Längtan att bli kobojsare

Äntligen har jag kommit fram till vad jag vill bli när jag är stor, (eller så är det den spetsade champangen från igår som fortfarande gör revolt i min arma kropp) men jag vill bli kobojsare! Sköta kor från häst och bara rida hela dagarna! Jag undrar var jag kan hitta ett sådant jobb! Jag ska nu skita i dressyren och bli kobojasre på hemmaplan medans jag letar arbete..
Jag måste köpa en westernsadel för hatt det har jag redan! Sunni ser ju ut som en kobojsarhäst och santa ser ut som en oxe så det har jag ju också på det torra. Så sadel är det enda tänkbara jag behöver för tillfället... och när jag funderar vidare så behöver jag ju ett lasso. Humm undra om man kan beställa det på nätet. Låt oss leta. Så från och med nu vill jag bli kallad kobojsar-Bemme!

With kobojsar love and a touch of champane!

Min fina fina häst

Helgens träningar för Kakan med Santi-love gick över förväntan med tanke på hur madame uppförde sig i torsdags. De brutala hatkänslorna mot dressyr verkade inte längre vara så framträdande in hennes hjärna, så Kakan var ganska nöjd. Vi hade självklart lite sadelbestyr, trött på detta nu...(ska köpa en gammal stubben, de funkar väl alltid :/) Till nästa gång fick jag i läxa att Santi skall kunna rygga, hahaha! det kan hon, om hon är arg. Den något äldre tanten dök upp och tittade på dressyren, det var mysigt, sen lagade hon kvällsmat åt oss, det var fab!!!!


Igår fick jag en ny hårkulör! Det var kul! Håret gick från att vara fyra nyanser av brunt, på tvären, till blont på raken! Love it! Frisörskan flätade och höll på i flera timmar så idag är jag trött! 'PerNils rules*


Ikväll är det sommarmöte det kommer bli bra. Jag har missat att det är sommar snart så måste ta tag i detta faktum och bestämma vad som skall göras. På min topp ett står nog att åka till Mykonos med stålmannen och stålmannens bror, eller Kroatien, eller två veckor till holland med santi, eller vara hemma, eller åka till LA eller eller elller.. ja dags att ta tag i livet!

Tusen tack

för en fantastisk träningshelg för allas vår älskade Kakan!
Ekipage som deltog var
Olli och den finaste Conny
Alexi och Söt-Loppan
NYT och den strålande Santana
Lill-Frida med dressyrkungen Calle
Jade med superhopparen Jade
Bells med Cammi-love
Maria med Pirre
Celle-Boll med Mr P
Marley med Söt-Loppan
Jennie med Mimmi

Alla gjorde en strålande insats ocgh nu längtar vi redan till nästa träning!

Racing on Da Horses!

Urk på burk! Igårn var en bra dag! ända tills jag råkade bryta knäet litegrann och bad min eminenta dressyr kollega Mindy att jogga min ädla springare! Det visade sig att den ädla springaren var på elakt humör och gjorde därför livet surt för Mindy och för mig. Hon var ful och hade de elaka jävulshornen framme. Detta bådar inte gott inför dagens träning för Kakan!
Dock är problemet löst! Genast ringde jag Kakan, beklagade mig till att alltid behöva dras med ett hormonstimmat sto och föreslog byte mot min nya favorit " All Star", Kakan som inte kan stå emot mina tårfyllda puppy eyes (genom tel) skulle genast åtgärda saken så jag fick en ny häst! Taaack!! Glad igen! Tant Santa får åka till holland och bli körhäst!
Ja santa är man dum kommer bilden upp!


För att återuppliva det goda humöret som hade infunnit sig innan dressyrövningen med Santa lekte Mindy och jag att vi satt på motorcyklar i skogen. Mindy körde på banan och jag tog offroad! Mindy hade bra växlingar men min racing-horse var lite snabbare. Tyglar funkar bra som styre!

Idag Kommer Kakan-brakan! Hon är på diet, så igår handlade jag bara grönsaker! Stålmannen var nöjd! jag fick även hjälp att bli willys pluskund + få ett inscanningskort! Glad!

Idag ska jag köpa en bambu! Har fyra bambusar hemma i trellen men vill ha en på taket så att alla ser vilket hus som är mitt!

xoxo

Träningstider för Kakan!

Fredag 24/5
17,30 Olivia
18,15 Alex
19,00 Bemme
19,45 PAUS
20,00 Frida O
20,45 Jade

Lördag 25/5
16,00 Bello
16,45 Bemme
17,30 PAUS
17,45 Frida O
18,30 Maria (Pierrot)
19,15 Paus
19,30 Jade

Söndag 26/5
9,00 Celle
9,45 Bemme
10,30 Marlene
11,15 PAUS
11,30 Jennie
12,15
13,00
 
VÄL MÖTT

Hälsning från helgen

Något yngre tant på All Star, 8-åring efter Special D
Något äldre tant på Arienne, 8-åring efter Trento B-Jazz-Ferro
Något mellan tant på Arienne
 
 

Hemma igen

Underbar tripp till gröna holland! Ny fantastisk häst till den något äldre tanten är funnen! Den finaste av dom fina! Är helt såld på denna fenomenala stoet! Vill flytta till holland och alltid hänga med Karin och Henny, barnen och alla fina hästar!!!

trött, bilder kommer :)

Väskan är packad!

och i eftermiddag sätter vi oss på planet och flyger ner till Kakan! Ska bli awesome! Har packat väskan med 5 st marabou i olika smaker! 1 kg lösgodis och lite annat fun!

Var på träning med Stene igår, han var en annan hund, skitlugn och kunde uppföra sig hur bra som helst! Det var lite lätt chockerande!

Nu ska jag jobba!



Preliminära träningstider

Finns tider kvar på söndag (se fetmarkerade), går även att lägga in fler på lördagen, hör av er om ni är intresserade! :)
 
Fredag 24/5
17,30 Olivia
18,15 Alex
19,00 Bemme
19,45 PAUS
20,00 Frida O
20,45 Jade

Lördag 25/5
16,00 Bello
16,45 Bemme
17,30 PAUS
17,45 Frida O
18,30 Maria (Pierrot)
19,15 Paus
19,30 Jade

Söndag 26/5
9,00 Celle
9,45 Bemme
10,30 Marlene
11,15 PAUS
11,30 Jennie
12,15
13,00

På träning!

Igår var det dags att kasta av de högklackade skorna och sätta på sig gymnastikskor och visa tränar Frida vad vi lärt oss de sista fem veckorna! (galet vad tiden går) Santi var på g och jag hade killer-sporrar för att kompensera det rostiga knäet! Santa var missnöjd av valet av sporrar men efter varit och vänt i luften x antal gånger så funkade det ganska bra!
Fick sträng läxa att
1.) göra öppnor... där jag först ställer om halsen och sedan tar med hennes anabolfyllda kropp! det var den något äldre tanten som kommenterade hennes massiva hydda på detta sättet!
2.) hålla henne rak, njaaa det är inte vad jag försökt de sista fyra åren. Men ska öva mer!
3.) göra en rolig övning där man galopperar på en 15 meters volt (ska minska efterhand) och sedan vänder snett igenom, övergång till trav och sedan ny galopp och ny volt. Jag ska verkligen öva på detta!
4.) göra skänkelvikningar där hon verkligen korsar fram. Fick till två riktigt bra, men där var jag tvungen att leda över henne mot färdriktningen.

Som ni ser har jag en massa att öva på!
Ikväll är det privat träning med Stene! Har har fått mega bling halsband av mor-tuta och Daddy-cool!

xoxo


pluggeliplugg

det är gott att vara ledig och hinna plugga! That makes me so happy! Har gjort snart 4 uppgifter av 10 st på 1a terminsprovet! vore nice att börja på del 2 snart! har bara 21 prov kvar... ah... men sen är jag klar inredningsarkitekt och jag kommer bli top noch! hahaha!

På fredag reser jag och den något äldre tanten till Kakan i Holland och ska kolla på vackra dressagehorses! Ska bli så skoj! Kakan har lovat att jag ska få rida Cleo!!! Eller hon har inte lovat utan jag sa att jag skulle det! Kakan skrattade i 30 min sen la hon på. Vet inte om detta var ett positivt svar?? Jag antar det!

Santi love har fått träna lite hårt i tre dagar! I förrgår var hon så fin att jag kände stor kärlek till den bruna lilla dam! men igår hade hon nog träningsvärk. har ångest att hon fik träna igår med. Blä! Lånar den något äldre tantens dressyrsadel och det är jag mycket tacksam över! Men snart kommer Tant-lilla-Lisas Albion som jag hade förra året innan Tant-lilla-Lisa snodde sadeln och min vackra prins.

Det är Kakan träning 24-26, finns någon plats kvar ifall intresse finns! Ska lägga upp tider idag!!!

xoxo

Messar igen!!!!

åh älskar teknikens under!!! Kan ju smsa från paddan! smart! man är helt handikappad utan sin mobil!

HAT!!!  sadelpruttandet går dåligt! hatar sadlar! ska bli jocky tillsammans med Bells istället! Vi ska ut och galoppträna idag! Ska bara förbi citygross och köpa fartglajjor! Bells tror inte jag vågar galoppera i skogen! Ha vänta så ska hon få se! Jihaaa! Tar Santa, sunshine vågar jag aldrig mer rida på i skogen i högre hastighet än trav! plågas fortfarande av knäbesvär! Provsprang lite på det imorse för att kunna starta VIN-ruset på tisdag! Men nu kan jag inte gå, så ska inte springa mer. Men tänkte fuska på Vin-ruset på något sätt!

åååh ingen som vill köpa min underbart vackra county som är mjuk för stjärten!


Sköna maj!

snart stundas tävling för lill-frida! jag har redan börjat bli nervös! gaaaa!!!
igår fick jag låna marley och alexis fina dressyrsadel på santi-love men den passade inte, så nu så ska jag börja med hoppning i stället! Den något äldre tanten skulle låta mig få pröva hennes prestige och så ska jag åter igen rida i Bells sadel med en specialpadd, santi älskar bells sadel. JAG HATAR SADLAR!

om några veckor åker jag och den något äldre tanten till Kakan i Holland och prövar nya dressyrhästar! Hoppas vi hittar någon till NÅT och kanske en till mig!



RSS 2.0