så var det söndagkväll... igen

kan åter igen inte förstå varför en heLg går så snabbt. vore trevligt om helgen var lika lång som veckan. Men vet inTe riktigt hur jag skall lösa detta...

NYT har just läst in sig på arkitektprov nummer sex och tros förstå hur de fem stycken insändningsuppgifterma skall lösas.. eller tre av de iaf, eller en. Får läsa en gång till. Förstår inte varför de ska skriva allt så krångligt. Kanske ska ringa skola och klaga!

I fredags kväll hade vi efter avnjutit pizza-kalas dj fest in my livingroom. Något yngre tant sjöng in en vacker sång som sedan stålmannen och bear mixade ihop, med tanke på de fasansfulla toner yngre tant utlät blev resultate helt galet bra. Man behöver inte kunna sjunga för att bli världsartist!


sångerska, dj och dj

Lördagen påbörjades med träning för Frida, Santi var häst , något yngre tant ryttare. Santi var duktig och mycket framåt. Det blev i mellanåt vilda protester från hästens sida, men sedan blev det mycket bra där i mellan. Är glad att Santi är tillbaka och att jag har en sådan fin häst!!!
Robban jobbade under lördagen Tysken i skogen. Den äldre hästen fick gå på powerwalk i skogen.

PÅ kvällen var det kalas och Fiffi och hennes kompis och NYT med entoruage gjorde stan med succé!

Söndagen har erbjudit 4 timmar i sadeln. Först uteritt med den älskade något äldre tanten. Det blev travträning och Tallen och Tysken fick jobba i skogen í trav under en längre tid. Vilket gav resultat med fina och djupa i formen och bra trav framåt. Tallens trav har blivit väldigt bra. Mycket imponerande. Frambenen paddlade på som bara den. Tror att Tallen bara visat en bråkdel av de gångarter som finns i henne.
Sedan var det mini-tant-Maja och yngre tant som begav sig ut på väguppletning i skogen och vi fann en ny strålande helt fantastisk bra väg. Vi kallar den för, "back och äng vägen". Tanterna var mycket nöjda med sin tur.
Sunny som skulle bjuda upp för träning ville också ut i skogen, så så blev det. Som vanligt hade hon myror i brallan och busade friskt.

Aliss-brallis och pytte-kung var på söndags träning för Lisa och Pytte-muskelknutta hade arbetat på mycket bra :)
Olli har idag varit på tävling i lenhovda med två av sina grå hästar. Några resultat vet jag ej än men återkommer med dessa.

Love from NYT!!!!
Världens finaste häst!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0