när vintern har sin charm

Det tar emot att skriva, men imorse när Stenen skulle morognrastas, så var det inte kallt utan snön låg som ett glittrande täcke, solen var på väg upp och det var så himla fint. Om det ska envisas om att vara vinter så ska det vara som idag!!!

Är dålig bloggerska men haft deadline på kontoret och det är ganska hårt, men nu är det lite lugn innan stormen!

Imorgon kommer den älskad Kakan! Längtar efter henne! Varit alldeles för länge sedan hon livat upp en helg med sina hårda fruktansvärda träningar men som hon kompenserar med världens godaste mat!

Ikväll ska Marlene och jag gå på cliniq på VFK, hopplektion från läktaren, skall bli kul, hoppas på att den något äldre tanten är där med sin glans. Kanske hon är med, det vore fantastiskt kul!
I natt drömdes det att Något yngre tanten och den något äldre tanten var på dressyrtävling. Den något äldre tanten kom till start men inte mer, och NYT hittade inte dit för att  internetkoppling på telefonen hade lagt av. HAHA

Fiffi är NYT´s underbara älskade lilla stalldelningskompis! I måndags hade denna underbara dam fixat NYTs hästar så att hon bara kunde slänga sig upp i sadeln och rida vackert!!!
Fiffi och Fia har gjort tävlingsdebut och de vann, kanske inte riktigt men i min klass gjorde de det! Nu ska de debutera 1,10! Fiffis mål för året är att debutera 1.20, NYT´s mål för dom är att vinna 1.30! Vi får se vem som har rätt. (NYT så klart) mer hoppning åt folket och ännu mer dressage!



XOXO!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0