Oj då..

Då drar vi väl igång igen... haha... fick frågan härom dagen varför bloggen nu för tiden är så ouppdaterad, svaret är nog lathet.
Oki nytt åt, gott nytt år alla. 5 jan.. alldeles för långt ifrån lön!!!! Har precis avslutat ett två timmar långt samtal med den något äldre tanten. Gud vad jag saknar att hänga med henne varje dag som innan, men nu planerade vi iaf in en visit till Holland någon gång i vår. Så det kan jag leva på ett tag :) Kikade förra helgen när tant skulle dressyra med Arianne, Vi på läktaren fattade inget inte heller ryttaren, eller hästen... hihi
 
Santi-love som är alldeles för långt borta sköter sig i Holland, längtar verkligen tills att hon kommer hem igen... Men ridförbud i sju månader.. men har nu omförhandlat de till 3 månader. :) så vi lär väl inte se henne på ett tag. Hoppas kunna flyga ner till henne inom kort men vi får se. Ska verkligen försöka lägga upp en film på henne!
 
Idag har Karin avslutat sin första internationella meeting i Grand Prix. Det gick med bravur och jag är så stolt över henne och Cleo. Jag och Lill-Frida följde med spänning dagens dressyr via clipmyhorse.
 
 
Nya datum för Karin är spikade. Hon kommer att vara på Risinge 17-19 januari. Kommer att lägga upp tider här efter hand.
 
Kul saker som hänt sen sist..
Hermelin och Ellen gör succé, kom idag hem från en två dagar träning för Anna Svanberg.
Calle och Lill-Frida har äntligen fått hem den vackraste sadeln vi längtat efter så.
Fiffi och Fia är på g efter vintervilan och gör första hoppträningen nästa helg (giss vem som ska sitta på läktaren)
Elin har satt igång söta lilla Carla.
Marley the top noch har köpt en uuurläcker horsi.
Olli och Conny är bäst och Ollis nya pålle Bella har flyttat in bredvid Sunshine. Vilket Sunshine är mycket till freds med.
Svante och Sten leker som två terrorister..
 
så ja allt är som vanligt i stallet :)
 
PUSS!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0