Las Bemos på Äventyr!

I lördags morse, tidigt efter att hästar var mockade och ridna så begav sig jag och Bellan mot Flyinge! Las Bemos på roadtrip. Första stoppet blev Lars duwfa där vi köpte kex. Sedan Flyinge där vi fick parkera närmare Lund än Flyinge. Vi gick och gick, med rosa kylväska och baguetter under armen. Till slut intog vi Flyinge och all dess flärd!!!!
Såklart precis när vi kommit in, så var hoppningen för bebis hästar slut, suck! Så vi parkerade oss i stället på dressyrarenan och kikade på den allmänna bedömningen av dressyrhästar 3 år. Vilka vackra och duktiga hästar!!!! Bellan kommer att ha Vince-the-Prince redo för detta nästa år!
 
I pausen tog vi en shopping tur! Bellan bus köpte blå dressyrlindor och blinkers. Jag köpte glitter pannband till Santilurv! Vi kollade av auktionshästarna i deras boxar och funderade på vilka vi skulle buda på!
Sedan var det dags för dressyr igen och fika. Vi åt och åt. Som två barn som aldrig ätit.
När dressyren var slut växlade vi ridhus och satte oss för att se hoppning, final för 4 åriga hästar.
Vilka raket hästar! Jag och Bellan ska inte vara på läktaren ihop. Vi lät mest, grät mest och var påtagligt högljudda! Det var en spännande omhoppning, en tjej hade 3 hästar av tre starade med i finalen. Det var imponerande. Bäst tyckte vi att en tjej i vinröd kavaj var. Hon var så glad att när hon nollade sin finalrunda kramade hon sin häst i farten. Då grät Las Bemos!
 
Dags för dressyr igen. Hela jeffla dressyr läktaren och plaster var fulla. Jag och Bellan knödde oss in borta vid toaletterna där man kunde stå utan att ha folk bakom sig!  Det var final av 4 åriga hästar med testryttare Patrik Kittel i sadeln! Wow wow wow. Gud vad duktig denna karl är. Var så himla kul att se. Las Bemos var hänförda över detta och sa inte ett knyst på tre timmar. Vi bara tittade och tittade! Brevid oss under hela tiden stod Charlotte Bondegaard och hennes handsome man. Kan ha varit starstrucked-heten som fick oss att vara så tysta. Charlotte lät precis som på TV.
 
När dressyren var slut övade Bellan ökad trav på Kyras utebana. Hon hade bra tryck i  traven och ingen omaploma alls!
På väg mot bilen genom Flyinges korridorer hade den tidigare halvluktande svett bajs hästlukten bytts ut mot dyr parfym doft. Jetsettarna började inta Flyinge för att buda hem 3 åriga hopphästar. D packade Las Bemos in sig i bilen och körde norrut mot mörka Småland. Nöjda efter dagens strapatser så gick resan hem på ett kick. Vi vågade inte sitta på läktaren om vi skulle få för oss att impa på någon kändis och buda hem en svindyr häst. Kanske nästa år, kanske... :)
 
tack för en fin dag BFF!
 
Redo för hemresa!
Pannband till Cleo och Karin så att det syns att de är från Sverige!
det var här Kyra dressyrade förr.
Kittel på häst!
Blingeltingel
Matchande häst och ryttare!
Jag älskar min hästlampa!
 
PUSS
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0