wordfeud. Hon är helt galet bra. Jag känner mig besegrad. Har vunnit en match över rosepedroh nu!

mjau jag är en katt!!!


hej måndag!

åh så sönt att skolan är slut!! Känner mig helt, nästan iaf, lugn i själen! Åh så har jag gjort klart 6 av 10 uppgifter på inredningsprovet! Jippi! Snart kanske jag kan bli en stressfri harmonisk människa!

Igår som tur var red jag Santi! Valde att köra tidigt från GBG,och lucky me (jag älskar radion) först var det Digi-listan, Lale hade typ 9 låtar på den, sen var det P3-sport! åh jag älskar P3 sport. Har ni inte lyssnat på det måste ni göra det! Det är en programledare och tre sportsmän, en homosexuell fotbollsspelare, en gymnast och sen vår allas älskade Stefan "vattenskallen" Holm. Vet inte varför han kallas vattenskallen men det var någon som sa det för typ 10 år sen och det sitter kvar. det är samma sak om någon säger Anja person måste jag trycka mig på näsan och skrika Kexchoklad! jaja! Åh det diskuterar olika idrottsproblem, igår var det avundsjuka. Och Stefan tycker aldrig som någon annan. Igår sa han typ en mening och så avslutade han det med "Goud damn it" haha säg detta på värmländska och ni kommer skratta ihjäl er. Satt o sa så hela vägen hem, som tur väl hade Lukas härlurar så han bara log lite förstående. 
Ja när barn och man var urlastade körde jag på en gång till stallet. Och redan när jag kom började San och Sun springa som två hysteriska apor. Så de fick gå in. Sun stod i sin box och övade julsånger medan San stod inne i stallet o sjöng med. sedan skulle jag försöka få på utrustningen och det var som att klä på en ål. En hysterisk ål. Benskydd var livsfarligt, sadel otäckt och ländtäcke var inte att tala om. Jaja! Häst och ryttare klarade påklädning och som tur väl red jag en sväng en sväng på banan innan jag och Olli skulle ut i den mörka skogen. Och Santi hade mycket luft under gumpen. Det svängde. Jag bad henne flertalet gånger att sluta, men hon fortsatte. Ja efter en stund var hon klar och då kom Olli så då red vi ut. Då var hon snäll!

Idag blir det snabb rastning på lina sen bär det av till Uppsala. Så gärna ridning med någon på Onsdag kväll!! Olli redan bokad på en! Men har juh två J

Världens största tack till Fiffi-hulk, Mor-truta, Den något äldre tanten, prinsessan Anna och Martina (kanske var någon mer) att ni lastade upp 5 ton hö;) *pöss*

Mjau!


skolan klar

:) Nu är färgläran i Borås över. Tråkigt men ganska så skönt!! Helgen spenderas i Kungsbacka, så ingen ridning!!
 
Den något äldre tanten red dressyr igår och det hade gått jättebra. Tallen gillar att dressyra när det är storm ute. Hihi! Tallen går verkligen jättebra nu och har gjort sådan framsteg.Det tycker jag är kul!

I morgon kommer 4,5 ton hö. Gott i magen!!!!
Räknat ut att santa äter typ 15kg mat om dagen. Ska räkna ut hur många kilo mat jag äter om dagen, men det kan ju inte vara mer än ett...

Kramis till alla

film från igår


träning...

Igår var det äntligen dags för dressyrträning för Frida igen! Började med att jag inte kunde knäppa mina dressyrstövlar! Gissa vem som kom till undsättning och som gav mig massa skit för det, jo den något äldre tanten! Efter jag skrev inlägget om henne fläskvader har hon bara väntat på sin revange! Nu var det så att mina vader inte fick plats i mina stövlar utan att den nya dragkedjan är skit. Ska lämna tillbaka den så får skonisse göra om! Gör Om Gör Rätt!

 
Det var kul att träffa Frida igen, hon är så rar. Santa visade inte upp sin bästa sida, utan hade glömt bort hur man galopperar till höger. Tur att man har tålamod som räcker två varv runt jorden. Men helt plötsligt fattade hon galoppen (Hoho) och kunde galoppera jättefint. Traven gick ok och skänkelvikningarna satt som en smäck. Mamma Pytte filmade åt mig!

Den något äldre tanten hade haft en strålande dressyrlektion och hade fått avancera. Hon gjorde förvänd galopp, korta travsteg och 15 meters volter i galopp. Lucky bastard.

Jag och den något äldre tanten hade tant-natt-ridning i tisdags..Efter hoppningen övade vi dressyr! Då såg jag hur mycket den något äldre tanten rider med sina ben. Jag försökte göra lika dant! Gud vad trött jag blev och då verkade detta intensiva arbete endast i 2 minuter. Pottan red så hela passet. Frågade om hon kunde göra så på min häst också! det ska hon göra någon dag! Haderajjan!


promenad genom stan...

När jag knatar till jobbet varje dag, tänker jag ganska mycket på vad jag ser. Idag såg jag en tant, asså en tant i riktig tantålder gå på stan med en sådan där populär mössa med en jätteminkboll ( eller vad det nu är för underbart djur de dödadt) mitt på huvudet. Gud vad det ser konstigt ut! Minkbollen är juh osmakligt stor och ska man använda ett sådant vackert djur till att göra ett plagg ( vilket jag är mycket emot) så kan man väl göra något snyggt av det! Mindre bollar på huvudet åt folket!
Haha tänk om det skulle bli populärt att ha en mössa med en grönsak som tofs. Är nästan lika sjukt som jätteminkbollen. Åh jag ser att du går runt med en morot, själv kör jag papajja. Sjuka värld! Liten parantes... haha

Igår var det ridfritt! däremot var jag så smart att jag broddade mina hästar!! Så idag när dte kommit ännu mer snö var jag väldigt glad att jag gjorde det!
Idag är det hoppning för dom modiga! Jag ska inte vara med. Santi får väl en chock om det ända vi gör är att hoppa hela tiden. Nej det går inte.

Idag startar vår Kära Kakan sin tredje Grand Prix! Vi håller tummarna och önskar dig lycka till!
Miss Tima har hittat en ny häst till mig! Så nu ska en investor hittas!! Haha! En gång fick jag och tant Lisa för oss att vi skulle köpa en gård för 17 miljoner i Skåne! Helt seriöst! Det var ungefär 40 boxar, 3 ridhus, 3 boningshus etc. Så vi tyckte att detta var en mycket god investering. Det roliga var att vi fick in två personer som ville satsa pengar. Men de resterande kanske 10 miljonerna vi hade kvar att finna gick åt skogen. Men en dag ska vi ha vårt eget ställe! Jag och Lisa ser ut som helan och halvan! Det är ganska kul!


shit vad det snöar!!!

5 dec! Lägg det på minnet! Det är bra att komma ihåg sen i april när snön fortfarande ligger kvar vilket datum den kom! Idag är det måndag! Jag är bitter! Inte fyllt på koffein till lagom nivå än!
Ikväll ska jag låta hästarna vila! Sen är det dressyr tis-ons-tors! På onsdag är det träning för Frida :) Kul! Var länge sen nu!
Imorgon ska jag på hockey! Jag gillar inte hockey! Men jag har lovat! Ska gömma mig i en vip lounge och äta rysk kaviar och dricka skumpa istället!

Den något äldre tanten försökte få mig igår kväll att rida nu på morgonen! Jag är så glad att jag inte gick med på denna dumma idé!

min blomma behöver lite kärlek!


jag blir galen!

Thank god det är helg! Men jag är ändå tokig! Min nya granne har nu hållt på en hel månad att renovera! Och hela dagen har det låtit så högt att jag knappt hört radion! och han håller fortfarande på! Vad gör du granne? Hade jag varit Katla (P3) hade jag sprungit och knackat på!

Haderajjan idag var det hoppträning! Det var jag, Olli och Alice-Brallis. Hästar var Santi, Mr C och CinZano! För ovanligehtens skulle hade vi 4 tränare, Patrik, Pappa-Pytte, Mamma-Pytte och Mor-Tuta! Vi fick hoppa på en linje. Santa fattade galoppen (hahaha) Det var kul! Jag börjar gilla hoppning! Den något äldre tanten var inte med för hon hade varit på galej! HIHI
Efter lyckad hoppning blev det en tur i skogen! Som tur väl innan regnet / snön kom...
resten av eftermiddagen har varit plugg! astrist.

Mjau!

jummi jummi I have love in my tummi!

Nu har jag varit hos doktorn! Jag har bara drabbats av en inflamation i ett muskelväste! Så ska få knapra piller ett tag så ska det nog ge med sig!

Igår var det morgonriding, Santi har varit i ridhuset i ca tre veckor så hon var mycket nöjd med en utflyckt i skogen! Den andra bruttan fick vila och Mor-Tuta fick aggera avbytare och göra iordning boxar och mat :) tack! Mortuta kommer få aggera hjälp nu ett tag till , tills min arm har läkt ihop!

Ikväll blir det dressyr! Ni som vill får gärna joina! Jag och den något äldre tanten rider på kvällen någon gång! På söndag ska vi ha hoppning så ni som vill får gärna vara med på det med!

Åhh jag har en så sjukt bra design på ett nytt shabrak, det är bara det att jag hittar inte ett shabrak jag kan utgå ifrån! Så om någen ser ett beiget dressyr schabrak med små rutor skicka en bild på det till mig!! Det ska vara ganska tunt!

Mjau!


dagens ros

går till den något äldre tanten!!! Tack för att du messa i morse!!! Jag låg nämligen forfarande och sov som ett lite barn och tryckt av mitt alarm!!!

*världens bästa tant*



nu ska jag till farbror doktor och förhoppningsvis få en ny arm, eftersom min befintliga arm har lagt av!!! Eller den klagar hela tiden!!!!!

Hulken på besök!!!

Igår fick vi besök av Hulken i stallet!!! Tydligen är Hulken  i stallet varje dag! Allas vår hulk är Fiffi! Lilla Fiffi visar sig ha muskler av stål! Detta fick jag bevisat igår!
Jag och Olli höll på att fixa iordning höpåsarna åt hästarna, tyvärr stod den 500 kg tunga balen lite fel så vi hade svårt att få låss något hö. Vi drog och drog. Men då kom den smarta Oliven på att vi skulle välta balen! Och det försökte vi... Vi tryckt, puttade, tog sats, tryckte lite till men balen rörde sig inte en milimeter. Svetten dröp från oss och ganska snart såg vi oss besegrade utav höbalen. Olli sprang då för att hämta hjälp! "Samla alla du kan" hojtade jag från loftet! Oliven fann Fiffi. Okej hur skulle nu tre damer med vackra naglar (ljug) kunna välta balen när vi inte ens kunde rubba den?! Ha! hör och häpna! Fiffi förvandlades till Hulk Hogan och nästan helt själv vände hon på balen! "flytta på dig något yngre tant" skrek hon till mig när hon med ett vrål tippade balen! Sen klämde hon på mina små armar och sa att jag borde uppsöka gym samtidigt som hon glatt och lätt flög ner för trappan... jag och olli tittade på varandra och frågade oss, Vad hände precis?! Men efter balen var vält gick det jättefort att fylla hö!
Tack Hulken!!!


Fiffi! Hulken + Hul Hogan!!! under dunvästen!!!

RSS 2.0