Nytt datum för Karin!

Hej!
Karin är bokad 12-14 april. Välkomna att anmäla
Fredag em/kväll
Lördag em/kväll
Söndag fm
Lektionstid 45min pris 500kr (+25/100kr)

Messa eller maila mig om ni vill vara med!

Kramelikram Bemme-lutt!!!


Dagens välfärdsproblem...

... ditt ipadfodral (michael cors) är för stort i kanterna på min nya ipad...

mmmmm

Återhämtning pågår....

Laddar batterierna efter en tuff men givande Kakan helg. Tackar alla underbara ekipage som varit med och Kakan själv som går inför dressyren till 550%. Nytt datum för Kakan är prellbokat!

Eleganta-Santa-Lanta har gått och sträckt sig :( Därför kunde hon inte medverka på träningen.. Hon är inte halt men känner sig lite obekväm. Elliot är bokad.. men kunde inte hjälpa min vackra princessa fören torsdag.. nästa vecka!!! Surar!
Bokning för nya crocks är också gjort.. innan räckte det med att skicka ett enkelt sms, nu ska man regga och ringa och bajs hit och dit. BLÄ! (uuu det är ung och bitter idag!!!) + att en enkel skoning nu är så dyr att det är knappt ok.. ska leta upp ny hovis! Men jag älskar min hovis så får se hur det fortskrider!

Sunni-hunni-playboybunny var under helgens träningar den staidga klippan hon alltid är!

Puss!

när vintern har sin charm

Det tar emot att skriva, men imorse när Stenen skulle morognrastas, så var det inte kallt utan snön låg som ett glittrande täcke, solen var på väg upp och det var så himla fint. Om det ska envisas om att vara vinter så ska det vara som idag!!!

Är dålig bloggerska men haft deadline på kontoret och det är ganska hårt, men nu är det lite lugn innan stormen!

Imorgon kommer den älskad Kakan! Längtar efter henne! Varit alldeles för länge sedan hon livat upp en helg med sina hårda fruktansvärda träningar men som hon kompenserar med världens godaste mat!

Ikväll ska Marlene och jag gå på cliniq på VFK, hopplektion från läktaren, skall bli kul, hoppas på att den något äldre tanten är där med sin glans. Kanske hon är med, det vore fantastiskt kul!
I natt drömdes det att Något yngre tanten och den något äldre tanten var på dressyrtävling. Den något äldre tanten kom till start men inte mer, och NYT hittade inte dit för att  internetkoppling på telefonen hade lagt av. HAHA

Fiffi är NYT´s underbara älskade lilla stalldelningskompis! I måndags hade denna underbara dam fixat NYTs hästar så att hon bara kunde slänga sig upp i sadeln och rida vackert!!!
Fiffi och Fia har gjort tävlingsdebut och de vann, kanske inte riktigt men i min klass gjorde de det! Nu ska de debutera 1,10! Fiffis mål för året är att debutera 1.20, NYT´s mål för dom är att vinna 1.30! Vi får se vem som har rätt. (NYT så klart) mer hoppning åt folket och ännu mer dressage!



XOXO!
 

Uppdaterade träningstider för Karin.

Fredag 22/2
19,00- 20,00 Frida O
20,00- 20,45 Bemme

Lördag 23/2
17,00-18,00 Bemme
18,00- 19,00 Bemme
19,00 - 20,00 Jade

Söndag
9,45- 10,45 Bemme
10,45- 11,45 Alex
11,45- 12,30 Bemme

Stort grattis till Karin som nu tagit 16 vinstpoäng i Grand Prix med Cleo!!!

Fick beröm... glömde bort...

Uh hyllningar av att jag varit expert på att uppdatera bloggen, tog jag till mig så mycket av, att jag glömde bort att skriva! Haha!
Ojojoj! Man ska skriva varje dag annars glömmer man allt kul som sker!

NY och BFF Mindy var på en superb cliniq för Catharina Almrot i lördags, om dressyrsitsen. Det var mycket bra och enkelt att förstå, är ju bra för två virrpottors oförmåga att förstå för svåra saker!!! På söndagen ar det sedan programridning för Catharina men eftersom NYT varit å resande fot hela veckan och inte hunnit rida så missades detta fantastiska tillfälle. På cliniqen fanns den något äldre tanten på plats! Lyckan var total! Den något äldre tanten bar tofs, detta ärmycket ovanligt och NYT hade först svårt att förstå vem personen va! NÅT red på söndagen Draken på programridning, NYT vet ej hur det gick men är spänd av förväntan att få veta! *call me*
I lördas kväll var det tjejfest med större delen av girlsen från stallet! *censur*
Söndagen bjöd sedan på samritt med Mindy i dressyrens ädla glans. Båda NYTs hästar tuffade på, mycket nöjd. NYT passade även på att rida lite dressyr på Mindys häst Smulan, och det var en fantastisk liten häst! Väldigt välriden. Good job Minds!
Igår var det os-satsning träning, och Fiffi var mycket laddad! Hon och Fia skulle hoppa stort och bra, och det gjorde dom med största sannolikhet! NYt skulle tillbaka och arbta så stallvisiten blev snabb.. eller bara tre timmar… Idag funderar NYT på att hoppträna, men knöt sig i magen nu, tror jag passar!
 
I miss my Hummie !!!

Tider för Karin

Välkomna till årets första träning för Karin Pettersson, the master of dressage!
45min lektion / 500kr ( + ridhus 25/100kr)
Sista anmälan 15/2.
Preliminär bokning fram till 15/2 (xxx)

Kramis!!!


22 /2 Fredag
19,00 Frida O
19,45 Bemme
20,30

23/2 Lördag

17,00
17,45 Bemme
18,30
19,15 Jade Edwardzon

24/4 Söndag
8,30
9,15 Bemme
10,00
10,45
11,45 Alex
12,30
13,15

25/2 Måndag
12,00-12,45
12,45-13,30 Bemme
13,30-14,15
14,15-15,00

Vi ska på utflykt

det är kul att vara tant och åka på utflykt!
igår red NYT sin vackra santi i ridhuset då två damer utifrån kom och samred! De som inte känner NYT så väl som resterande stallvänner blev tagna av allt glitter Santi bar! (santi bar sitt special designade shabrak med stenar över allt,och NYT satt i sin glittrade hjälm!!!) Hihi!
Sedan höll den ena damen lektion för den andra damen, då passade NYT på att tjyvlyssna och gjorde samma sak. Helt plötsligt gick Santi väldigt fint. NYT avslöjade sedan för damerna atthon tjyvlyssnat och ridit likadant. De tyckte att Santi var fin! :)


Idag är det fredag! det gillar vi! Skarpt! Mjau!


RSS 2.0