Naken fis Naken fiiis!

Nej, det är inte stålmannen som springer runt och gör helikoptern, eller tant lisa, som nu mer huserar hos något yngre tant, som springer och visar sina behag! Utan Santi-Lanti springer med rumpan bar!!! Santi har åter igen blivit klippt i en kort snygg frisyr. Klippningen med den superba, dock mycket högljuda maskinen fungerade mycket väl.Santi var någorlunda snäll och resultatet blev en härligt randig häst med fullbehåring på underbenen (precis som lisa)

Vad händer?? massa!
Igår skulle det vara klassisk hoppning för tränar Mats. NYT skulle absolut inte delta men Risinges OS satsning stod på startlistan! Men då hade tränar Mats ramlat och skadat tummen så träningen blev inställd! Fiffi hade gått från ett strålande humör till en mer arg tant under dagens lopp då nyheten slog henne!!! Men Fiffi hoppade ändå, både super-Fia och Michi! Och Olli-bolli-bi hoppade Conny och NYT fick uppdateringar att han var better then ever. And we like that!!!!

I helgen är det många som skall tävla. NYT vill tävla, men hon är dålig tävlare så hon får nog stanna hemma och knyppla!!!


Mammi och pappi är hemma! jippi!!!!

Uppdatering från den något äldre tanten! Hon lever! Men hon hade tappat rösten! Hon lät som en man i målbrott. *Fniss*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0