Svindlande högt!

No more trams!!! Igår var det hopplektion delux!!! Ryttare: nyt! Häst : Santi, Tränare:Pernilla, övriga ekipage, stjärnhopparen Olli och Cool-Casco, Louise-det-luktar-fis med amazing Cooki! plus två andra utifrån!!
Santi kändes terrible att rida... men vi hoppade och som vi hoppade, hindret låg på EN meter!! Och lätt som en plätt skuttade NYT och häst över!! Något svagt bendaller efteråt!! Happy!!
Olli och casco imponerade genom att hoppa hinderstöden ut... och amazing cookie hoppade bättre än någonsin, 120 klippte hon utan ansträngning! Duktiga Louise har gjort topp jobb!! kan vara pga av deras eminenta tränare Princess Anna!

Santi verkar ock har sträckt sig i halsen, dags att ringa IR Ellionor igen! Imorgon ska Tant-Lilla-Lisa och Hampe-Kalle på bussresa till skåneland på veterinär undersökning. Han verkar dock mkt bättre, så håll tummarna att et bara är en enkel stukning!!!

Roligast igår var att tvinga ner Fiffi i en dressyrsadel!! Fiffi satt i hoppläder... typ.. men hon tyckte att det var mycket långa läder. You rock!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0