When you walking the dog...

you need a good shoe! Därför passar NYT på att investera i diverse praktiska skoting. Dagens sko är en underbar blank snowboot från HV Polo! Varm och nice att gå i. Sten gillar att bita på den, men då får han Fy! :)
 
Snygg!!!
 
Helgen har fortlöpit i hoppning, vilket hade givit mycket och både Fiffi och Olli var nöjda! dock hade Fiffi blivit nockad av Fia! Det var inte snällt! Så Fiffi hade en vacker blå kind! Aj! NYT ville skicka henne till akuten men det tyckte Fiffi var onödigt!!!
 
NYT och dressyrtant Lill-Frida har prövat fler sadlar, en Anky sadel fick chansen av Lill-Frida, men den var väldigt annorlunda byggd att Lill-Frida satt på bakvalvet. Vi konstaterade att det var inte optimalt för att nå Grand Prix!
Däremot verkade en stübben ligga fint på Calle, dock total vägrade Lill-Frida att pröva denna :)
 
Sten och Svante har under helgen passat på att leka så snön yrt! De har även snott korv! Tro det eller ej,men glad i hågen kom Svante och Sten springande från skogen med en låda... I lådan låg 4 stycken korvar! NYT som älskar korv sneglade runt kröken om någon kan ha sett dem, för svantes förslag var, "om du öppnar burken delar vi 50/50" och NYT har ju en stor förkärlek till korv så det var ett tufft beslut men NYT valde istället att let upp korvarnas rätta ägare...
troligtvis var det några jägare... försiktig la NYT och Timis tillbaka korvarna i förhoppning att ingen sett :)
 
Ikväll är det dressyr för BO!
 
Best buds 4 ever! Sten och Svante!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0