Någon yngre tant i taket

skyldig.. humlan! Den något yngre tanten höll sig kvar men hann att se att ridhus lamporna skulle behöva dammas på ovansidan.
Händelseförlopp: travade fint i ridhuset inte spänd, utan trevligt tempo... trallalaaa .. helt plötsligt som en blixt ur klar himmel var vi på väg på andra hållet. Som sagt hann jag med en luftfärd men satt kvar. Bad Hamlet om att inte upprepa detta då den något yngre tanten ej gillar att bli avbockad. Hamlet har nu lovat att aldrig mer göra så!

Igår blev det första dagen med att rida tre och sköta allt. Men det flöt på bra. Vet inte om jag fortfarande går på en energikick men hoppas inte det. Santi var duktig, hon ska ha mycket galoppjobb nu i några veckor. Har ju en filosofi att det är alldeles för mycket trav i dressyren. Just nu gillar jag galopp mer.
Hamlet fick också dressyra och för första gången på säkert ett år svettades de något yngre tanten under ett ridpass. Herr hamlet är ganksa mycket större än Santi och Sunny så därför fick lite muskelstyrka komma väl till hands!
Sunny fick också gå dressyr, men hon tyckte att det var tråkigt. Så hon slapp. Har man åldern inne gör man precis vad man vill!

Imorse fick santi ut på skogspromenad! Men det var så rysligt kallt att resterande hästar får ha sin gymnastik ikvälL!!!

Idag är det ett stort grattis till OLLI som fyller 18 år! Grattis!!!!! och min pappi som fyller 60 någonting! Grattis grattis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0