Muttfraktur!

Gårdagen var vild och bjöd på både det ena och det andra!
Första hästen ut var Santi-lanti. Den något yngre tanten hade som plan att ta en stillsam skrittrunda i skogen barbacka, eftersom den stackars stackars hästen hade tränat dagen innan.. Lätt som en fågel skuttade NYT upp på Santi och iväg bar det! Santi var nöjd och frustade. På vägen bort mot lilla sandrundan stod en bil parkerad! Inget konstigt med det, förän NYT såg ett par ben sticka fram under förardörren... Skumt!! Som en skrämd katt kastar sig en KISSANDE tant in i bilen och kör iväg i världens fart förbi santi och något yngre tant. Santi som annars är lugn och trygg fick absolut psykbryt och började bocka som en stucken gasel. NYT utan sadel gjorde allt för att hålla sig kvar, vilket gjorde santi ännu mer upprörd och bockarna blev större och större! Apan på ryggen höll sig kvar men fick smärta mellan benen och fasade för muttfraktur! Lika upprörd som santi blivit blev hon lugn och NYT kunde andas ut, fortfarande på hästrygg!
Idag mår NYT bra!

Häst två var den något äldre hästen! Sadel tänkte NYT och de gav sig iväg! Lugnt och fint, Den något äldre hästen var lite seg och 6rött från träningen igår.. ända tills den lilla s**t-hästen vänder sig om och skenar hem! Skrämd av något, troligtvis en älg, men kanske en annan kissande människa!!!! (men vilken trav!!!!)I faretn passeras en  hundägare och han kunde väl inte tro sina ögon, en skenande ko och en kvidande tant... vi överlevde!

Sedan dags för Hampe-KAlle. NYT funderade allvarligt på att klä sig i säkerhetsväst! Men blev istället hoppsadel!
Herr Hamlet var som alltid en gentleman och han fick som belöning massa godis!
puuiuh

Imorse sänkte stålmannen NYT´s cykelsadel... innan var den så hög att tramporna var svåra att nå!!! Den inte så jättesmarta stålmannen sänkte sadeln till minimum. Så NYT fick imorse cykla och parera huvudet mot knäna.. bläää...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0