Den något yngre och den något äldre tanten byter liv

en önskan... återkommer

Igår var det drama igen. Vad är detta för vecka? Anlände strax innan fem till stallet och där jag mööttes av två hysteriskt springande tant hästar. Sun och San hade fnatt. En något yngre tant kände missnöje och de två galna hästarna infångades och placerades i varsin box efter en avskrittningsmarsh på 20 min. Dirket blev det lite jogging för Santi som kändes bra men lite trött (why???) sedan eskoterad av Svante ner till ridhuset blev det stillsam jogging av Tysken. Uppeskoterad av Patrik och ingen dramatik på vägen. Skönt. Móckning och fodring avklarades och den något yngre tanten begav sig hem. Där lägenhet polerades från topptill tå.

Kl 22.30 skulle Tant Lisa anlända från stockholm, men kära SJ var så klart 1,5 timma sena... så något yngre tant körde till Alvesta där Tant-Lisa uppplockades. På väg hem stod farbror polis.. nykterhetskontroll... check.. blåste negativt!
Sen kväll med mycket prat..och ett och annat gassläpp av Tant-Lisa. Förfärad något yngre tant!
tidig morgon..
något yngre tant möts av att Tant-Lisa lagar kaffe och stallklädsel påsättes.
Sedan ridning och träning för Tant Lisa. Vilket var underbart kul. tant-Lisa satt upp på Den något äldre tantens häst och vi båda konstaterade att Tant-Lisa rider fruktansvärt bra. Applåd!
Sedan skildes de bästa väninnorna för denna veckan och Tant-Lisa begav sig söderut mot Malmö och den något yngre tanten tog sällis ut i vildmarken med Olli och häst. Där kom en galen travförrare i full fart ock skrämde skiten ur både hästar och ryttare. Samtidigt ringde Tant-Lisa som missat macken på väg ut från stan och höll på att får bensinslut.. fort i minnet fram var nästa mack fanns samtidigt som en något äldre häst försökte kontrolleras...
Japp ingen avtrillning...

hemma.. upp med pluggböckerna! Fick tillbaka prov 4 igår där 11p på samtliga 6 uppgifter utdelats *glädje*
pluggandet gått lika dåligt som denna veckan! Den något yngre tanten fattar inget och Daddy Cool kommer att undervisa!

Så tillrubriken... Den något yngre tanten förväntas snart kliva in i duschen göra sig vacker och gå på gala medan den något äldre tanten ska sitta hemma och se på Mello. Den något yngre tanten föreslog byte. Yngre tant tar hand om den något äldre tantens dotter och äter små godis och chips medan Den något äldre tanten tar Lukas under armen och går och är ball på stan!

Please!

With Love..DNYT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0