en helt vanlig dag i stallet...

Det är kallt och mina vinterskor från förra året håller inte måttet längre. Ska genast inhandla nya!
Dagen började med en helt vanligt åtta timmars ritande.. efter det är man ganska seg, sen försökte jag och min rosa cykel ta oss hem. Krossandes genom trafiken på isigvägar gick väl så där. BTW den granne som håller på att höja min sadel titt som tätt! Sluta med det. Onödigt! Någon jag tror i grannskapet höjer min sadel. Så den är så hög så jag når inte ner till tramporna. Så får stå och cykla hela tiden. Om någon vet eller har era misstankar om vem som gör det, kontakta mig :)

Sedan åkte jag i princess-tvålkopp ut till stallet (måste köpa en bil med fyrhjulsdrift). Jag hade rid-date med Fiffi!

Först var jag inne en sväng o pratade med Fia som stod och åt..

Fia är en jättehäst! Jag tog en bild för att illustrera detta

kolla vad liten min hand är mot hennes bog!!!
Efter jag klappat på Fia jagade jag Fiffi i boxen som vägrade vara med på kort. Men skam den som ger sig. Fick med Hulken (som föresten puttade in min trailer efter jag tränat , tvålkoppen kan ju inte backa med släp när det är snö, och eftersom svagnisse själv inte klarade kom åter Hulken till undsättning)

Hulken!!!
sedan bar det av til lite mockning och småprat i stallet. Pytte-kung stod och blev iordninggjord för träning. Pytte-kung går som aldrig förr och snart är FEI klasserna inom räckhåll! (jag är Pyttes stärsta fan)

Pytte på g i sina snygga transportdojjor!
I stallet luktade det ovanligt äckligt. Gubb-poo.. och det var denna stiliga herren som prydligt placerat en stinkbomb på stallgolvet..

*skyldig* Sören hade varit ute en promenad med Lisa i skogen men kunde inte ge mig ett leende för det.

Sedan var det dags att rida, Fiffa, NYT och Olli tog sällskap ner.Och det var fler än vi som samlats för ridhus ridning. Vi var sju stycken varav två unghästar på lina. Fiffi  och jag vek undan efter 20 min då det var kaos. Gym polare Celle boll och Mr P var där och hon lyckades styra runt honom.
Sedan blev det en powerwalk med Santa. Men den skulel bli ute i skogen men var isgata så det blev i ridhuset och där sprang jag på mini-agneta och hennes stallkompis Emma.

Halv åtta stod jag sedan ombytt och klar i celle-bolls gym. Två trötta tanter kom överrens om att det endast skulle bli en timmas självplågeri.. det börjades med kraftiga tag på roddmaskinen...

som sedan följdes utav den grymaste träningen en tant någonsin skådat, det var kraftansträgning utan dess like. Efter en och halv minut i brygga mot rullande boll, säckade tom Celle-boll ihop..

Behöver jag ens förklara hur min kropp känns idag... om man säger så så har den något yngre tanten suttit fixerad i ett läge under dagen vid sitt ritbord. I ett läge där så lite kraftansträgning som möjligt behövdes för att jobbet skulel uppnås. AAAAAJ, låren verkar, stjärten är helt slut, magen bränner och bröstmusklerna gör sig påminda vid varje rörelse... bara fyra dagar till nästa träning.
och neeej blev inte en timme.. utan en och en halv...

goood natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0