Den något äldre tanten mår bra!

Den något äldre tanten befinner sig i texmex landet , Mexico! Där dricker hon Margaritas och dansar runt i sombrero! Får dagliga uppdates och hon verkar ha det helt fantastiskt!
Celle-Boll sköter rytteriet på Tallen och Fiffi tar hand om marktjänsten. Den något yngre tanten har hand om glidtjänsten.. Dvs skämma bort Tallen. Så jag ger henne diverse godsaker och kärlek!
Saknar min tant!
Imorgon är det tävling för mig och Fiffi!
Jag får sällis av en del av äggklubben och Fiffi av den andra delen av äggklubben. Vi båda måste lasta runt kl halv sju!

Idag blev jag skrämd! Skulle gå över gatan! Står och väntar! Helt plötsligt griper någon tag i mina axlar! Jag gallskriker! (är  lite lättskrämd) så är det en blind person som ska över gatan och trycker fel.. Han ska trycka på stolpen men trycker på mig. Jag skriker han skriker! Absolut kaos!

life is good!

träning

Igår var det träning för frida. Först ut var Santi-Lanti! Hon var på sin bra sida och gick bra :) sedan var det prins Hamlets tur. Hamlet charmade Frida och hon tyckte att det var en fin häst, och det är han juh verkligen.
Imorse tidigt tidigt blev det trippelträning och mockning... sen dagas att jobbilobba... o det gör jag fortfarande.. men tar en snabb paus...
så får skriva mer sen...


idag är det träning

för Frida! Jag hoppas på gott humör från Santi-lanti! Tänkte hinna med och rida de andra också!
Igår var det en blixtvisit i stallet där hästarna endast fick springa på lina! Santi satsade fullt ut medan Tysken tyckte det hela avr mycket meningslöst och vi avbröt leken!
tant Sunshine är för gammal för linkonst så hon slapp!

I måndags blev det en lång lång skritttur i skogen med Santi med sällskap av Alliss-brallis och kung Pytte. Santi älskar Kung Pytte och gick så nära honom som hon bara kunde.

Äggklubben har haft möte, dock endast ordförande (NYT) närvarande och en suppleang, Fiffi, vi bestämde då att Fiffi skulle bli sponsrad med en trailer av Äggklubben, där utvald medlem skall stå som sponsor. Vem det blir som ska sponsra kommer att bestämmas på nästa möte. Vi kom även fram till att Fiffi skulle få inhandla 10 nya schabrak och 1 av dessa (till att börja med) kommer att sponsrars av valfri medlem i äggklubben.

DBTF, (den bittra tant föreningen) bara ökar i antal. Medlemmar är nu
NYT
NÄT (som just nu befinner sig i mexcio)
Tränar Karin
Tant Cia
och Fiffi

På återseende.

en helg i solsken

Fredagen var lite lätt stressig, den ngåot yngre tanten hade lovat sin man att vara lite snabb i stallet då diverse hemsysslor skulle fixas, så som städning tvättning etc... men den något yngret tanten fastnade självklart i stallet... Molle var där och hon fjäskade för prins Hamlet genom att ge honom godis! Hamlet var mycket nöjd över detta!


Lördagen blev en träningsdag där alla tre hästrana fick gå dressyr på banan, Santi som lett av lite issues med sig själv och med mig var tillbaka och det kändes väldigt skönt. Den något yngre tanten satt i sadel i cirka fyra timmar!
Den något äldre tanten kom till stallet men hon hann inte rida! Ska aldrig skaffa barn!
På kvällen blev det utgång fastän vilda tant protester! men det var fantastiskt roligt och allt illa sagt om Växjös uteliv, tillbakatages! Bakom spelarna stod ingen mindre än NYT!

Söndag blev det uteritt med Sunni och Hamlet. Santi fick vila det tyckte hon var skönt! Celle-Boll och Tallen hängde med!

Tyvärr fick deen något yngre tanten ett tråkigt besked från USA igår att älskade Elvis dött... 12 år gammal... RIP Elvis! Det var krockodiltårar i flera fler timmar. Elvis var den bästa hunden man kunde ha och han vaktade den något yngre tanten många många gånger när hon var själv på ranchen.


NYT och fina fina Elvis!!!!

Hej lisa! Hej cia!

Här sitter jag i Växjö o tråkatsdens sköna glans avspeglas likt en fantasilös dikt! Känn ingen bitterhet! Skulle heller befinna mig i Cannes med er två! Mina fina tjejer!Stålmannen står och övar nya ljud på sin nya leksak! Jag intar rose och måste snart bege mig ut i Växjö vimlet! Jippi! Gjorde försök att gömma mig under en filt men tydligen såg de mig! Nu har jag morgonrock på mig! Med psrtykläder under! Prins Hamlet har skött sig som en gentleman vilket är kul! Idag var det nästan tjugo grader i sverige! Men jag frös så bar dunväst och hatt!!! Hihi! Imorgon ska jag på utflykt! Köp dyra saker till mig så blir jag glad! Puss på er fina fina bästa bästa kompisa!!!

Storslam för alliss bralliss och pytte kung!

Då har Sveriges nästa dressyr drottning debuterat för tävlingsässong 2012! Med magnifika procent dvs över 70% i lb och i la visade alliss bralliss med kung pytte hur ett dressyrprogram skall presenteras! Sveriges elit såsom Patrik kittel tinne Wilhelmsson med flera måste akta sig för en ny stjärna är född!
Den något yngre tanten och mor tuta är stolta och glada! Mamma pytte gjorde frivolter på tävlingsplatsen och pappa pytte High fivade ned publiken! Grattis grattis!!!!

sommar sommar sommar

solen skiner och dags att sparka liv i barbie ;)
Barbie brukar vara trögstartad men ska ge henne lite kärlek imorgon såfår vi se om hon tickar igång! Babrie har varit min i snart 5 år!


galen häst

då tryter humöret på den något yngre tanten. Gissa vem som igår testade hur bråkig man kan vara för att få sin vilja igenom! Santi-laaanti!
Idag utvecklingssamtal!


staketuppsättning

Nu har Tysken och hans hagkompis Lollan fått en ny större hage! Och sunni och Santi fick en mindre. Men finns det hjärterum finns det stjärterum!
Som tur väl fick jag och Susy hjälp av Patrik vid uppsättning av stolpar och tråd. Vi hade annars varit helt lost! Men gud så bra det blev!!!

Hästarna fick ut i skogen igår och santi fick även visa att hon kunde springa LB:2an, det kunde hon. Tysken fick vila eftersom han fick spruta av veterinären Göran igår. Men idag ska han igång!

ALice-Brallis och kung Pytte var hos Lisa och tränade och de är nu redo att gå upp en klass i dressyren!

Den något äldre tanten, som hon uttryckte det själv, " har inte ridit sedan hon jgorde bort sig i söndags" är saknad och stressad, men idag ska de två tanterna sammanstråla för pratstund och uteritt!

Jag har pyntat i mitt fönster!!!! Snyggt va!!!


pinan hos frisören

Igår var det dags för den något yngre tantens hår att få en behandling. Den sista måanden har det som vanligt burits i den kända Bemme knuten mitt på huvudet. Denna knut kräver ingen som helst styling utan hårets fästes med lämpligt gummiband mitt på huvudet. Har man inte tid eller ork är detta ett mycket effektiv sätt att bära sin kalufs. Men nu var det nog med risigt hår och alldeles för lång utväxt så den något yngre tanten gick till tant frisör.
åh vilken pina.. först kom den sedvanliga utfrågningen om
1. inpackning använts.. nej
2. om special gummibanden utan metall används istället för de med metallspänne... Nej
3. om specialprodukterna som sist inköptes använts.. nej...
o så fortsatte det. Som vanligt hade inget av de skötselråd som fåtts använts.
pinan börjar med att Tant frisör kammar ut håret.. steg för steg.. sedan placeras alltid håret i den mest avskyvärda mittbenestylen.. så får man sitta där och le ursäktande medan tant frisör skakar på huvudet..
efter detta påbörjas behandling..
tre timmar senare efter i lysrörsljus skådat sig själbv i spegeln vill man bara fly och äntligen är frisören klar.
Idag glänser håret i en blank guldfärg. inte ett hårstrå krökt..
Nu ska håret hållas så här fint.. hihi...

Finaste sunni!!!


placering av nacke...

Karin gjorde en smart grej där vi skulle placera Sunnis nackE /hals korrekt. Detta gjorde hon genom att fota vid olika tillfällen där jag fick se hur hennes nacke var placerad.


Detta är försök ett, där ser man att nacken är alldeles för låg och nosryggen alldeles för långt från lodplan. Karin ville att jag med hjälp av magen och skinkor skulle balansera om henne, stillastående, så att hon lyfte upp manken och halsen...


Försök två, här har hon lyft upp manken mer och på så sätt även fått upp nosen något..


Försök tre, se på halsen att den är här ännu mer korrekt hållen.  
Världens finaste Sun!


DBTF

Igår bildades DBTF- "De bittra tanternas förbund". De som för tillfället ingår i DBTF är Den något yngre tanten och den något äldre tanten. Tränar Kakan funderade också på att gå med. För att få ingå i vår nya förening krävs inte mycket, mest att du känner dej lite äldre än de flesta i din omgivning + gärna låter bitterheten få flöda fritt i din kropp då och då. Så kände DNYT och DNÄT igår därför bildades klubben. Välkommen att gå med om du vill.

Då var ännu en intensiv tränings helg över. Det var tufft den här gången. Kan vara för att jag tränade alldeles för många hästar!

Jag säger tack till alla duktiga hästar och ryttare som var med denna gången
Celle-Boll och Mr P
Mina hästar Santi, Sunni och Tysken
Mini-Agneta och Rapz
Mirre oc hennes stora grå
Jossan och hennes blomma
Den något äldre tanten och Tallen
Prinsessan Anna och Kakan
Jade och Myran

och tack till Karin som med samma intensitet genomför varje lektion med samma engagemang.

Den något yngre tanten red svinkasst på lördagen, varav den ljuva bitterheten började sprida sig. Söndag var det skärpning och Santi funkade ok, men inte bra. Jokern Sunni var bäst som vanligt och Tysken fick visa upp sig för Karin inför framtida träning.

Den något äldre tanten och spöket var rödai ansiktet när de kom upp från ridhuset och det hade inte gått strålande för henne heller. Vissa bra frekvenser men det var svårt för oss denna gången.

Filmer kommer om vi vågar visa dom... kanske en sekvens med så här ska dressyr inte se ut.

Tack Karin för ditt tålamod med oss tanter!!!!


Den något äldre tanten och Tysken efter avslutad träning! Det var långa sega steg upp från ridhuset!


Grattis tilll Ellen-propellen och Hotten-Papiljotten!

som viD årets debut på tävlingsbanAN, knep tredje plats i LB och en andra plats i LA!!!!
Grattis Grattis Grattis!


Snart kommer Kakan

bara 6 timmar och 50 min kvar... myror i brallan!

jag hann på fyra timmar och en kvart!

Shame on me.. så dålig på att skriva! Ska hitta på ett lämpligt straff till mig själv!
Den något äldre tanten har inlett ett så kallat mycket stressat liv! I måndags gick första styrelsemötet av stapel och hennes sms kommentarer efteråt visade på att det var ett stort ansvar hon tagit på sig! Den något yngre tanten som annars brukar släppa elaka kommentarer var mycket snäll och peppande! Typ Världens bästa tant du klarar allt! Det kan väga upp den något yngre tantens dåliga uppdateringar här..?

I onsdags var det träning. Santi-love hade tyvärr innan träning druckit tio flaskar redbull och var så på att den något yngre tanten hade svårt att kontrollera henne. Har filmat men tror jag skäms ihjäl om jag visar den. Ska se vilka magiska filmklippkunskaper som finns :) Tror dock inget går att rädd den träningen! Frida tyckte att det var ett ok och att hon rörde sig bra.  

Igår var det ridning och skötsel alena. Detta avklarades på fyra timmar och en kvart! Dvs nytt rekord! Först ut var Tysken och han jobbade på allt han kunde. Mamma Pytte jublade och och tyckte han var väldigt fin :) Tack! Samtidigt som tyskens gympass red Alice-Brallis Pytte-kung. Pytte-kung visade gångarter som den kung han är. Var fantastiskt att se. Ökningarna på diagonalen var förträffliga! Jag älskar Pytte!
Sedan var det dags för Santi-love! Santi-love hade nya skor och kunde springa extra fort! Men Santi var lugn och samarbetsvillig. Den hästen är olika varje gång man sätter sig på henne. Men det blev mycket övningar där hon fick böja sig inåt utåt och hon var trevlig som en dröm att rida!
Tant hästen sist ut och som vanligt bjöd hon på något bus, men sen jobbade hon på... Humm dessa dagarna då alla hästar funkar det är då det är värt att ha häst!!

Tyvärr tror jag santi sträckt sig i bakbenet. Märkte det igår när jag skulle byta pyamas... dags för elli-belli-bi. Såg vurpan santi la och att hon inte blev av med alla ben hon hade där är ett under!

Ikväll kommer Karin! *mycket glad*


Tysken vill ha godis!

Tant i hatt!

Den något yngre tanten har fått en huvudbonad av sin mor och far! En guldpaljett dolce & gabbana keps. Tantvarningslampan skriker rött!!!!



snart är sommaren här

när solen skiner blir stalldagarna så mycket enklare..
I söndags var jag slapp och red bara en häst.. sen spenderade jag hela dagen hos Mor-tuta och daddy Cool.. dels pluggades det vid köksbordet men sen blev det soffslappning. Älskar att vara i deras hus. Där är allt vitt, rakt och mycket volym. Inga lister som sitter lite fel eller något ställe som inte är helt klart utan allt helt perfekt, till skillnad mot mit eget upp och nervända hem...

Igår blev det trimning av två hästar. Herr Hamlet fick ett skrittpass i ridhuset.. först tyckte han att han hellre valt att skritta i skogen men när han sedan fick sällskap av herrana Mr P och Benji och av hans nya kärlek Sivan tyckte han det var ok. Tant-Sunshine fick ha friskis och svettis pass och gjorde detta med bravur. Santi fick vila men det bekymrade inte henne...

Imorse var jag vaken med tuppen och alla hästar är motionerade och ikväll blir det kattbad!
jippi!

Två bästa kompisar i sitt esse


Jag kommer sakna ihjäl mig efter dig! Dumma Tant-Lisa :(

uppdaterade karin tider

Det går fortfarande att anmäla sig.

Lördag 17 mars

8.00-8.45

 

 

8.45-9.30

Bemme

 

9.30-10.15

Agnez Jönsson

 

10.15-11.00

Bemme

 

11.00-11.45

Anna Hammarström

 

11.45-12.30

Mirre

 

12.30-13.15

Jossan

 

13.15-14.00

 

 

 

Söndag 18 mars

8.00-8.45

 

 

8.45-9.30

Bemme

 

9.30-10.15

Agnez Jönsson

 

10.15-11.00

Bemme

 

11.00-11.45

Lotta

 

11.45-12.30

Jade Edwardsson

 

12.30-13.15

 

 

13.15-14.00

 

 


Den något yngre och den något äldre tanten byter liv

en önskan... återkommer

Igår var det drama igen. Vad är detta för vecka? Anlände strax innan fem till stallet och där jag mööttes av två hysteriskt springande tant hästar. Sun och San hade fnatt. En något yngre tant kände missnöje och de två galna hästarna infångades och placerades i varsin box efter en avskrittningsmarsh på 20 min. Dirket blev det lite jogging för Santi som kändes bra men lite trött (why???) sedan eskoterad av Svante ner till ridhuset blev det stillsam jogging av Tysken. Uppeskoterad av Patrik och ingen dramatik på vägen. Skönt. Móckning och fodring avklarades och den något yngre tanten begav sig hem. Där lägenhet polerades från topptill tå.

Kl 22.30 skulle Tant Lisa anlända från stockholm, men kära SJ var så klart 1,5 timma sena... så något yngre tant körde till Alvesta där Tant-Lisa uppplockades. På väg hem stod farbror polis.. nykterhetskontroll... check.. blåste negativt!
Sen kväll med mycket prat..och ett och annat gassläpp av Tant-Lisa. Förfärad något yngre tant!
tidig morgon..
något yngre tant möts av att Tant-Lisa lagar kaffe och stallklädsel påsättes.
Sedan ridning och träning för Tant Lisa. Vilket var underbart kul. tant-Lisa satt upp på Den något äldre tantens häst och vi båda konstaterade att Tant-Lisa rider fruktansvärt bra. Applåd!
Sedan skildes de bästa väninnorna för denna veckan och Tant-Lisa begav sig söderut mot Malmö och den något yngre tanten tog sällis ut i vildmarken med Olli och häst. Där kom en galen travförrare i full fart ock skrämde skiten ur både hästar och ryttare. Samtidigt ringde Tant-Lisa som missat macken på väg ut från stan och höll på att får bensinslut.. fort i minnet fram var nästa mack fanns samtidigt som en något äldre häst försökte kontrolleras...
Japp ingen avtrillning...

hemma.. upp med pluggböckerna! Fick tillbaka prov 4 igår där 11p på samtliga 6 uppgifter utdelats *glädje*
pluggandet gått lika dåligt som denna veckan! Den något yngre tanten fattar inget och Daddy Cool kommer att undervisa!

Så tillrubriken... Den något yngre tanten förväntas snart kliva in i duschen göra sig vacker och gå på gala medan den något äldre tanten ska sitta hemma och se på Mello. Den något yngre tanten föreslog byte. Yngre tant tar hand om den något äldre tantens dotter och äter små godis och chips medan Den något äldre tanten tar Lukas under armen och går och är ball på stan!

Please!

With Love..DNYT!


i´m back

efter olyckan i onsdags har jag varit lite skakad så inte velat skriva. Var så mycket konstiga tankar i huvudet som jag inte ville dela med mig av, för så skulle ni nog tro att jag var galen på riktigt. hihi!
Hästen mår bra jag mår bra. När olyckan är framme går det fort!

Ja idag är det fredag och imorgon är första veckan med tre hästar avklarad. Det har varit väldigt mycket häst men kommer säkert komma in i rutinerna bättre och bättre.

Igår var jag och gick med Tysken i ridhuset medan den något äldre tanten red! Jag tog på mig rollen som ridfröken fastän den något äldtre tanten inte bett om det! Så från mitten hördes den något yngre tantens gälla röst klinga som "streck på dej dumma apa" " du är för tung för din häst" "stackars Tallen" hahaha! Som tur väl befann sig Den något äldre tanten på avstånd annars hade nog den något yngre tanten fått stryk! Men skyllde på olyckan och sa att jag ej kunde styra vad jag sa. Denna förklaring godtogs!
Tallen gick asfint igår! och hon har lärt sig backa och sen galoppa. Santa ska lära sej det idag!

Puss på er alla!!!!

Någon yngre tant i taket

skyldig.. humlan! Den något yngre tanten höll sig kvar men hann att se att ridhus lamporna skulle behöva dammas på ovansidan.
Händelseförlopp: travade fint i ridhuset inte spänd, utan trevligt tempo... trallalaaa .. helt plötsligt som en blixt ur klar himmel var vi på väg på andra hållet. Som sagt hann jag med en luftfärd men satt kvar. Bad Hamlet om att inte upprepa detta då den något yngre tanten ej gillar att bli avbockad. Hamlet har nu lovat att aldrig mer göra så!

Igår blev det första dagen med att rida tre och sköta allt. Men det flöt på bra. Vet inte om jag fortfarande går på en energikick men hoppas inte det. Santi var duktig, hon ska ha mycket galoppjobb nu i några veckor. Har ju en filosofi att det är alldeles för mycket trav i dressyren. Just nu gillar jag galopp mer.
Hamlet fick också dressyra och för första gången på säkert ett år svettades de något yngre tanten under ett ridpass. Herr hamlet är ganksa mycket större än Santi och Sunny så därför fick lite muskelstyrka komma väl till hands!
Sunny fick också gå dressyr, men hon tyckte att det var tråkigt. Så hon slapp. Har man åldern inne gör man precis vad man vill!

Imorse fick santi ut på skogspromenad! Men det var så rysligt kallt att resterande hästar får ha sin gymnastik ikvälL!!!

Idag är det ett stort grattis till OLLI som fyller 18 år! Grattis!!!!! och min pappi som fyller 60 någonting! Grattis grattis!


this is Charlie!


3 barnsmor!

Är kul att vara!
Till alla som undrar så kommer inte min man skilja sig med mig för att jag har fler hästar! Hans kommentar var, du får ha så många hästar du vill. Bara du är glad! Så dagens hyllning går till Stålmannen!

Igår anlände ännu en ny häst till stallet! Välkommen Charlie! Ägare till denna otroligt söta herre är Tant Anna! Charlie är bara fem år! Tallen, Stören och Kakan tyckte det var kul med en ny man i kollektivet!

Igår var det Bosse träning. (orkade tyvärr inte gå o kolla för frös typ ihjäl efter att ridit den något äldre hästen) Men lägesrapporten från Celle-boll tydde på fenomenal ridning, med piaff, passage, seriebyten och piruetter! Så Celle och Mr P kommer att dominera tävlingsbanorna framöver! Jag hoppas på att hon startar St. Georg i år! Mr P är så tjusig och när jag såg honom trava i söndags fick jag gåshud! Jag uppmanar Santi, Sunni, Tallen och Tysken att noggrant studera hur väl Mr P går. Detta skulle underlätta för den något yngre samt den något äldre tanten!

ikväll är det trippel dressyr. Imorgon bitti tidig träning och på torsdag... TANTRIDNING!

Planering för sommarfest har påbörjats!




jag tror jag leder...

just nu rider Celle-Boll för Bosse-bus! Hoppas det går bra! Igår imponerade Celle och Mr P genom att göra byte i vartannat! Det var ett stort smile på Celle!

Japp nu efter Tant-Lisa har levererat häst passade hon på att droppa massa hästsaker! Så Fiffi nu leder jag schabrak ligan. Så därför ger jag tillåtselse (efter haft diskussion i ägg-gruppen) att du kan köpa tio nya schabrak!


25 st fick plats på hyllan... resten ligger i skåpet! hihi! Jag är i himlen!


Årets debut

på tävlingsbanan är nu gjord. Den något yngre tanten och hennes fina Santi coachade av Den något äldre tanten begav sig tidig öndagsmorgon till Nybro, där årets debut avklarades.
Santi visade prov på mental mognad och trevligt uppförande och en fantastisk framridning. Den något yngre tanten uppvisade mycket glatt humör och trevlig ridning.. ända tills programmet skulle ridas inför domare. Då försvann självförtroendet och ett mycket slarvigt program visades upp. trots att poängen var fruktansvärt låga så fick både häst och ryttar mycket fin kritik! Så trots ett illa program så är den något yngre tanten glad och taggad för fler tävlingar! Nu ska vi bara öva program och att kunna hålla Santi fin i formen. Då kommer vi vinna alllt. Den något äldrre tantens mål är att rida MSV. Den något yngre tantens mål är att bli bäst!



och så var dom tre

Nu har Den något yngre tantens hästbestånd utökat från två till tre. Den tredje stjärnan, Prince Hamlet anlände i lördag eftermiddagm, dit eskorterad av Den något yngre tantens bästa väninna tant Lisa. Solen sken och fåglarna kvittrade.
Prinsen checkade in i sin nya box och intog genast av menyn som erbjöds.

Välkommen Prince Hamlet :)


Jag svettas som en gnu

Försöker sätta nytt gå-rekord till jobbet! Mitt mål just nu är 800m på fem min men bara kommit upp i 770m. Ser ni en galen stör med päls fladdrande runt benen starx innan sju på morgonen målinriktat jäkta genom stan, är det mycket möjligt att det är den något yngre tanten!

Hela natten har jag hagplanerat! Vet inte varför men min hjärna var på det humöret. Mycket störande då jag idag skulle behöva ha den mycket skärpt och  koncentread då den ska fungera som en design maskin och inte en trött kaffetörstande svamp! Men har köpt kaffebönor draperade med choklad så borde kicka igång den! Dumma hjärna!

Platser kvar karin
Lördag 3st
Söndag 3 st
spänannde vilken dag ska vinna?!

Igår red jag dressyr och äntligen var bästa Celle-boll hemma igen efter två veckor utomlands, så vi möttes upp i ridhuset med Fina Mr P! Underbart att se henne igen! Fast att jag skrek att hon skulle flytta på sig när jag övade dressyrprogram. hihi! Mr P såg taggad ut och på måndag ska han visa krummisar för Bosse J!
Elisabeth och Benji var också i ridhuset, elisabeth skvallrade på att Benji INTE uppfört sig som en gentleman medan Celle varit borta utan mer som en testosteronfylld tonåring! Ja ja nu blir det bara ridhus för Benji!

Lyckades ta mig igenon LB:2 två ggr igår, nu har jag tränat klart på det och på söndag visar jag för doamren hur mycket jag lärt mig fram tills nu sen får de följa min väg mot toppen. Tränare Frida sa att jag inte skulle deppa ihop om jag kom sist! HaHaHa! Uppmuntrande ord!

Imorgon alla som inte vet, kommer min nya häst! Prince Hamlet! Han kommer till en början att stå brevid fölisarna och hage återkommer jag med!
Ryktet som går att det är en halv miljon dyr grand prix häst stämmer inte ;) vet inte vem som spridit detta!

FREEEEEDAG!

Detta är Prince Hamlet, prima4you är ett hästföretag min kompis Jonna och familj driver. Kolla in där om ni har tid!!!!






glöm inte anmäla er till

världens bästa karin träning!!!!

KVAR :

3 platser lördag 17 mars
4 platser söndag 18 mars

45 min /425kr + ridhus

anmäl till Bemsan!!!



Årets skräll

Var inte att jag och Santi presterade mer än väl på dressyrträningen för Frida, utan ordförande för en av Växjös största klubbar, Växjöortens Fältrittklubb blev ingen mindre än en av stjärnorna i bloggen.

Låt mig presentera VFKs nya ordförande!
DEN NÅGOT ÄLDRE TANTEN!
tututttiiiluittuuuu (fanfar)


GRATTIS!!!!
(har dock fått restriktioner om vad som from nu får skrivas om den något äldre tanten, men vi får väl swe om jag håller detta)

RSS 2.0