Man har ju krav på sig...

av Fiffi-Fia att uppdatera bloggen minst en gång om dagen, eller två eller tre. Tyvärr så har jag inte så intressant liv att det finns så mycket att uppdatera om. Men får skriva om lite allt möjligt.
 
Igår var Bo-Ko och dressyrtränade ekipage från hela Småland på vår super anläggning. Vi i Risinge hade Ellen-propellern och Celle-boll som ryttarinnor, båda gjorde ett utmärkt jobb och fick applåder av Bo! Själv han jag se Ellen-Propellerns avskrittning... samt Agnetas jobb! Agneta var så duktig och Tim har verkligen blivit fin. Träningarna höll på läääänge men den tappra person jag är sadlade jag upp  kvart i åtta och var färdig riden kvart i nio. När jag äntligen hade tagit mig igenom den mörka skogen på egen hand såg jag att sista ekipaget för Bo lämnat lamporna på gaveln tänd. Så det var bara att vända om be gudarna att ingen varulv skulle äta upp mig och Sunni och gå ner och släcka. Jag surade i typ 2 minuter. Väl uppe på gårdsplanen var det ensamt som mor-tuta som var "barn-vakt" kom utkörandes med min lille Sten.
 
Väl hem var jag psykolog i några timmar. Inte lätt när folk är ledsna... särskilt inte när det är två stycken olika. Men jag tror ja var ganska bra på att säga kloka saker! Hahaha!
 
På fredag kommer Kakan! och på lördag stålmannen! Disco dans! jippi!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0