en helg i solsken

Fredagen var lite lätt stressig, den ngåot yngre tanten hade lovat sin man att vara lite snabb i stallet då diverse hemsysslor skulle fixas, så som städning tvättning etc... men den något yngret tanten fastnade självklart i stallet... Molle var där och hon fjäskade för prins Hamlet genom att ge honom godis! Hamlet var mycket nöjd över detta!


Lördagen blev en träningsdag där alla tre hästrana fick gå dressyr på banan, Santi som lett av lite issues med sig själv och med mig var tillbaka och det kändes väldigt skönt. Den något yngre tanten satt i sadel i cirka fyra timmar!
Den något äldre tanten kom till stallet men hon hann inte rida! Ska aldrig skaffa barn!
På kvällen blev det utgång fastän vilda tant protester! men det var fantastiskt roligt och allt illa sagt om Växjös uteliv, tillbakatages! Bakom spelarna stod ingen mindre än NYT!

Söndag blev det uteritt med Sunni och Hamlet. Santi fick vila det tyckte hon var skönt! Celle-Boll och Tallen hängde med!

Tyvärr fick deen något yngre tanten ett tråkigt besked från USA igår att älskade Elvis dött... 12 år gammal... RIP Elvis! Det var krockodiltårar i flera fler timmar. Elvis var den bästa hunden man kunde ha och han vaktade den något yngre tanten många många gånger när hon var själv på ranchen.


NYT och fina fina Elvis!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0