bevis finns...

att Den något yngre tanten, mitten, har narturlig fallenhet för dressyrminen! Tant närmast gör ett gott försök!


Divalater som bortblåsta

Ja frustrationen över Santis påhitt under morgonen satt kvar hela dagen, så jag red en gång till på kvällen. Då var hon så snäll och sammarbetsvillig :) Så jag hoppas denna fina känsla ska infinna sig idag på Frida träningen! Har så klart glömt kameran hemma! Men kanske kan filma med min mobilkamera.

La en timme per häst igår att rykta då Ellen-propellen tyckte jag var slarvig med borstandet! Nu blänker de båda tjejerna likt nyputsat silver! Sunni fäller, Tant Linda höll mig sällskap under ryktningen och hon är alltid lika rolig. Vi kom på att vi båda älskar äggmackor! Det gör Fiffis mor också, vi kan bilda en äggklubb!!!

Den något äldre tanten ska på gala ikväll! Hon kommer klä sig i svensk folkdräkt. Jag valt!




fia hann inte äta innan träning...

så hon tog maten med sig ner till ridhuset!


Igår var det hoppträning för OS-laget! Fia hade på sig sin nya förbygel som Fiffi-märkes-apa baaaara betalt typ en miljon för! Men snygg det var den verkligen!!!
Fia hade hoppat med bravur!

Den något yngre tanten trots hårdträning i hoppning... fick inte vara med...



prinsessan Santa

är en busig filur! Idag ville hon inget som den något yngre tanten bad om! Känner lyckan sprida sig från topp till tå! Jag åker och rider en gång till idag för att se om det kan funka senare under dagen. Köp inte sto om du inte har tålamod som räcker tre varv runt solen och lite till. :) Den något äldre hästen var snäll och suckade beklagande över Santas uppförande. Tack Sun.

Den shopoliserade något äldre tant red sin vackra springar igår, och det hade gått bättre än någosin! tallen hade verkligen gått att länga och korta! Jag gläds verkligen med dig! Tallen är snatr redo för grand prix! 

Kaffe!


I love MIPS!

jo nu har jag fått ännu en person att införskaffa en MIPS hjälm. Mini-Agneta fann denna underbara hjälm på Göteborg Horseshow där den såldes till ett kanonpris! 1995 kr. SJukt. Min kostade en tusing till :(((((((
Men se så snygg hon blev! Sparng på Molle också och gissa vad hon också hade i sin shoppingpåse! Om inte en MIPS! Fiffi var först ut med MIPS o nu hänger vi andra på!!!!



SNYYYYYGT!

När brodyren gått för långt

kan det se ut så här!!!
Men visst blev det fantsastiskt fint!


Santo o sunni kommer älska sitt nya utetäcke med brodyr!!!


Har det gått för långt???

När man broderar spetsvolang på sitt utetäcke?!

Underbara Göteborg

Tre tanter i olika åldrar och en mer eller mindre intresserad man packades igår in i stormersan och påbörjade sin färd till Gbg! Tre timmar senar nåddes slut destination skandinavium! Lätt hysterisk pedro kastade av mini-Agneta för att hon skulle hinna träffa future factory medan vi letade parkering! Sällskapet sammanstrålade sedan på läktare m:) först nationell hoppning och sedan det den något yngre tanten väntat på! Dressyren! Grand prixn avnjöts under en förträffande måltid, mc donalds plus meny med extra allt! Grand prix vanns av patrick kittel :) och hans toystory!!! Mer om underbara fredag kommer senare idag:)

nästa år är tanterna med

i scandinavium! Ett vackert dressyr special program kommer att framföras till folkets jubel!Det är därför det tränas så hårt. Det går inte alltid jätte bra, men vi har konstaterat att den något yngre tanten iaf ser ut som den typiska dressyr ryttaren rent kroppsligt. Smal som ett streck med långa sladdriga ben. Den lite bittra dressyrminen är nu under inövning! Kinderna måste nämligen hänga lite neråt av sig själva för att munnen ska se sammanbiten och lite nedåt ut. Den något äldre tanten aggerar min-coach, då hon redan kan utöva dressyrminen!




ridning med prinsessan ikväll

ikvälll bir det glamouröst i ridhuset, då Prinsessan Anna, Den något yngre tanten och lilla-syster-Lousie ska mötas upp gemensam ridkonst!  Välkommn att joina alla som vill. Återkommer med tid, men lite senare kväll!

Uh snart är loggan för vårt team klart! Tror att det blir Risinge Horse Team, istället för Risinge Equestrian Team. Mest för att det blir RET... och jag vet inte riktigt om det är snyggt.... Jag får se vad ni andra säger. Den något äldre tanten lovordade designen och sa att jag var en glittrande stjärna. Vad vill du nu ha?!

BTW nya schema är i stallet för utdelning, kontakta den något äldre tanten om detta!!! Den något äldre tanten hade ridit sin stackars Tall-kotte aslänge igår. Hästen hade svettats för att inte tala om Den något äldre tanten. Men det hade gått så himla bra. *glad* Hoppas nu att hon snart kan anmäla sig till samma tävlingar!

Imorgon bär det av till GBG med Pedroh och mini-agneta! Babbi är du där? 




mini teaser!

Nu händer det massa saker snabbt...

boven i dramat är min älskade Lisa! Så snart kanske jag står med hennes två hästar! Hinner man med tre eller fyra hästar! Klart man gör :) Jag älskar hennes hästar!!! hihi :)

Igår var det träning för Frida! Det gick bra att köra i snön trots att jag var skeptisk innan avresan! Träningen gick bra. Frida hoppade upp på Santa och Santi visade kanske inte upp sin mest samarbetsvänliga sida! Men jag tyckte det gick bra :) Den något äldre tanten och mor-tuta satt i publiken!

Den något äldre tantens häst ahde inte heller visat någon större glädje för dressyrarbetet igår så den något äldre tanten var lite besviken på henne.

I morse var det en tidig start i stallet, väldigt tidig. Men fixade mat och mockade innan det var dags för utsläpp, sedan blev det barbacka ridning på båda två. Den något älre  hästen är ingen fara men den något yngre hästen var det premiär för. Men det gick utan några konstigheter! Övade galoppöppna på medelinjen. Fick det i läxa igår!

**mjau**




stallmöte o 2 dm snö

Me and princess var imorse ute i stallet och reka lite.. kommit så mycket snö att jag är osäker på hur dte blir med träning ikväll för Frida! Får se hur snön smälter bort. Kunde knappt ta mig fram utan trailer en kan hinna smälta bort!

Igår var det stallmöte! fast våra  möten är kul :) Jag och Tima bjuder in till fest! 26 maj! Då blir det eurivision/sommarfest!!! En favorit i repris från förra året! Men detta året tycker jag vi alla tar bussen! hihi

Den något äldre tanten var på tant fest!  Uppdateringa kom löpande! Den bästa tanten följer med mig på träning idag! (om den blir av..)

Jag vill ha en engelsk bulldog!!! den är så söt och har en platt näsa! Jag älskar plattnäsade djur!




helgen...

Och givande tanthoppning!
Jag är så trött att jag knappt kan hålla mig vaken! Ska sluta dricka sen-kaffe. Går inte att somna sen. Så sitter nu och kompenserar bristen på gården dagens sömn med mer kaffe.. ond cirkel?

Men vilken UNDERBAR helg! Glädjen går att ta på! Fredag hästfritt. Njöt av att vila efter jobbet, tror aldrig jag har gjort det, men det ska jag absolut börja med, vilken kanonstart på helgen!! Sedan var det partaj hos festfixaren Pedroh! klackarna i taket och slipsen runt huvudet!

Helgens underbara glans kan också bero på att alla ridpass sammanfallit med Den Något Äldre tanten! Lördags var det bestämt tant-ute ritt. Tyvärr var vädergudarna inte på vår sida utan det var töväder och regn! Så blev en go vistelse i ridhuset! Santi och Tallen var på skojhumör och skyggade för det mesta som gick att vara rädd för. Balansen på någon av tanterna var inte den bästa men på något sätt höll vi oss kvar!
Igår var det tanthoppning!
Jag hade juh haft en hel del träning med os-laget, Fiffi och Olli, sedan sist NÄT såg mig, så jag stylade genom att hoppa bäst av oss två. NÄT gapade av förvåning när Santi klippte hinderna som ingenting! Som vanligt kan inte NÄT ta när Santi och jag klarar av hinderna med bravur utan självklart tryckte hon upp det på höjder som jag och santi avstod från att övervinna! Efter hoppningen blev det kvällsfika i stallet! Då hade jag varit där sedan klockan tolv på lunchen.. jag var hemma sju. Under dessa timmarna har jag ridit två hästar! Och ja… pysslat??
Sunny-bunny-playboy-hunny var helgens dressyrstjärna! Ibland undrar jag vad den lilla hästen får allt ifrån! I helgen var en sådan helg då hon kunde allt och lite till. Visserligen blev hon väl belönad när hon gjorde rätt men ändå! GP here we come!!!

Åååå nu vet jag varför jag har myror i brallan !min Bästa Cia kommer till Europa idag! Åååå välkommen hem världens finaste apa!

Uppdaterad träningslista för Kakan!

Varmt välkomna till årets första Karin träning!

17-18 mars på Risinge.

Lördag 17 mars 8-14.00
Söndag 18mars 8-14.00

Pris 45min 425kr / 500kr (ej ridhuskort)

Sista anmälningsdagen 11mars! Messa mig om ni vill vara med och samtidigt önskemål om tid.

Anmälan är bindande

Super mycket välkomna!!!

Lördag

8.00-8.45 Prinsessan Anna!
8.45-9.30 Bemme
9.30-10.15 Agnez
10.15-11.00
11.00-11.45 Bemme
11.45-12.30
12.30-13.15
13.15-14.00

Söndag

8.00-8.45
8.45-9.30 Bemme
9.30-10.15 Agnnez
10.15-11.00 Lotta
11.00-11.45 Bemme
11.45-12.30
12.30-13.15
13.15-14.00

Häst i hatt!!!







skojfriskt!!!


försiktig med armen...

hoppas armen läker idag! äter dunder kur av meducin och zoon + radital dirket på skadan!

Santi fick IR-treatment av Ellinor igår. Nada fel :) !
Jag var så glad! Santi också! Tror jag iaf! Ska fortsätta träna bogarna! Och göra kavaletti en dag i veckan!

Fick besök av Robban igår. Han gjorde lite horsemanchip övningar med Sunni! Gick ner och kikade lite medans jag åt min kvällsfika! Det är så häftigt hur han jobbar hästarna på lina och med kroppsspråk! Sunni fattade minsta vink! Hoppas han fortsätter komma och träna hästarna!

Igår hade Den något äldre tanten fått hår-treatment, tydligen inte besökt frisören på ett år! (syntes inte.. lite kanske) men hon var slående snygg, med en cirka 2 cm kortare kalufs, snyggt stylat och en bedårande makeup! Kände knappt igen vår alldeles egna favvo tant, men det var hon! Puschar henne ff att hon ska ta och anmäla sig till tävling, men hon behöver en sponsor. Snälla kan någon ställa upp!
Två tantet på succé resa genom sverige hade blivit en top noch TV-succé! Vi skulle lätt utklassa Filip och Fredrik!

Här är två urgulliga stjärnor ur bloggen ;)




frukostmöte om staden

Har jag precis varit på, det var väldigt intressant, men tyvärr har jag så fruktansvärt ont i min arm att jag bara satt och försökte att inte skrika av ren smärta i den fullsatta lokalen! Väntar på att få komma in till fabror dokotorn. Sov i natt med armen upppallad mot väggen! Dumma arm! Jag vill ha en ny!

Igår var det träning för Frida. Starten var knackig och Santi kändes stel till vänster och lite kort vänster fram! Jippi! Not. Som tur väl var Ellinor redan inbokad idag, så vi får se vad det är för fel på henne! Kanske blir den årliga servisen på Santi hos Silvana! Brukar vara så här års. Så kul liv med hästar!! Inte alls deprimerad! Määä!!! Uppdatering kommer! Santi kanske ska få bli mammi! Mammi-Santi! Mii likE! Men jag återgår till träningen så efter en tvär skänkelvikning till vänster så släppte hästen och hon kändes så himla fin!Vi gjorde öppna och Santi lyssnade som bara den. Starten var säkert bara ett moment of weakness.

På återseende, har en underbar rapport från Celle-boll!!!!




Den något äldre tanten har funnit funktion smileys…

Tio år efter alla andra har ”Den något äldre” tanten börjat lätta upp sina sms genom att dekorera de med diverse leende gula gubbar! Fick tom ett sms av ”Den Något äldre” tanten där det frågades om jag såg smilisarna. Ja det gör jag!

Det underbara är att det är så många olika ansiktsuttryck nu i hennes sms för att jag verkligen ska förstå vilket som är glatt, resp. ironi eller kanske lite ”mys-text”! Tack uppskattas!!

Kan upplysa er att ”Den något äldre” tanten är den som står som nummer ett på min sms-lista. Vi skickar cirka 20 sms om dagen till varandra. Hihi!

Smakprov med diverse smileys inblandade!

 

Åh igår var det ju Alla stjärtans dag! Jag älskar alla stjärtans dag! Jag var på date! Date med Superman! Och jag fick tre paket! Om jag skulle beskriva mig med tre ord( inte som alla andra glad, spontan, utåtriktad o annan skit.. ) utan mina skulle va ÄGG, KAFFE, GLITTER! Ägg är det bästa jag vet! Kaffe går inte att leva utan, och glitter fy vad tråkig vardagen skulle vara utan glitter! Så jag fick, en Ägg-klocka! En kaffe-muggs-hållare till min cykel i rosa! Wuuhuuu!!! Och en TIARA!!!! Tiaran bärs idag! Jippi! Jag är världens lyckligaste!



Ikväll är det dressyrträning. Tiara ska bäras på hjälmen! Tyvärr rider jag och DÄT efter varandra! Jag vill ju se när vår bästa tant-ryttare rider!


JA! Jag hade en strumpa runt huvudet!

och ja det är inte första gången!
förklaring; jag har slarvat bort mitt pannband (nu återfunnet) och nu när det har varit kallt så frös jag om öronen vid ridning. Försökte att rulla min mössa på olika sätt för att få plats med den under hjälmen. Men det gick inte... då efter nästan tappat öronen kom jag på den smarta idéen att jag kan ta en lång strumpa och knyta som ett pannband. Vilket jag gjorde, funkade bra! Dock har jag lyckats undvara detta tills igår... Då jag glömde ta av mig strumpan från huvudet efter jag ridit. Det var Olli som avslöjade mig. "Åh vad fint Bemme har du ett lika dant pannband som strumpa, så du kan matcha..." tyvärr inte...

Happy Alla STJÄRTANS DAG!!!!




Celle-boll på planet

till Carpe verde. Nä inte alls avundsjuk... inte det minsta! :)

Idag var det ryyysligt kallt. Bar utomhus endast jeans, och efter att ha levt de sista två måanderna i termobyxor och dunjacka var detta ett mindre smart drag! låren har fått förfrysningsskador!

Igår var det en underbar dag! Dels var vädret glittrande och charmerande och sen fick jag rida med min BFF-tant! Den något äldre tanten! Vi red ut och hade kaffe fika. Vi båda hade ett ofatnligt sug efter kakor / småbröd men fick bara bli en termos kaffe! Det var msyigt i skogen och det kändes som att rida på bomull! Draken var lite sur och sunni tyckte hon var så barnslig! 

Santi var galen igår, spelade upp hela sitt register från A-Ö. Tror hon var inspirerad av melodifestivalen för det var konstig dans och öronbedövande läten! Trodde inte jag skulle ens komma upp på henne, men så fort sadeln var på blev hon lugn som en nallebjörn!
Vi tog en tur ensamma i skogen i nästan en timma! Den något äldre tanten var infomerad att ritt alena med Santi pågick så hon var beredd att rycka ut med undsättning om häst skulle komma tillbaka utan tant!Men detta skedde ej. Santi och jag red långt och lyssnade samtidigt på digilistan! När en liten poppigare låt kom travade santi i takt till musiken!!!

Hela denna veckan redan uppbokad! Fattar inte hur jag lyckas!!! :(

Snart gbg horse show! löveli!


Den något äldre tanten har problem med shopping så hon är nervös hur hon ska klara mässan! Håll tummarna att hon klarar det!

Iiii fick tillbaka prov tre! Bara 27 prov kvar!
kolla resultatet! I´m goooood :)




tant skorna verkar vara uppskattade

först måste jag säga att mina nyinköpta tant-skor är fenomenalt varma! rida två hästar utan att frysa av fötterna fast det är -15 är galet bra!
Sen verkar juh de flesta smygtanter runt om i landet tycka att dessa skor är mycket vackra! Den något äldre tanten slog frivolt av lycka när hon såg dom!

Idag blev det hästskötsel på lunchen o en snabb promenad med båda damerna! Mor-tuta följde med så det var mysigt! Den något äldre tanten servar ikväll med diverse komplicerade påhitt jag har för mig som pyamasbyte, benvärmare, befor dryck etc. tror det är alla mina tantsaker som gör att det tar 3 timmar mer tid i stallet än vad det igentligen borde göra!

igår blev träningen inställd för frida var sjuk! Santi fick jobba i ridhuset istället. Hon var nervös och gjorde allt för att röra ihop det för mig, men efter lång stund av joggin löstes hon upp och ridhuset fylldes av gas! Gott tecken enligt tränar Kakan som skuttar av glädje så fort levande ting avger gas! Santi ska få ta några dagar lugnt o sen gå på hackamor några dagar tills hon känner sig bekväm med livet igen!
Sunni däremot gick bättre än aldrig förr igår! Kul! Så hon ska också vara med på Kakan träningen och ev får hon ställa upp på onsdag för Frida om Santi fortfarande har issues med sig själv.

Ikväll ska jag tvätta! Fruktansvärt tråkigt!

Ha en fin fredag!!!
extra häslning till fina-evelina som jobbar alla helger jag kan ses! apa!




fjäsk för den något äldre tanten

behöver insläppshjälp på söndag! Kanske den glittrande perfekta något äldre tanten kan ta det... *blink *blink
Har kommit till min medvetenhet att en underbar fest går av stapel i GBG på lördag och den viskar att jag ska komma...

Ikväll är det träning för Frida, med tanke på ballerinans santa totala brist på samarbete igår får vi väl se hur det går. Har väl varit mer sugen på att träna om man säger så! funderar på att ta snowjoggers så får frida rida! bra tänkt!

Igår fyllde Mor-tuta år! Och JAG glömde att skriva det. Määä! Grattis mammi! Det bjöds in till underbar fest med skumpa och vin! Grattis!!!

Uh håll tummarna idag, princess ska till den fasanfulla besiktningsdoktorn!Mor-tuta tar henne och jag hoppas de lyckas charma folket så att hon går igenom utan en enda anmärkning!

Ihihhjhii! Gnägg!

säger inget mer än så...




Milion Dollar Baby

kände jag mig som igår. Igår var det boxning i gymmet. Instruktör var vår Celle-Boll. Väldigt noga genomgång av diverse slag, jibjab (?!) höger krok, vänster krok, backspalsh och undercut. Jag tror jag fick ner alla orden rätt, eller lika rätt som jag fick till slagen. Jag boxades så svetten rann. En timmas boxning varvat med rodd var inte nog tyckte Celle så hon la på några styrkeövningar. Igår invigde jag något de kallar för chins.(förlåt för stavningen men jag är inte så insatt i gymvärlden) Jag klarade 4 stycken, den fjärde på ren jäkla envishet. Vi har som mål att klara tio innan sommaren. Ska börja smygträna!
puh! Har tjänt mig fräsh idag ikroppen men nu kommer värken. Sitter mest i axlarna... hopas det inte blir värre.

Nu har jag gått med i en klubb! Det blev VFK. Fick aldrig något svar av den klubben Den något äldre tanten rekomenderade så då valde jag en annan. Celle-Boll är ju med i den så jag gör som hon :) Alice-brallis och Olli också för den delen.

min damer var törstiga innan men gulliga prinsessan Anna gav dom vatten!



jag funderar på att ge Snata tuppkam! Hon har bara en halvman...

Kramis beräknas vara i stallet någon gång i natt!



Tantskor så det yr om det!

Nu har jag äntligen köpt skor och det med råge! De mest rejäla fula vintersadaletter man kan tänka sig!
Nu kommer jag aldrig mer frysa! Skrna ska invigas ikväll!

Skål!


cola kaffe cola kaffe...

här sitter jag o ritar, men nu är jag färdigritad för kvällen, därför detta enorma intag av koffein berikande drycker! sitter o ritar på ett hus och jag har jättebrådis med det, men efter många timmars helgarbete börjar jag bli så nöjd så nöjd att jag vill ha det själv. ska visa det för min farliga chef imorgon o ska bli spänannde o se om jag får ris eller ros. hittar på ett lämpligt straff om jag får ris. Hihi. Ibland ska ritningar fram fort o det ska bli rätt. nu har jag iaf kommit på hur det ska se ut, och nu ska det anpassas efter alla regler etc som finns.
En klok man (dvs min far) brukar säga att de som inte kan rita hus säger att det är lätt medan de som kan säger att det är svårt. Ligger något i det.

I fredags var jag hästfri, mor-tuta fixade så fint! Lördags blev det skogspromenader och idag också. Igår höll jag på att frysa av mina fötter. Ingen hitt att bära gummisar även om man har fleecestumpor i :S Idag valdes vinterskor det var klokt.

Har börjat rida med den något äldre tanten igen. i lördags var det två bittra tanter som red ut idag två glada!
nu ska jag göra lite kullebyttor!

imorgon gymning känner mig stark!

god söndag mina kära vänner!







jag trodde jag sprang på...

Den något äldre tanten på stan...
men det var G-son från Melodifestivalen!

Lika som Bär..

 
Den något äldre tanten ?                  G son???

Lite knäpp...

Kom precis hem från stallet... Tyckte att det var lämpligt att rida ut båda damerna idag... Sun sadlades 19,46 och termometern visade då minus 10 grader! Men jag bar tre par byxor, två fleece, en fleece väst och en dunjacka:) så stod emot den sibiriska kylan ganska bra! Men ska sluta utsätta mig för detta:) drömde en konstig grej i natt, om den något yngre och den något äldre tanten... Mer om detta imorgon! Kramis

Träningen igår


tränat

uuu så kallt det var! träningen för Frida började inlindad i diverse filtar! Santi och jag hade så mycket på oss att vi var smått orörbara. Underlaget var hårt igår så jag valde att ta mest skritt övningar. Frida lärde oss att göra bakdelsvändninagr. Gick ganska bra men jag ska läsa lite om det idag, lovat att till tisdag kunna visa upp en felfri bakdelssväng!

Skrittade fram medan Alice-Brallis red CinZano. CinZano såg så himla fin ut. Vilket kap de har gjort. Alice-Brallis och Cinni kommer kunna gå väldigt långt!

Fick en hälsning av Den något äldre tanten igår att jag är bäst och gör hennes dag varje dag! Det var bra skrivet av henne! Tror hon vill att jag ska utföra någon syssla till henne. Jag gömmer mig!

och jag som trodde att jag och Celle-boll var på G inom gym-världen, jo tjena.. hade lite messkonversation med Molle igår. Hon tränade varje dag! Afrodans, spinning, pump... Celle ett pass till i veckan? Men det tar en vecka för mig att läka ihop till nästa träning, så om jag gymmar två gånger tror jag att jag eventuellt går av!

Fick fin bild av Molle på henne och hennes häst Cassandra.




Cassi och Molle!!!!

idag

idag är jag välborstad i håret. Mitt annars krusiga fågelbo som ska föreställa min hårman är idag för en gång skull tillfixat med tång, uttrasslingsmedel, glansmedel och spray! Det går att dra handen genom det utan att fastna! Har pyntat det hela med att fästa luggen med ett rosa rosett spänne! Vilket ger mig en look att se utr som cirka tolv år!


12!

Haderajjan! Igår satte hon igång igen (det var på tiden) "Den något äldre"tanten är tillbaka! Igår invigdes hästen efter nästan en månads avställning, med nöd och näppe kunde "den något äldre tanten" knö sig ner i sadeln! Tallen som varit uttråkad på att inte få arbeta var glad! Så nu äntligen är vi på G igen! Tant-power!!


det blonda yrvädret är den något äldre tanten,på denna bilden ser hon max ut som 25!



Idag fyller världens bästa storebror år! Min bror!!!! Han fyller 35år! Tror han befinner sig i Singapor så kan inte ringa o gratta! Men Mattias om du läser här "grattis grattis grattis hoppas du får en toppen dag"


RSS 2.0