Nytt jobb!!!

över en dag!
Igår fick den något yngre tanten rycka in som Göran Rydéns veterinär-assistent då hans vanliga Acke flytt sverige. Det var en något speciel upplevelse...
Fiffi var medassistent och tillsammans spenderade vi 6 timmar inom veterinäryrket!
Först ut var Hampe-Kalle (numera detta istället för Tysken). Hampe-Kalle fick nya bissar!! Den något yngre tanten tvingades känna på Hampes baktänder och det var en mycket äcklig upplevelse, aldrig med vill denna tant köra in hela armen i en hästs mun!
Sedan var det dags för Fina-Fia som haft lite ont i benet, hon var bättre men inte helt bra! Men snart! Idag står hon och solar sig i Santis box! Och hennes Fiffis har köpt Jens Fredrikssons hoppsadel till henne,så hon var glad! Den något yngre tanten retar Fiffi att hennes nya sadel har svett från en Os-stjärnas nedre regioner!
Sedan vardet två besiktningar att utföra!
Sedan Santis tur att fixa sina tänder! En santi som preci fått nya skor var mycket skeptisk att hälsa på farbror Göran så det fick bli en lugnade shot innan han ens kunde ta på henne...Hon och okända män är ingen bra kombination! Tänderna vatr i myckt bättre skick sedan sist!

efter detta kom en utomstående ponny. den var halt och något yngre tant som nu blivit inkörd hur det skulle gå till, preppade och tvättade den lilla ponnyn. den fick sprutor i sina framknän!

Sunni bunni fick bara nya snabba skor och hon visade den något yngre tanten vilken bra hastighet hon kunde uppnå i dessa!

Imorse var det en snabb visit i stallet då kvällen skall ägnas till diverse förberedelse inför brölopp och annat. Syster-yster skrider inom en månad nerför altarets gång och den något yngre tanten skall i vanlig ordning vara festfixare. Tal inför brölliset är påbörjat! Den något yngre tanten älskar att hålla tal!


puss


sötaste bästa finaste

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0