3 små nya liv och en ny sadel

Grattid till Maria och Diddi som i tisdags fick en liten pojk. kanske inte så värst liten.. utan en rejäl knodd på 53cm och 4200g. Ska bli så fantastiskt kul att se detta lilla underverk!!!!
tänk att man varit så liten

sen ett stort grattis till min kollega stefan som samma dag fick, eller hans fru fick tvillingar! en liten tjej bebis och en killbebis!!!!

sedan grattis till fiffi som nu lurat i hela stallet att hon är för stor för sin 17 tum sadel!!!! så nu måste hon ha en ny super lyxsadel som kan rymma hennes stora stjärt. det roliga är att fiffi har en ministjärt!!! Du kan få låna min barnsadel någon dag!!!

Idag var det världens mysigaste då yngre och äldre tant hade uteritt! babbel och bubbel blir våra nya nicks. åter igen är äldre tant besviken på sin oförstående familj! tycker att hon ska köpa en häst till eller två då kan de börja klaga på riktigt. eller så skaffar man stålmannen som är glad om yngre tant någonsin är hemma.

nu väntas det pizza! pizza är gott. fiffi har lärt yngre tant att äta pizza med sås. mmm det är gott.

imorgon ska fiffi och yngre tant på fest ihop. tror att detta kommer att kunna urarta ganska lätt!

imorgon träning för frida med santi! får bli en pianoträning men bätter än inget. santi gick bra idag efter att ha dragit i den yngre tantens klena armar!!!

trevlig fredag alla glada!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0