35% i lådor

packning pågår förfullt på PLV 12! vinden är nu tömd och mycket mycket av den något yngre tantens alla kläder har förflyttats från vindens skyddande barm till svarta sopsäckar och väntas en plågsam död på soptippen. Styålmannen har förundrats hur en människa kan ha sådana ofantliga mängder kläder...  Hihi!

Igår fick en något yngre tanten en ny lyxig sadel! En vacker butetsadel som skall användas vid hoppning. Då den något yngre tanten aldrig hoppar kan detta kännas onödigt men ack så kul. den något yngre tanten fick även en biolight maskin. Den något yngre tanten älskar sin Tant-Lisa som köper hennes vänskap med saker!
Tant-Lisa ligger nu på nummer 1 på topplistan!

Imorgon är det renovering av princess och hästar!
Princess ska till Pelle-Per och få servis, hon är glad
Hästarna ska få nya skor och nya tänder!
Eleganta-Santa-Lanta har någon konstigt bett och får lätt ont så därför kontrolleras munnen en gång i halvåret. sedan ska hon få nya sportskor, hennes skor nu sitter på tre kvarts.
Tysken ska också få nya tänder!
Sunni ska inte få tänder, dessa kontrollerades nämligen för ett år sedan då Sunni tyckte det var lämpligt att försäka svälja en pinne! Den råkade bara sätta sig på tvären i gommen så akut veterinär fick komma och opperar om munnen! Men det gick bra! så bara nya skor till denna damen.

Den något yngre tanten borde ha spenderingsstopp!
Ska försöka sälja något!

På tordag kommer den något äldre tanten på besök!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0