tant-möte

på diverse nivåer.
Först måste jag tacka vädret för att vara så jäkla bra! Fanns det en svensk vädergud skulle jag ge denne något. Dock finns en viss skräck när solen tittar fram och kläder avklädes och vitvalsfläsk bli åskådligt. BLÄ!

Tantmöten:
I torsdags blev morgon-skogspromenad med Tant-Linda och Sören. Linda som inte är lika morgonpigg som den något yngre tanten hade ställt klockan på sju för att  kunna möte upp den något yngre tanten kl nio. Kl tio blev det avfärd med två gubbar och två tanter...
Sedan var det träningsdags hemma hos Frida. Eleganta-Santa-Lanta som fortfarande var något över sexuellt laddad gjorde det mesta på hemmaplan för att krångla sig ur sina kläder. Väl på träningsplats var det först en förvirrad häst men sedan en duktig donna som försökte göra de svåra bensprattel som Frida lärde ut. Frida hade ännu ett nytt namn till Santa, Drottnining Santa. Kan man ha en bättre tränare??
Film från träningen kommer!

Fredag var det inbokad ridning blev med Martina. 16,30 bokat! det blev återigen de två gubbarna som fick gå ut ihop. Det blev  en lång tur i skogen där diverse världsproblem löstes över hästryggen.
Sedan blev det dressyr för tanthästarna. Den något yngre tanten hade fått i läxa att Santa skulle gå igenom ett dressyrprogragm och hon fick gå LA:1. Vilket hon klarade med bravur. INTE ryggningen men vi ska öva. Den något äldre hästen har tränats inför söndags tävling med bra och dåliga resultat.

Lördag var det bara tant mor-tuta och tantens hästar, vilket är mysigt ibland.

Söndag : tävlingsdag. Något äldre och yngre tant fanns med i startlistorna. Vi var med i alla klasser. Den något äldre tanten gjorde succé i LC:1 där hon tog andra plats. Den något  yngre tanten hade med sig sin äldre häst. Sunni var den bästa ever men i 25 grader värme blev hon trött och lite seg och ingen vidare snurr sattes på de gamla benen, men ett beigt felfritt program visades upp. Bättre lycka nästa gång.

vackra medelande från världens bästa cia har dykt upp titt som tätt under helgen. saknar dej min bästa vän!!!

empi behåller kläderna på!!!!


cia saknar sin tant!


Mer kärlek från cia! Vet inte när jag blev en glasögonorm, men kan väl leva med det!!!!

det här är cia!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0