hemma igen!

Hej hopp!!! Efter en grym semester är jag tillbaka! TACK ALLA som passat mina djur!!!! Mor-tuta, syster-yster, Lill-Frida, Fiffi och Bells!!! Tuuusen tack!!!

Idag ska jag rida! Ska bli så kul! Ska pröva marleys och alexis nya dressyrsadel! min fina wellington är såld och till mina favvograbbar Pytte och Cinni!!! :) så nu ska jag hitta en ny, hoppas verkligen på Lopps sadel, prövat den en gång i skritt då var den super, men när santi rör sig åker sadlarna fram.... min nya super gjord verkar inte fungera :(
Ikväll är det även fest, var en go överraskning att fixa inför detta igår efter landat från paradiset!!!

btw min telefon är paj! (ovanligt... kan läsa mess och så, men tar ungefär en timme att svara på de, så är inte att jag ignorerar någon utan den funkar inte)

xoxo

Friday!

Grattis! Idag är det fredag! jippi!
Igår åkte en av mina dressyrsadlar på prov till en ny ägare. Jag hoppas att den passar!
 
Igår blev det vacker lindans för sessorna. Båda två flöt fram. Ibland är det skönt att inte rida! Snubblade på vägen från ridhuset så nu haltar jag igen! Elaka knä! Eventuellt rider Bells Santi-love idag... mitt elaka knä!
 
Har prövat min nya delux gjord! Den var fab! Santi tyckte att den var skum men Sunni brydde sig inte.
Hoppas på att Bells sadel ska ligga som en smäck med nya gjorden så att jag slipper vara sadellös, min County får gärna hitta en ny ägare, idag! Hihi!!
 
Celle-boll är på semester i frankrike så jag passar Mr P, eller passar, mitt uppdrag är att ge den förtjusande hästen karameller! Han blir så glad vid mitt besök att han nästan river boxen, vägen till mannens hjärta går genom magen!
 
Kramis

Karin träning 24-26maj

Välkomna på Karin träning : fredagen 24 maj- sön 26 maj.
Tider kommer snart.

Fredag em/kväll 4 platser Fullt! (2 resever)

Lördag em/kväll: 5 platser, Fullt!

Söndag fm : 6 plaster , 2 platser kvar
 
anmäl till miiig ;)
kram

Det går att träna med skadat knä

Tack alla för en super bra träningshelg för Kakan!
De eminenta ekipagen var
Santi-Lanti med skadad ryttarinna
Bello med dressyrstjärna Camera
Annie med Kakan
Jade med Myran
Fiffi med Fia
Alex med Loppan
Olli med Conny
Lill-Frida med Calle

Nästa träningsdatum blir troligtvis 24-26 maj. Välkomna med intresseanmälan.

trots mitt skadade knä så gick träningarna bättre än någonsin. Blev 20 min skritt fredagen, 30 min skritt lördagen och ett helt pass på söndagen med 80% skritt men lite trav. Bästa Marley filmade så klart kommer det en film!

Fick låna Bellos underbara dressyrsadel och santi gillar den! Har beställt en delux sadelgjord för en halvmiljon så nu jäkla ska sadlarna ligga bra på Santi. Ska sälja min county och min wellington ifall någon är sugen!
 
I helgen var det även fixardag i stallet. Med grillning och målning och massa massa krattning. Som hjälp hade vi fem lekande hundar :)
 
Kramisar!
Jag målar en nakenstaty
Bästa Santa och Elkie
Santi med lindad ryttarina
Olli grillar
Nöjda ekipage!
 

Thanx for riding my pony

Igår fick Santi-love en genomkörare av hennes nya ryttare Bello! Santa älskar Bells och gick som en klocka! Happy happy owner. Har själv pruttont i knäet, men gav mig på att skritta Sunshine. Knäet avdomandes efter ungefär en kvart sen gick det bra! dock idag är jag hänikääpt. :( Hoppas hoppas jag läker över dagen så att jag kan träna för Kakan! Idag kommer hon! Vi har ett fullspäckat schema och skall även hinna med att besöka hööks 2 ggr. (kakans favvoplats) + Börjes och självklart citygross! Hahaha!

Kommer uppdatera träningstiderna under fm.
Bello is a happy kid!



På kurs med Sten

igår var det kurs del 2 av 4 på Stens puppy kurs. Det började med att Sten var helt galen, han galopperade runt runt i kopplet, som om man longerar en galen häst. Efter en stund lugnade han ner sig och sedan kunden kvällens övningar genomföras. Vi fick faktiskt beröm,hör och häpna! Så Sten med matte var nöjd.

Knäet fortsätter vara elakt och det börjar blir ganska frusterande att inte gå som vanligt. Största problemet är att ta sig in och ut ur bilen, men halvligger jag med ryggen mot passagerar sätet så kommer jag in.

Den något äldre tanten kom förbi en sväng igår och det var skönt att bara sitta och prata om allt det hemska som hänt.

Idag ska jag försöka komma upp i sadeln, om inte är det BFF Mindy som får stå för briljant ridning!

ett träningspass kvar för kakan på lördg och ett på söndag! Anmääääl er :)

en glad hund och en glad katt när stålmannen kom hem!
 

RIP

Älskade Tallen...
Igår hände det som är alla hästägares värsta madröm.. det är så orättvist när en så ung och frisk individ plötsligt inte finns mer. Allt går så fort. Vi tänker på dej alla älskade Något Äldre Tant!

Usch vill bara krama alla mina vänner idag.
Love you all!!!


lediga träningstider...

finns kvar för Karin
Lördag: 19,00-19,45
Söndag: 9,00-9,45 och 13,00-13,45
Messa mig ifall du är sugen på någon av dessa tider :)


Avkastad!

Alla vet ju redan, men sanita gjorde en elaka bock-tvärning i torsdag så att jag fick känna på hur gruset kändes att landa i!
Nu är jag halt och sanita är glad! Har ridförbud i tio dagar, så förra helgens träning i flyinge gick bort och kommande helgs träning för Kakan ligger lite i riskzoonen. Men Kakan har lovat att träna Santa ändå. Det är den gamla damen Sunshine som stod för avkastningen och inte den väluppfostrade Santa :)
Lill-Frida och Bellan hjälper till att rida santa nu, i fredgas gjorde Bellan sin debut i sadeln och idag är det Lill-Fridas tur. Sanita får vila tills jag är bra!!!!
Thank you girls!


åh det har hänt så mycket, men först och främst ett stort grattis till Bello som i söndags stratade sin första dressyrtävling med Kamelen. De slog till med dunder och brak, så håll i hatten. Årets vassaste ryttare i division elit är här. Bellan och Kamelen gick in på en tredje platspå god prolle! GRATTIS!!!


Den halta med familj var på cliniq för Montey Roberts i Flyinge i lördags! Det var fantastiskt! VIlken snubbe! Jag tyckte han var bra och flyinges läktare var smockade! Det var spännande att se denna gamle man jobba med lite lätt tokiga hästar! Helgen spenderades med mor-tuta, syster-yster och cowbojsar Robban. Hela söndagen gick åt att åka på loppis. Sen blev det lite MR träning med Sunni och Santa. Sunni tyckte det var kul, Santa ville inte. så hon slapp!
Bello åt lite kraft groov igår, plöstligt såg hon ut som en häst!
 
 
 

RSS 2.0