jumping queen!!!

Är stallets stjärna Jinni! Den något yngre tanten var igår inbjuden att se på när oslaget tränade för Mats! Det var Jinni med Oliven i sadeln som visade hur en proper hoppning skall gå till. Den något yngre tanten spann av stolthet och gratulerade Oliven till en fantastisk insats! Den något yngre tanten filmade hoppningen och den kommer upp här. Roligast på hela filmen är snacket på läktaren.
på läktaren fanns Fiffi, Mamma-Fia och Miss Fatima och även hov-Janne. stämningen på läktaren var på topp och efter brustit ut i gapskartt tionde gången var vi rädda att bli utslängda. Men tränaren var på G och skrek ut sin glädje över topp-hopp-ekipagen!

Passet innan hade Kung-Pytte och Aliss-Braliss hoppat hinder utan dess like. LA höjd varhinderna på och den något yngre tanten vet nu att det är en meter. med tanke på Pyttes cirka 1,35 är detta sjukt imponerande. Kung Pytte är i sitt livs form och vinner allt och lite till. Glömde att medela att båda ponny-herrarna Årdh var på gemensam hopptävling, där Pytte tog andra plats och Cinni nollade och fick med sig rosett!! Grattis!


den något yngre tanten och cow-bojsar robban njöt av den härliga kvällen genom att rida runt runt i smålandskogarna. Tant på dam Santa och Man på herr Hamlet. Det var väldigt kul och hästarna var på g.

Idag var Ellinor och gav santa och Hamlet lite IR terapi. Santi hade en låsning i käken, och lite i bogen men annars inte mycket. Ellinor tyckte att santa var fin och lagt på sej massa massa massa! hihi
Herr Hamlter hade fortfarande lite smått och gott att rätta till!

Något yngre tant och stålmannen ska nu hämta flyttisar i papp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0