varför står det en bag in box i min cykelkorg?

Igår var det vinruset! Som jag befarat blev det mycket springning och mycket vin och mycket cykling!
det hela började med en cykeltur från Södra järnvägsgatan med stop ett på notövägen 1, där det blev påpackning på cyklar och drickpaus. Sedan med cykelbagage fortsatte turen till Hissö.
Den något yngre tanten på sin jättehöga sadel klagade inte så mycket.
Väl på Hissö sammanstrålade 25 springglada personer.
tant Marita (min roomi) höll i uppvärmning. Den något yngre tanten ville sprara på krafterna och tittade på. Sedan gick startskottet! Likte en gasell flög stålmannen iväg ocg NYT var inte seg att haka på. Stålmannens krafter tröt fort medans NYTs tävlinginstinkt var på och en 5 km lång kamp uppstod mellan cowbojsar Robban, Fidde-fjärt (kollega) ovh NYT. NYT som inte sprungit på två år gav sig inte utan höll samma friska tempo som de välteränande männen. På upploppet fick NYT se sig besgerad, Fidde-fjärt krossade mållinjen först på 18,50 cowbojsar robban 19,18 och NYT 19,30!
Stålmannen kom typ på 10 plats! hihihi!

Sedan blev det firande med vin och picnic! kalaset avslutades på en vinglig tur från Hissö in till stan med en halv bag in box i korgen och 7 st överförfriskade motionärer. Boxen avr tom och står nu som ett kärt minne i NYTs cykelkorg!

Stämningen idag bland medarbetarna är glad men trött!

MJAU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0