Sangria i glasen!

En perfekt söndag avslutades med iskall sangria och en Karin vid spisen! Karin och Henny var på genomresa i Sverige och svängde förbi mig och Stålis innan de i morse fortsatte mot Skåneland och sedan Holland. Karin lämnade mina efterlängtade lampor och en underbar kudde hon köpt till mig i Tyskland!
 Stålis var inte lika nöjd över de nya lamporna, men vad vet han!!! Vem är det som ä inredningsarkitekt i vår familj! Jag älskar dom!!!! Funderar på att ha ett rum enbart med häst inspirerande saker! Love it!
Kudde, FAB!
Karin parin min lilla fis tant!
Stålis och Henny har mans-yoga!!!!!
Igår förmiddag begav jag och sten oss till Lammhult för att avnjuta lokal hopptävling! Största delen ur Risingens OS-lag i hoppning var på plats! Och vilken succé! Det var nollor överallt, alltså det är positivt menat inom hoppning. En dubbelnolla är inget dåligt att va, det kan det va i vanliga livet men inte inom hoppning.
Alla ekipage nollade ( :) ) 90 cm! Wuuup Wuuup och något enstaka pet för samtliga ekipage i en metraren! Men det var hinder nummer ett som i en meter var elakt placerat!!!
Jag var så stolt och då och då blev jag tårögd men det behöver man inte säga högt!!!
 
Carla-licious
Cammie-licious och Bellz!
Finni-licious och Olli
Kavat-ilicious med Molle
Nollade gjorde även Fia-licious och Sara med sin.
 
Jag och Sten var hästskötare åt Cammie!!! Det gick fint
På väg mot start!
På dressyrfronten var Alice-brallis och Pytte i Värnamo och de tog åter hem segern i LA:P1. På samma plats fanns Ellen-propellen och Hermelin och på nästan 70 % tog de 1:a platsen i LA:1 och andra placering i LA:P1.
 
Pytte-licious!!!
 
 
DUUUUUUKTIGA ALLA ÄR!!!!!
 
 
 
 
 
 

 


Kommentarer
Postat av: Elin

Alltså både lamporna och kudden är ju bara FAB!!! Om du skulle tröttna på dem så får du säga till ;)

2014-05-26 @ 17:54:16
URL: http://www.drakskatten.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0