DJ Lulle in da House

Stålmannen har gått och skapat sig ett nytt artist namn. Ska bli spännande att se vad han i denna nya karaktär kör för låtar. Imorgon packar stålmannen vinylplattorna och annat tillbehör och håller en grym spelning i Gbg. Något yngre tant ska stanna hemma och va tråkig! Ville leka med den något äldre tanten men hon skulle träffa jämnåriga tantkamrater så jag valde att avstå från detta spektakel!
I förrgår var hömaskinen arg på snön, han tjöt av frustration! Igår mådde han bra igen! Packade hö samtidigt som min bästaste Olli och undrade då varför hon valde en sittande position i packnings processen! Detta var för att ej få hö innan för brallan !!! Då dog jag av skratt och skrek! I röva idag! 3 kg hö! uuu love it!
Höööö!!!
 
Var arg på snön idag så klippte mig en tuff lugg själv, snett vinklad för att skydda pannan och ögonen från snön!!! Min frisör Perra var mycket nöjd med mitt påhitt och skulle ha et som inspiration inför dagens klippningar!
avklippt
resultat
Ska snart ut och pröva hur snöluggen fungerar!
Här är min kompis Jeannet från Holland och här är min kompis Fleshi i sin snygga bombar-jacka. Sådan som även Dj LULLE har.
Kakan har idag gjort en film och skickat till mig, den var 7 sekunder lång, när hon skrittar uppe på en häst och filmar underlaget! Tusen tack :)))))
 
 
 
 
 

Svart på vitt!"

Nu har jag fått svart på vitt att det visst går att klicker träna sin häst! Thanx Molle! Jag ska börja klicker träna Sunshine idag! Första tricket ska vara att buga! tufft!
 
Santa gjorde sin head-xray igår! Nemas problemas med sina tänder! Så då kan vi stryka det på listan!!! Nu skulle Kakan sy ett läder överdrag till Santas bett! Jag måste ju medge att min häst har det väldigt bra hos Karin och Henny!!! Jag har ett rakt läder inklätt bett som jag ska ta med när ja flyger dit. Ja tycker Santa funkar bäst när hon är på proviva. Ska se om det finns proviva som Karin kan köpa i Holland och ge henne. Stålmannen var sur när jag köpte 10 liter proviva till Santi och den billigaste Tropicaldrycken åt honom. Livet är hårt för de stackars männen åt hästägarinnor!
 
PUSS
 
 
 
 

Skinkvärk!!!!!

Har ej förståelse för de som gillar att ha träningsvärk. Ja mår psykiskt dåligt och vill aldrig mer rehab träna!!
 
Santilicious kommer idag att genomgå en fotoshot med sina tänder. Undra vad det kommer visa. Undra om jag kan få bilderna sen och göra tavlor av de och sätta upp på väggen hemma, stålmannen hade nog verkligen gillat detta! Stålmannen har gett mig stolinköp stopp! Kanske inte det mest normala att få, men jag är besatt av stolar... Så nu måste jag sälja några stolar innan jag får köpa nya... :( de som ska säljas först är mina Bruno Mathsson Mirja stolar. Jag har sex stycken, men räcker att ha två.. Hade velat klä om de först innan jag säljer de, för att tjäna massor av pengar, men det kommer nog någon gång i framtiden..
Sen har jag en annan vacker stol från Svenssons i lamhult, men den är så nätt och vacker att den vill jag inte bli av med... sedan fick jag en Kartell i julklapp, den är så speciell, men INGEN får sitta i den! Det är ett konstverk.. Idag hittade jag en Diamond chair, design Harry Bertoia.. som jag verligen tycker skulle pryda mitt hem, men som sagt no more charis! Jag längtar tills jag är vuxen och kan bestämma själv! hihi!
 
PUSS!
 
 

huvudröntgen

Gjorde en snabbchat med Kakan igår, hon var mycket nöjd över Santis på hackamor, så vi beslutade att göra en huvudröntgen på henne för att se så att inga dolda vargtänder finns :) Lät dyrt men bra! :) Bara det bästa för den bästa!
Igår var det dampromenad i ridhuset, detektiv Bellan Sventon, hade med glädje följt små fotavtryck (mina) ner till ridhuset och räknat ut att dessa fotavtryck ej hade vänt och gått tillbaka! Bellan tjöööt av glädje! Jag med! Sen samgick vi med våra hästar i grimskaft. Vi försökte lära våra damer några trick, typ buga, det gick inte alls. Ska gå och låna en bok på bibblan idag om olika hästtrick. Man borde kunna klicka in trick så som man gör med hunden!
 
Igår spelade Sunshine in en själv när hon lekte älg! Jag var heeeelt oskyldig, Sunshine var jätteglad! hihihi
 
 
 
 
 

När hjärtat slår ett extra slag...

Det plingar till i mobilen, och jag ser att det är en film på santa från Holland som är på väg att laddas ner, och där på en suddig mobilbild ser jag min vackra häst trava på så fint. Idag med hackarmor på huvudet. Den vackra hästen ser så fin ut och Karin gör förvänd galopp på volten. Imponerande. Bara 19 dagar tills jag får se henne IRL.
Karin är mycket nöjd med henne och överraskad hur bra hon funkade på hackarmoret. Santi ska till en special tandis för att undersöka att inga gömda varg tänder finns i munnen på henne. Santi går till tandis minst 1 gång per år. Men Karin hade samma sak med en av sina där de inte hittade någon vargtand men den var lite arg på bettet också, men sen när hästen såldes och en annan tandläkare kollade, hittade de gömda vargtänder. Så det är ju värt att kolla.
 
 
 
 

Wild Hearts cant be broken

Har hittat en ny favorit film!! Handlar om en ung tjej som hittar ett jobb med hästar. Nu kan jag inte säga mer för då avslöjar jag allt. Denna filmen såg jag och Bells igår på vårt sleep over party! Bells ligger fortfarande med Stino och sover i min pompösa säng! Vi såg på film, tittade på hästar, drack rödtjut, åt Bello paj, åt Bemme kaka och typ 3 kg godis. Idag ska vi bantas. Bello-pajen jordes från scratch med kyckling, Bemme kakan gjordes ur ett paket. Men den var jättegod. Våra herrar är på MC-mässa i Göteborg därav detta trevliga tjejkalas.
 
Stolt över min kookie. Ett paket, 1 dl vatten in i ugnen! Lagom avancerat!
Masterchef Bello i full gång!!
 
Jag vill äta paj till frulle!!!
Åh jag klämde mitt finger i ytterdörren igår när jag kom hem från stallet. Känns typ som om fingret ska gå av och det är blått.  Fruktansvärt obehagligt. Buhuhu... Uppdatering från Santa är att hon har lindans utbildning tills att hon slutat vara så pregosugen sen ska hon tillbaka under sadeln igen. Karin har gett super Cleopatra lite tävlingsvila och nästa GP är inte förrän den 15 feb. Min goda väninna Jeanette i Holland skickar bilder på Santa nästan varje dag, det är mysigt. Är fruktansvärt hur mycket man kan sakna en häst.

Lilla Lantic. Nu ska jag brygga kaffe åt sovtutan Bello!!!
 
Puss

22 dagar kvar

tills att jag får klappa min fina fina Santis! Längtar! Hon har beställt ett Amigo cooler som present och självklart ska hon få det! Samma helg rider Karin och Cleopatra Grand Prix så självklart ska jag med och vara det eminenta sällskap som jag är. I denna utgåva av tidningen Ridsport är Karin med, bara på 3 frågor, men det är alltid en start! Snart ser vi första sidan och mittenuppslaget om henne :) Santa vill tydligen ha barn och hon och hennes man, Flappie övar tydligen flitigt där hemma. Haha!
 
Igår gick jag lite med den något äldre hästen i ridhuset, det dukades fram för hoppning. Lisa med Jinni var taggad att vara med, men skulle ut och jogga (???!!!) med sin man så hon hann inte. Hihi!!! Jag hoppas att springningen gick bra!!! ;)
Annars var det Team Risinge, utan Fiffi och Fia som tränade. Stöd och bommar bars fram och den mest noggranna uppsättning av hinder fick jag skåda, en byggare var med och han mätte upp bomhöjden med tumstock. Gilla!!!! Hinderna var spikraka! hihi!!! Ska själv göra detta nästa gång jag ska sätta upp ett hinder för någon.
 
Har hittat en jättefin present till Den något äldre tanten som hon kan ha med sig på sin semester! Jag ska inhandla denna vid tillfälle. Jag tror ej hennes barn kommer skämmas, eller kommer de... Muhahahaha! Den något äldre tanten kommer se sig själv som tuff!
 
 
 
 

Schemamöte

Med alla i team Risinge! Världens bästa stall! Nu har vi dutys februari och mars!
BFF mindy trodde jag rymt till Holland och lämnat henne alena i kalla Sverige!!! Men jag är hemma!!!!
Jag började jobba idag!! Började morgonen med klimatmöte med Pär Holmberg, den gamla metrologen med långt hår! Jag satt och smygfotade hela tiden!!! Ibland slängde daddy Cool ett argt öga på mig! Min bror tycker att Pär har tufft hår!
Sen var jag åter på kontoret, surade en stund för att ingen passat Nils, så han hängde likt en slak lina över min bokhylla! Stackars Nils! Imorgon ska han och alla mina andra gröna vänner få växtnäringsshoots!
Blev i bokad på uppdrag på en gång.. Så på fredag drar jag iväg med mina mätinstrument!!!

Tuuuut tuuuut

Bilder på Pär kommer imorgon!!!!
Wuhuhuuuuj

Tusen tack alla fina ekipage

för en jättefin träningshelg!!! Det var många och alla var duktiga. Själv är jag helt slut och fylld massa dressyrkunskap. Karin gav allt och vilken underbar tant hon är. Tackar för ridhus och alla som satt på läktare här och där!!!
Fina ekipage som var med
Lill-Frida och Calle
Oliven och Bella
Celle och Mr P
Jennie och Mimmi
Frida och Kalle med K
Frida och Fia
Malin och Kavat
Agneta och Tim
Ida och Tell
Lovisa
Emma och Capella
Anna-Karin och Derreck
Fi
Hanna
Anna och Kenzo
Alice och Lennart
Cissi och Zigge
 
Längtar tills jag själv får sitta i sadeln (jaaag vet eciga tjat om detta)
Puss och kram!!!
 
Karin i fullgång att instruera Lill-Frida och Calle
Den något äldre hästen fick nöja sig med massa mys
En trött tränare och en trött maneger avslutade kvällen med varsin välförtjänt pizza!!!
 
 
 
 

Söndag morgon

Karin har lämnat nästet för att denna tidiga söndag förmiddag hålla lektioner på Växjö ortens fältrittklubb. Ska dit om en stund och ge henne goda saker så att humöret hålls uppe :)
 
Igår körde vi från 12,00-21,00. Jag gav upp efter Risinge ekipagen men tittade till Kakan runt halv åtta. Still going strong. Undra vad hon doppar i teet. Var många goa kändisar på läktaren igår. Först var det jag, Lill-Fridas mamma Anki och Anna-Karin, sen kom Irené, Marley, Lovisa, Sara och Ia... Så jag var mer upptagen med att prata än att titta på dressyren, ooops.
Stino var jätteduktig och kollade på alla fina duktiga ekipage! Sen va han jättetrött och vill e inte veta av ordet stall! Har lovat att åka och släppa honom på något kul ställe idag! Kanske i ridhuste när den något äldre tanten rider. Hihihi!!!!
 
Den snälla dressyrtränaren skrittade den gamla fina hästen eftersom vi inte får vara med för doktor knä
Vackra Calle, alias "New Totilas" gör sitt tredje pass idag för helgen. Lill-Frida red med bravur igår!! Nästa Edward Gal i kvinnligt format!
Söta Angelina, Karins plusdotter, har Cleo och Sanatan watchen nu medan Kakan är i Sverige. Fick uppdateringar igår att de var masserade och ompysslade. Angelina är världens bästa unge. Nu är hon ju 18 år, men för mig kommer hon alltid att vara 10 :) och maikel 6år.. hihihi!
 

Sten önskar ingen dressyr idag!!! hihihi!
 
 
 
 

i luften

sitter hon nu vår kära Karin Pettersson som är på väg upp till Sverige för att träna oss dressyrnissar!! Jag är första läktarvärmare så välkomna att hålla mig sällskap :)
 
Stino känner sig så sugen på att få vara med att träna att han nästan inte kan sitta still :)
 
 

Don Vincero har varit en lite krasselmaja men mår nu mycket bättre och har fått lära sig äta nam-nam i lia hink. Han är så ursöt i sin rosa escadron grimma och lila grimskaft!!!
 
 
Först ut på träningarna är Calle, Sunshines nya pojkvän!!!
Mys!!!!
 
Ska fotta alla ekipage denna gången så att ni får se vilka som är med!!!!
 
Kramisar!
 
 
 

Gooood Morgon!!

Insåg just att det är inte långt kvar till GBG horseshow! Taggad till tusen! Jag ska dit med Belloliciuos, vi ska bo på fin hotell och vara lyxiga! Ska ta sällis med Lill-Frida och Sara! Vi är så exhalterade!! Jag och Bello är inte så förtjusta i mässan, så ska inte titta så mycket på den.. Ohh Mini-Roffe svimmade du ? :) Mässan är Mini-Roffes favoritgrej!!!! Hon vet redan vad hon ska shoppa och tror att hon har en taktik hur hon kommer över exakt rätt saker!
Något äldre tant ska inte dit (wtf!!!) hon ska till grand Canaria och glassa!!!! 
 
åååååå fick en fluga i minkaffe kopp :(
Hej då

Snart träningsdags

Jag hoppas samtliga ekipage är laddade till tårna. Det har varit mycket bra tryck.
Karin kommer 21-24 februari och 28-31mars
Det går bra att intresse anmäla redan nu.
 
Sitter och pluggar, så ska återgå till det, räcker inte att man bara ska kunna framställa saker för hand, man måste var bra på att göra säljande texter också.. ska fråga Ann om råd. Låter mer som en katt som bajsar när jag skriver. Men Men...
Har varit på rehab idag tränat och blivit mätt med måttband!!!!
Har hela 37,5 cm lårmuskel mot 41 på höger och vaden är på 30 cm mot 31,5. HAHAHAHA! Är ett under att jag tar mig fram på dessa stolpar!!! Kunde böja 130 grader nu. Första gången ca 60. Så jag borde vara ridklar nu!!!
 
Min halvfärdiga patio ligger och skriker efter mig så får fortsätta plågas med den ett tag till...
 
 
 
 

Ponny hingst till salu

Någon som letar efter något läckert, har just fått nys om en 4 årig ponnyhingst som Karin och Henny har. 147 cm hög och med en fantastisk färg. Maila mig vid intresse. Finns även på hästnet..
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=784090&inriktning=&typ=12
Beauuutiful
Synd att man är för lång för att rida ponny!!!
 
Har inte hänt så mycket idag, sitter mest och pluggar och låter mitt lilla knä läka i godan ro.. Var en sväng och borstade på min häst.
Telefontrakaserar Kakan ganska mycket. Santilanti har fått börja göra slutor. Hon sprutade eld tills hon förstod sin uppgift! Vi satsar på St Georg.. eller jag siktar på grand Prix men tror inte ens Kakan kan trolla.
 
Nu inte många dagar tills träningarna drar igång, är mäkta avundsjuk på alla som får rida! Bara 5-6 månader kvar. Blä!!
 
PUSS
 
 
 

Den något äldre tanten gör comeback

Jag blev mycket upprymd då jag idag satt och gick igenom bilder på datorn, för att som Karins manager på uppdrag skulle skicka lite bilder på henne och Cleo till tidningen ridsport. Då fann jag dessa fabulösa bilder från min och den något äldre tantens första gemensamma visit till Holland!!!
Titta och njut!!!
 
Off we gooo!!!!
med Ryanairs billiga lågpris flyg, x antal glas rosé så satt vi på planet till ljuva Holland för att hitta en sagolik häst till den något äldre tanten!!!
Karins man Henny hämtade oss på flygplatsen
Något äldre tant visade prov på nya ridkonster
att det inte finns film på detta är något jag grämer mig över något så fruktansvärt!!! Den något äldre tanten höll i hatten när hon inte krampaktigt höll fast sig i maskinen..
gick bättre när en mjukare sko kom på.. och den något äldre tanten sjöng ljuv country musik
Efter avklarat Anky rider tur briljerade Kakan på bollen (vi säger inget att hon ramlade av den först..) Sen skulle den något äldre tanten pröva!
Hatten flög av och i fosterställning försökte den något äldre tanten besegra den runda bollen... att tänder är i behålla tackar vi gudarna för
Den något äldre tanten fattade snabbt tycke för den holländska maten... och
två små korvar som snacks efter avslutad middag var inga problem.. 
!!!!

Åh vad jag längtar tills vår nästa tur!!!
Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaaaallt!!!

Hahahaha fick denna fantastiska bild av min väninna Jeanette från Holland. Skrattar fortfarande. Är nog ganska lättroad!!! En resa är bokad dit i mars, men ska försöka få in en i januari och en i februari också. Hänga med Kakan, sitta i ridhuset och titta på dressyr. Fortfarande alldeles för länge kvar tills att jag får rida.
I em ska jag och Lill-Frida ut i stallet, hon ska rida jag ska pyssla. Måste en sväng till det otäcka gymmet också och göra lite benspark, knäböj och sitta i plågerimaskinen. Är inget fan av gym och har inga gymnastikkläder, Fick ett par spandexbrallor av mortuta. Ska pröva dessa och se om jag kan visa mig bland folk!
 
En av 2013 finaste bilder. Dressyr när den är som vackrast! Lill-Frida och Calle. Ann har tagit kortet.
Tryck på gilla knappen111
 
PUSS!
 
 
 
 

Nya tider för Karin 17-19 januari

Fredag 17 jan
20,00-21,00 Frida O
21,00-22,00 Olivia
 
Lördag 18 jan

12,00-13,00 Frida O

13,00-14,00 Celle

14,00-15,00 Jennie

Söndag 19 jan

15,30-16,30 Malin

16,30-17,30 Bello

17,30-18,30 Lill-Frida

18,30-19,30 Frida J

19,30-20,30 Karin

 

Anmälan är bindande.

Ridtid 45-60min

Kostnad 500kr + ridhusavgift (25kr / 100kr)

Då man ej kan närvara vid sin lektion, gäller full betalning 500kr + ridhusavgift, eller reserv ekipage.

Vid sjukintyg av häst eller ryttare efter sista anmälningsdagen gäller 50% av lektionspris + ridhusavgift. Innan sista anmälningsdagen stryks ekipaget.

Välkomna!!! :)


Huvud axlar knär och tåååå

har spår av lera!!! Hur mycket lera ska vi ha?? Man kan ju typ tro att snön blivit brun. Jag tvättar och tvättar (tyvärr passerat åldern då mamma tvättar åt mig) men ändå denna lera hela tiden. Funderar på att införskaffa en lerskyddsdräkt. Men vet inte var man kan finna en sådan....
Har badat av mig all lera jag hade i ansiktet och kastat dagens kläder i tvätten! snöar ju nu så kanske imorgon är allt vitt. Hoppas!!!!!
Thats hot..
Varit mycket produktiv idag, pluggat!!! tittat på när dreamteam Risinge jumpers hoppade, släppt racer dog i skogen och släppt den galna ponnyn i ridhuset!!
Sunshine blev sedan uppklädd i nya kläder!! Rosa, så fantastiskt smickrande på henne. Själv var hon halvnöjd och räckte ut tungan åt mig!!!!
 
 

Stiino var skitsnabb i skogen idag att man knappt såg han
Här hoppar Mini-Roffe och Fialicious.
 

Dirket från läktaren!

Jag, Bells och Lisa = Tre stolta supportrar av Team Risinge Jumpers och Molle en av våra eminenta jumpers, som just då avslutat sitt pass med bravur.
Jag och Bells spenderade ungefär 4 timmar på läktaren och det var fika i mängder som Bells så fint hade packat.
Först ut var unghästgruppen, där Molle och Olli var med.  Båda två var mycket duktiga och deras hästar gick väldigt fint.
Kavat hoppade med spänst och Finnis gled över hinderna som han aldrig gjort något annat. Molle var nöjd och likaså Olli.
Molle in action
 
Nöjd Olli <3
Efter avslutade unghästträning var det ponnynas tur, då tog vi lite paus och gick och fixade med tant sunshine som hade rullat sig i all lera som gick att få tag på.
 
Sedan var det dags för Olli igen och min favorit kille Conny. Dressyr Agneta var med på Poppe och Bellos nya kuuumpisar red sina tävlingshästar.
 
Conni och Olli
Patrik fixar lite med grepen
mina skitiga skor 
Sista gruppen ut och supporterligan var hungriga och hade träsmak i röven kom äntligen Mini-Roffe och gjorde entré. Alias Hulken har hon nu blivit Mini-Roffe med hela folket.  
 
Anna-Bella till vänster, hedersmedlem i äggklubben, Mini-Roffe och Fia samt Ida och Tell.

Sammarbiten Mini-Roffe och en fin fin Fia.
Hoppningen gick med lätthet och elegans.
 
Mycket lyckad dag från läktaravdelningen!!!
 
 
 

Mini-Roffe och Rallyräkan, gör entré

Är ingen av oss, men bakom kulisserna på de seriösa Karin träningarna finner man de här två lustigkurrarna.
 
Mini-Roffe kommer med bild imorgon så ni får med aktning vänta.
Vår kära rallyräkan är den här. Let me intyroduce Cammi-Carmera-rallyräkan!
Ryttarinna är den deliciuos Bello!! Bilden är efter felfri 90 cm i Bergunda. Målet för Rallyräkan och Bello 2014 är att starta 1,0m lokalt och rida i laget i dressyr. Jag ska coacha dessa pärlor så det glittrar från Risinge till Växjö!

Fick snyggbild på min fina häst, hon ser lite svett ut.. hihi!

Själv har jag idag haft fatcamp med Sunni., hon fick med lätt steg springa några varv i ridhuset. Under ledning till ridhuset fick hon för sig att utan förbehåll börja bocka.. Någon som finner intresse att under min kovalicens rida på min nästan alltid snälla dam får gärna höra av sig. De 32 personer jag frågat har vänligt avböjt. Funderar på att tränar Karin skall rida henne när hon kommer på fredag!
 
Imorgon är det fullt ös medvetslös i ridhuset, jag har reserverat första parkett på läktaren. Så om någon vill kom och håll mig sällis från klockan två.
 
Jag håller på att skapa ett tegel... först gör jag en skiss... det är ungefär lika exhalterande som det ser ut att vara, allt måste göras för hand...
 
puss
 

Skav i stjärten!!!!

Kan man få om trosan sitter fel när man rider. Och ont gör det, för det vet jag.
Idag har jag blivit nominerad och klubbad som "Världens bästa Bemme" Jag tackar och bugar för denna fabolösa titel. Domare var Fiffi och Olli.
Fiffi har tagit ännu en poäng i bling ligan!!!! Idag pryddes hennes nätta midja av ett vackert brunt bling skärp.. inte alls avundsjuk!!!!! Baaa såg även att glittriga sporrremmar låg på hennes hylla....
 
 
Så här glad blev jag och Sten!!!!
Idag var det full fart i paddocken.. snart tror jag att ett vackert vitt staket kommer pryda vår fina utebana...Då tror jag att jag kommer flytta statyn jag spraymålade för jätte länge sedan och ställa vid entrén. Lyx delux!!!

Idag har jag skickat in prov 11 till skolan.. nu har jag bara 19 kvar.. suck... prov 12 är om tegel... det tar många timmar att rita tegel för hand.... särskilt en hel vägg..
 
 
Fina Santa och mamma precis innan sötnosen åkte... Som ni förstår saknar jag den lilla hästen massa.
 
 

På husvagnsemster med den något äldre tanten

8-11 maj startar tränar Karin SM i dressyr utanför Göteborg. Jag och den något äldre tanten ska dit på husvagnssemester och heja fram vår tränare. Vi kommer nog mest stå för vindrickandet och påhejandet än att göra något direkt praktiskt och hjälpa Karin. Jag har redan planerat outfits vi skall bära, matchande Sverige träningsoveraller med dragsko i byxslutet och den något äldre tanten skall bära magväska, där hon förvarar diverse nödvändigheter.
Team-tant har faktiskt varit med förr och hejat fram Karin på dressyrtävling, då i Tyskland. Vi var mycket bra hästskötare! Jag knoppade och den något äldre tanten putsade. Vi drack rose-öl och åt goda tjock-kakor. Hejade fram alla ekipage och applåderade. Skrattade åt en ridande man som bar en ridbyxa som ej var så klädsam fram till... (foto finns)
 
Idag ska jag ev kolla lite när den något äldre tanten rider Arianne, men jag och sten h ar inte bestämt oss riktigt än.
 
Åh igår kväll hade jag en sådan fantastisk kväll i stallet. Då jag innehar det elaka ridförbudet (fick veta igår att om tre månader kan jag börja rida, en shetlandsponny (fel uttalat också)  sa sjukgymnasten och skrattade, han vet inget om hästar så måste ha googlat liten häst innan jag dök upp, eftersom det enda jag tjatar om är när jag får börja rida...) så placerade jag mig på en pall i ridhuset och satt där och tittade på följande ekipage som bara avlöste varandra (jag hade vråltur)  Celle och Mr P, Ellen och Hermelin, Lill-Frida red Fiffis häst Fia, Elin och Carla, Bello i min snygga county sadel och Cammie, Ann hoppade Calle, och sist Malin och Kavat. Jag missade Malin och Kavat men jag ska kolla på dom på lördag när de hopptränar. :)
 
Här är Elin med söta Carla! i bakgrunden ser men Lill-Friad mamma och Calle
 
 

Dressyrträning för Karin Pettersson 17-19 januari

Det finns fortfarande tider kvar. Välkommen med din anmälan senast 10/1.
 
Preliminära rid tider på Risinge:
 
Fredag 17 jan
20,00-21,00 Frida O
21,00-22,00 Olivia
 
Lördag 18 jan

9,00-10,00

10,00-11,00  Frida O

11,00-12,00 Bello

12,00-13,00 Celle

13,00-14,00 Jennie

Söndag 19 jan

15,30-16,30 Malin

16,30-17,30

17,30-18,30 Lill-Frida

18,30-19,30 Frida J

19,30-20,30

 

Anmälan är bindande.

Ridtid 45-60min

Kostnad 500kr + ridhusavgift (25kr / 100kr)

Då man ej kan närvara vid sin lektion, gäller full betalning 500kr + ridhusavgift, eller reserv ekipage.

Vid sjukintyg av häst eller ryttare efter sista anmälningsdagen gäller 50% av lektionspris + ridhusavgift. Innan sista anmälningsdagen stryks ekipaget.

Välkomna!!! :)

 

Jag har celluliter på knäet!

Pillade bort tre tejp-plåster idag för att se hur ärren efter titthålen skulle se ut, ve och fasa, jag trodde att det inte skulle synas något alls, men tre djupa hål pryder min knäskål... Är mäkta nervös inför hur det långa ärret under knäet ska se ut! Jag har inga andra ärr utom ett under ögat efter ett slagsmål på stan, hahaha, och ett på höger sida ansiktet efter att en häst sparkade mig i huvudet. Men det är länge sen så inget av de syns så mycket. Men dessa nya kommer jag få dras med ett tag :(
 
Ska om 19 min, dvs att jag igentligen har skit bråttom innfinna mig på lite rahab träning! Sen ska jag till jobbet och fixa en grej, sen i em så ska jag och Lill-Frida hänga i stallet. Titta på när tjejorna hoppar :)
 
Jag köpte ett pussel innan jul... har kommit aslång, men nu har jag det jobbiga kvar.. typ 200 bitar med bara blått...
 
 
Fick en hälsning från prinsessan Santi igår, och den elaka Karin som rider utan hjälm! Ska åka och köpa en jofa hjälm med extra säkerhetsspännen till henne. Den något äldre tanten kallade mig för präkt-potta, men det kan du va själv. Hahaha!!!
 
 

Säg hej

till Bellans nya dressyrförmåga, Herr Högklack kallar vi han för nu!!!! Söt som socker och snäll som ett lamm. Vi kallar han Vince. Han är efter den vackra hingsten Hohenstaufen. Vi tror att Vince kommer att bli nästa Totlias!
 
 
Idag fick den något äldre hästen nya skor, eller hon fick återanvända de gamla hon hade, eftersom de fortfarande var i nyskick. Hon var mycket nöjd efter dessa var återmonterade så att hon i hagen delade med sig av sin förmiddagsfika till Hermelin!!!
Dessa hästar är för söta.
Pratade med Kakan länge igår och fick idag ringa och beställa likadana skor åt henne som jag köpte, anade nästan detta. Längtar tills att hon kommer. Vi kommer att köra intensivt med träningar nu, så först i januari (kommer att lägga upp tiderna snart) sedan i februari och i mars. Nästa blir troligtvis sedan i maj i kombination med SM i Göteborg.
 
Puss!!!
 
Varsågod Hermelin sa sunni!
 
 

Film på Santa från Holland


Up in the sadle again

Hihihi :)
Hemkommen från en extremt trevlig dag i Jönköping. Ressällskap var Lill-Frida och Fiffi. På agendan stod att införskaffa nya ridbrallor till Lill-Frida. Vi har länge suktat efter dessa vackra vackra byxor och äntligen finns de i Lill-Fridas ägor. Jag är inte alls avundsjuk och kommer absolut inte att sno de... Kanske när hon inte ser :)
Pikeur is for dressage riders , jag vet att tränar Karin kommer att slå bakut när hon ser dessa.
Jag som innehar köpstopp har inte handlat, utan jag har bara investerat i min HV Polo kollektion. Då jag enbart har två par skor i detta märke så tyckte jag att ett tredje par skulle klä fint. Okej de är så sjukt snygga att jag puttade Fridorna ur vägen för att kunna norpa åt mig dessa. HV Polo is tha shit!!!!
 
 
Fiffi var inte sämre utan äntligen efter ett års väntan visste hon hur hon skulle special designa ett nytt tävlingsschabrak åt henne och Fia. Kombinationen av passpoaler och Swarovski var topnoch och hela butiken jublade (okej det var bara jag, Fridorna och expiditen där) men ändå. Lycka!!!!
Fiffi köpte även en vacker fleece med glitter stenar ( mer fleece åt folket) från Kingsland, Lill-Frida har samma så nu kommer de vara skitsnygga i sina tröjor och jag får titta på. Fiffi har nu ledningen av den som glittrar mest i stallet...
 
Vi valde även ut ett nytt täcke till Hermi, dumma Fiffi ville inte vara med på bild!
 
Sist men inte minst kom en hälsning från Jeanette i Holland. Hon hade idag tagit en kaffefika med min fina häst. Längtar efter dig Santa!!!! 
puss
 
BTW jag borde få en eloge för mitt flitiga bloggande!!!

Reportage från ridhuset!!

Calle blir just nu lindansad av Lill-Frida! Mest inväntar jag att Lill-Frida själv ska börja springa bakom!!! Lil-lFrida är lätt i steget och Calle tycker att det ska gå fortare!!
 
Idag är det unghäst cliniq i Tingsryd, Den något äldre tanten ska dit och värma läktaren. Jag längtar efter någon dressyr cliniq! 
 
Nu är Calle super fin!!!
 
 
 

Oj då..

Då drar vi väl igång igen... haha... fick frågan härom dagen varför bloggen nu för tiden är så ouppdaterad, svaret är nog lathet.
Oki nytt åt, gott nytt år alla. 5 jan.. alldeles för långt ifrån lön!!!! Har precis avslutat ett två timmar långt samtal med den något äldre tanten. Gud vad jag saknar att hänga med henne varje dag som innan, men nu planerade vi iaf in en visit till Holland någon gång i vår. Så det kan jag leva på ett tag :) Kikade förra helgen när tant skulle dressyra med Arianne, Vi på läktaren fattade inget inte heller ryttaren, eller hästen... hihi
 
Santi-love som är alldeles för långt borta sköter sig i Holland, längtar verkligen tills att hon kommer hem igen... Men ridförbud i sju månader.. men har nu omförhandlat de till 3 månader. :) så vi lär väl inte se henne på ett tag. Hoppas kunna flyga ner till henne inom kort men vi får se. Ska verkligen försöka lägga upp en film på henne!
 
Idag har Karin avslutat sin första internationella meeting i Grand Prix. Det gick med bravur och jag är så stolt över henne och Cleo. Jag och Lill-Frida följde med spänning dagens dressyr via clipmyhorse.
 
 
Nya datum för Karin är spikade. Hon kommer att vara på Risinge 17-19 januari. Kommer att lägga upp tider här efter hand.
 
Kul saker som hänt sen sist..
Hermelin och Ellen gör succé, kom idag hem från en två dagar träning för Anna Svanberg.
Calle och Lill-Frida har äntligen fått hem den vackraste sadeln vi längtat efter så.
Fiffi och Fia är på g efter vintervilan och gör första hoppträningen nästa helg (giss vem som ska sitta på läktaren)
Elin har satt igång söta lilla Carla.
Marley the top noch har köpt en uuurläcker horsi.
Olli och Conny är bäst och Ollis nya pålle Bella har flyttat in bredvid Sunshine. Vilket Sunshine är mycket till freds med.
Svante och Sten leker som två terrorister..
 
så ja allt är som vanligt i stallet :)
 
PUSS!
 

RSS 2.0